Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

KOLME HELPPOA KAMPAUSTA YHDELLÄ MUOTOILURAUDALLA

Kaupallinen yhteistyö: Remington
*Sisältää mainoslinkkejä

Kolme helppoa kampausta yhdellä muotoiluraudalla

Kaipasin omaan hiustenlaitto rutiiniini hieman piristystä, sillä niin kauan kun muista olen laittanut hiuksiani tasan kolmella eri tavalla. Vuodesta toiseen hiukseni ovat olleet auki suorina, korkealla ponnarilla tai sotkunutturassa. Omistan jos jonkinlaista puikkokiharrinta ja lainerautaa, mutta niiden käyttökerrat ovat vuoden aikana laskettavissa yhden käden sormilla. Hiustenlaitoin pitää olla itselleni yksinkertaista ja helppoa, sillä omille hiuksille jos joillekin on mielestäni vaikea tehdä erilaisia kampauksia. Sain testattavaksi *Remington Curl & Straight Confidence 2-in-1-muotoiluraudan jonka ominaisuuksiin kuuluu se, että sillä saa hiuksien suoristamisen lisäksi tehtyä laineita sekä kiharoita. Hiustenlaittokertani ovat niin harvassa, että tuntuu välillä jopa hieman typerältä omistaa monia erilaisia muotoilurautoja kun luot kolme helppoa kampausta yhdellä muotoiluraudalla!

Untitled

Remington Curl & Straight Confidence muotoilurauta yksinkertaiseen hiusten muotoiluun.

Remington Curl & Straight Confidence on kehitelty juuri niille jotka tavoittelevat yksinkertaista muotoilua, mutta monipuolisia tuloksia. Rauta on muotoilunsa ansiosta helppo käyttöinen eikä se jätä kiharoihin esimerkiksi kulmia kuten tavalliset suoristusraudat yleensä. Raudasta löytyy pitkät muotoilulevyt jotka ohjaavat hiuksia oikeaan kohtaan jotta hiusten muotoilu onnistuu vain yhdellä vedolla. Remington Curl & Straight Confidence raudan pyöristetty muotoilu auttaa onnistumaan esimerkiksi täydellisten kiharoiden teossa! *Remington Curl & Straight Confidence muotoilurautaa myydään hintaan 69,95€

Untitled

Omien pitkien ja paksujen hiuksieni kihartaminen vie helposti aikaa noin 30-45 minuuttia joten erilaisten kampausten tekeminen ei ole itselleni ihan arki aamujen juttu. Panostan hiustenlaittoon aina enemmän silloin kun siihen on aihetta eli erilaisissa juhlissa tai tapahtumissa. Haaveenani on ollut kuitenkin panostaa hiustenlaittoon myös muulloinkin kuin vain juhlissa. Esimerkiksi arkisin, sillä ne ainaiset kolme kampausta jotka luettelin alussa on alkanut tuntumaan hieman tylsiltä. Koska *Remingtonin Curl & Straight Confidence muotoilurauta antaa mahdollisuuden helppoon ja nopeaan hiusten muotoiluun, ajattelin jakaa kolme erilaista kampausta joiden tekemiseen et tarvitse kolmea erilaista muotoilurautaa! Kaksi näistä kampauksista luot Remingtonin raudalla jopa 10 minuutissa!

Kolme helppoa kampausta yhdellä muotoiluraudalla

1. 10 minuutin laineet

Lainekiharat ovat ehdottomasti suosikki kampaukseni, sillä se sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Laine kampauksistakin voi tehdä monia erilaisia versioita, mutta olen pyrkinyt löytämään tähän kampaukseen arki aamuina aikaa 10 minuuttia. Hiukset näyttävät heti huoliteltuilta kun kääntää latvoista Remingtonin Curl & Straight Confidence muotoiluraudalla.

Vinkki: Jaa hiukset kahteen osioon ja kiharra hiukset ainoastaan puolesta välistä alaspäin pienissä osioissa. Näin saat tehtyä 10 minuutissa rennot laineet arkisin!

Kolme helppoa kampausta yhdellä muotoiluraudalla

2.  Ponnari kihara

Ponnari kihara kampaus on maailman helpoin toteuttaa! Kampauksessa hiukset voi halutessaan kiinnittää niskaponnarille tai korkealle ponnarille jonka jälkeen vapaa osuus vain kiharretaan. Luotto kampaus silloin kun hiustenlaittamiseen ei ole jäänyt paljoa aikaa, mutta haluat ne silti huolitellun ja laitetun näköiseksi. Edellispäivänä tehtyä kihara pohjaa ei myöskään kannata todellakaan heittää hukkaan vaan sen voi hyödyntää seuraavana päivänä ponnari kihara kampauksena.

Vinkki: Jaa ohuet hiuksen 2-3 osioon,  paksut 3-6 osioon ja kiharra jokainen osio erikseen!

Kolme helppoa kampausta yhdellä muotoiluraudalla

3.klassinen KIHARA / LAINE

Remingtonin Curl & Straight Confidence muotoiluraudalla onnistuu myös klassisten kihara kampausten luominen, mutta minun paksuissa ja pitkissä hiuksissa ne muodostuu enemmänkin laineiksi kun tiukoiksi kiharoiksi. Tässä kampauksessa kiharran hiukset 3-4 eri kerrroksessa sekä pienissä osioissa kun taas edellisissä riittää puolen pään kiharrus. Tämä on kampaus jonka teen aina spesiaalimpiin tilauksiin kuten juhliin tai vaikka kuvauksiin! Halutessaan hiukset voisivat kihartaa vieläkin korkeammalta.

Untitled

Kaksi ensimmäistä kampausta vie aikaa tällä raudalla maksimissaan 20 minuuttia minun paksuilla hiuksillani, mutta klassisen kihara kampauksen luomiseen menee huomattavasti enemmän aikaa sillä osioiden pitää olla melko ohuita. Nämä kolme kampausta on tehty ihan amatööri hiustenlaitto taidoilla ja uskon, että hyvän raudan ansiosta ne onnistuivatkin niin helposti! Täytyy kuitenkin myöntää ettemme päässeet ihan ensimmäisillä kerroilla *Remington Curl & Straight Confidence muotoiluraudan kanssa yhteisymmärrykseen, sillä onhan kyseessä käytännössä suoristusrauta jolla en ole ikinä oppinut tekemään täydellisiä kiharoita. Puikkokiharrin on klassisien kiharoiden tekemiseen mielestäni edelleen helpompi vaihtoehto, mutta Remigtonin Curl & Straight Confidence muotoiluraudan muotoilun ansiosta se onnistuu myös melko näppärästi. Rauta on nimittäin nimenomaan suunniteltu niille jotka eivät ole onnistuneet perinteisellä suoristusraudalla tekemään kiharoita. Uskon, että tämäkin on täysin makuasia ja varmasti vielä kun pääsemme Remingtonin raudan kanssa täydelliseen yhteisymmärrykseen niin syntyy myös täydellisiä kiharoita. Tässä jopa voisi sanoa, että vika on tällä kertaa varmasti enemmän käyttäjässä sillä kädet jättävät aina taipumatta sinne suuntaan mihin pitäisi.

Untitled

yhden muotoiluraudan ja hiustenkuivaajan avulla lukuisia mahdollisuuksia

Remingtonin muotoiluraudat, kihartimet ja hiustenkuivaajat ovat itselleni entuudestaan tuttuja ja sellaisia joiden toimivuuteen olen aina voinut luottaa. Edellinen hiustenkuivaajani sanoi sopimuksensa irti muutama kuukausi sitten lähes kymmenen vuoden jälkeen. Hauskinta tässä tarinassa on se, että annoin taannoin kyseisen hiustenkuivaajan omalle isälleni autotalliin käytettäväksi kun sain uuden joululahjaksi. Tämä hiustenkuivaaja meni kuitenkin hajoamaan muutama vuosi sitten ja hain tämän autotallissa olleen hiustenkuivaajan takaisin itselleni! Nyt minulla on ollut käytössä *Remington Curl & Straight Confidence hiustenkuivain johon olen ollut todella tyytyväinen. Oletukseni on myös, että kyseinen hiustenkuivaaja varmasti palvelee minua kuten edeltäjänsäkin! Hiustenlaitosta on tehty nykypäivänä helppoa ja yksinkertaista, sillä hiustenkuivaajan mukana tulee kolme erilaista suutinta jolla jo itsessään muotoilee hiuksia ja yhden raudan avulla saa luotua lukuisia erilaisia kampauksia. Ei enää siis monia erilaisia muotoilurautoja kun nämäkin kolme helppoa kampausta onnistuu yhdellä muotoiluraudalla!

Käytätkö hiustenlaittoon aikaa arjessasi? 

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

3 TEHOKASTA HOPEASHAMPOOTA

MITEN YLLÄPITÄÄ KYLMÄN RUSKEAA SÄVYÄ HIUKSISSA?

KESÄN TOP MEIKKITUOTTEET

Kaupallinen yhteistyö: Remington

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.