Hae
Paletilla

Lumene KIRKAS – Heleyttävä kasvojenhoito sarja

Lumene on tehnyt mahtavan uudistuksen tuotteilleen ja purkkien ulkonäkö vetoaa muhun ihan täysin! Tuotteiden ulkonäkö kuvastaa mielestäni todella hyvin pohjoisen luontoa, josta Lumene hyödyntää raaka-aineita tuotteissaan. Lumenen uudistuksien myötä se on lanseerannut monia uusia tuotelinjoja. Näistä uusimpia ovat mm. lähde, valo sekä harmonia. Tänään kuitenkin tutustutaan Lumenen Kirkas kasvojenhoitosarjaan. Lumenen kirkas on heleyttävä kasvojenhoito sarja joka on suunnattu normaalille sekä sekaiholle. Kirkas sarjaan kuuluu puhdistusvaahto, puhdistusvoide, kasvovesi sekä pikakasvohoito.

Lumene Kirkas Heleyttävä Puhdistusvaahto 150ml 9,80€
Lumenen Kirkas sarjan heleyttävä puhdistusvaahto poistaa meikin ja epäpuhtaudet jättäen ihon  raikkaaksi, virkistyneeksi ja hyvin voivan näköiseksi. Puhdistusvaahdon koostumus on todella täyteläinen sekä pehmeä. Tuote sisältää lakan siemenöljyä josta puhdistusvaahdon tuoksu muodostuu. Tuoksu on mielestäni todella miellyttävän tuoksuinen sekä raikas.

Vaahtomaiset puhdistustuotteet ovat ehdottomasti öljyjen kanssa suosikki puhdistustuotteitani. Se miksi pidän erityisesti vaahto- ja öljypuhdistuksista on niiden teho. Puhdistustuotteen pitää poistaa meikki vaivattomasti, eikä meikin pesemisessä tarvitsisi käyttää paljon muita tuotteita. Ellei esimerkiksi puhuta vedenkestävistä tuotteista, joille on toki omat puhdistuksensa.
Lumenen kirkas sarjan puhdistusvaahdon puhdistusteho on pehmeästä ja täyteläisestä koostumuksestaan huolimatta melko hyvä. Vaahto ei ehkä yksinään kaikista paksuinta meikki kerrosta poista, joten näissä tapauksissa täytyy turvautua kaksoispuhdistukseen tai käyttää vaahto kasvoilla muutaman kerran, mutta toimii kevyemmän meikin puhdistuksessa hyvin.

Lumene Kirkas Heleyttävä kasvovesi 200ml 9,80€
Heleyttävä kasvovesi joka viimeistelee kasvojen puhdistuksen. Kasvovesi sisältää lakan siemenöljyä joka palauttaa ihon kosteustasapainon puhdistuksen jälkeen. Tuoksu kasvovedessä on sama kuin puhdistusmaidossa.

Kasvoveden käyttö on todellakin tottumiskysymys ja moni mieltää sen melko turhaksi vaiheeksi ihon puhdistuksessa. Monelle on varmasti tuttua, että iho tuntuu kireältä puhdistuksen jälkeen. Kasvoveden tarkoitus on palauttaa ihon PH-arvoa sekä viimeistellä kasvojenpuhdistus. PH-arvon palauttamisen kanssa kasvovesi poistaa loput liat ja epäpuhtauden kasvojen iholta. Lumenen Kirkas sarjan kasvoveden käytön jälkeen iho tuntuu raikkaalta sekä kosteutetulta.

Lumenen kirkas sarjan heleyttävä puhdistusvaahto ja kasvovesi ovat käytössä osoittautuneet todella kivoiksi tuotteiksi. Vaikka sarja on suunnattu normaalille sekä sekaiholle, on tuotteet sopinut mainiosti myös minun kuivalle iholleni. Erityisesti pidän puhdistusvaahdon koostumuksesta sekä kasvoveden käytön jälkeen iho todella tuntuu kosteutetulta. Isona plussana vielä tuotteiden tuoksu!

Oletko jo tutustunut Lumenen uudistuksiin? 

3 kommenttia

  1. Esteettistämielihyvää kirjoitti:

    Ihanat kuvat:) Tosi mielenkiintoinen puhdistusvaahto! Täytyy ottaa testiin seuraavaksi!

  2. Viivi kirjoitti:

    Kiitos!:) Mä tykästyin tohon puhdistusvaahtoon ihan täysin, joten suosittelen kokeilemaan!

  3. Kestävyys ja resurssiviisaus kirjoitti:

    Tämä on ihana puhdistusvaahto, hyvä hinta-laatusuhde. Mutta toivoisin, että olisi olemassa täyttöpakkaus, jotta ei tarvitsisi aina ostaa uutta pumppupulloa (esim L’Occitanella on).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *