Hae
Paletilla

Kestävä vedenkestävä ripsiväri – Ripsiväri joka pitää taivutukset

Kestävä ripsiväri joka pitää taivutukset

Hyviä ripsiväri uutisia! Nimittäin nyt on löytynyt kestävä ripsiväri joka pitää taivutukset paikoillaan koko päivän! Jopa lyhyissä ja piikkisuorissa, hieman jopa alaspäin menevissä ripsissä. Jos jotain olen oppinut ripsiväreistä niin ainakin sen, että korealaisen kosmetiikan valmistajat osaavat ainakin tehdä todella hyviä ripsivärejä! Uusin ripsivärilöytö on Peripera Ink Black Cara Curling- ripsiväri jota on saatavilla yeppo.fi hintaan 13,99€. Tästä ripsiväristä tuli kertaheitolla yksi parhaimmista vedenkestävistä ripsiväreistä mitä olen kokeillut.

Kestävä ripsiväri joka pitää taivutukset

Kestävä ripsiväri joka pitää taivutukset

Tämä ripsiväri odotteli kokeilemista pitkään laatikossa, sillä olen myös pitkään vannonut Bbian Never Die ripsivärin nimeen. Se on myös yksi kestävä ripsiväri joka pitää taivutukset, mutta monen kompastuskivenä sen kanssa on sen sisältämät kuidut. Kuitujen tarkoitus on antaa ripsille lisää volyymia, mutta ne ärsyttävät monien silmiä helposti. Tämä uusi ripsivärilöytö ei sisällä ollenkaan kuituja, mutta omaa täysin samat ominaisuudet kuin Never Die. Peripera Ink Black Cara Curling- ripsiväri on siis kuiduton, vedenkestävä ripsiväri joka pitää taivutukset koko päivän paikoillaan.

Kestävä ripsiväri joka pitää taivutukset

Peripera Ink Black Cara Curling- ripsiväri

Ripsiväri tuntuu antavan ripsille upeasti volyymia ja pituutta lyhyisiinkin ripsiin. Erityismaininta myös ripsivärin harjaspäälle joka on ihanan pieni sekä sellainen mikä ei kerää ripsivärimassaa liikaa harjaksiin. Harjaspää tuntuu ja näyttää purkissa käynnin jälkeen lähes puhtaalta, mutta massaa tarttuu ripsiin silti todella hyvin. Muutamalla kerroksella saa luotua jo todella näyttävät ripset. Ripsiväri pysyy koko päivän ripsissä, eikä tämän kanssa ole huolta tahriintumisesta. Pieni miinus siitä, että ripsiväri on hankalasti poistettavissa, mutta antautuu kyllä öljypohjaiselle silmämeikinpoistoaineelle. Useimmat ripsivärit saattavat myös olla poistettavissa tehokkaalla öljypohjaisella puhdistustuotteella eikä siihen tarvitse erikseen käyttää silmämeikinpoistoainetta. Öljypohjaisten puhdistustuotteiden käyttö kannattaa omaksua, mikäli hakee oikeasti kestävää ripsiväriä. Lähes kaikki hyvät vedenkestävät ripsivärit ovat hankalasti poistettavissa.

Kestävä ripsiväri joka pitää taivutukset

+ Vedenkestävä.

+ Ei tahraannu päivän aikana luomille, eikä varise.

+ Pitää taivutukset

+ Napakka ja pieni harjaspää johon ei tartu massaa liikaa.

– Vaikeasti poistettavissa. Öljypohjainen silmämeikinpoistoainen toimii parhaiten.

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TESTISSÄ MAYBELLINE SKY HIGH RIPSIVÄRI

LOREAL AIR VOLUME MEGA RIPSIVÄRI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *