Hae
Paletilla

KOSMETIIKKA LAHJAVINKKEJÄ MIEHILLE

*Sisältää mainoslinkkejä

Jos jotkut valmiit lahjat kiinnittävät huomioni ostoksilla niin ne ovat joulun alla kauppoihin tulleet kosmetiikka lahjapakkaukset. Rakastan tutkia kauppojen eri lahjapakkaus valikoimia, sillä ne ovat mielestäni niin loistavia lahjoja ihan kaiken ikäisille. Joka vuosi markkinoille tulee mitä kekseliäämpiä lahjapakkauksia kuin myös ne klassikko pakkaukset. Miesten lahjapakkaukset ovat mielestäni ottaneet ison harppauksen eteenpäin, sillä valikoimaa löytyy jos kuinka paljon! Kosmetiikkaa sisältävät lahjapakkaukset on mielestäni ihan älyttömän kivoja lahjoja miehille samanlailla kuin naisillekin. Pakkaukset ovat yhtä tarpeellisia arjessa kuin ne joka joulu saatavat sukat! Joten siksi kasasin kosmetiikka lahjavinkkejä miehille!

KOSMETIIKKA LAHJAVINKKEJÄ MIEHILLE

TUOKSULAHJAT & hygienatuotteet

Kun puhutaan aikuisista miehistä niin jokaiselle mieluinen lahja on varmasti se oma lempi tuoksu. Kosmetiikka osastot pursuavat tällä hetkellä erilaisia tuoksupakkauksia joten kannattaakin katsoa ostoksilla löytyisikö lahjan saajan lempi tuoksu jostakin lahjapakkauksesta. Lahjapakkauksissa tulee yleensä muutakin kuin vain yksi tuote ja mikäs sen parempaa kuin saada samassa paketissa vaikka deodorantti. Molemmille tuotteille on varmasti käyttöä seuraavana vuonna ja yhdessä ne kerrostavat iholle sitä omaa suosikki tuoksua!

Suihkugeelit ja erilaiset pesutuotteet ovat mielestäni myös loistava lahja miehelle, sillä niille meillä jokaisella on käyttöä! Valikoimissa on paljon erilaisia pakkauksia ja yleensä suihkugeelin kanssa samassa paketissa tulee juuri esimerkiksi kasvovoide tai deodorantti. Esimerkiksi itselleni ihan täysin uusi brändi kuin Accentra Men’s collectionin tuotteet ovat pakattu maskuliinisesti olutpullojen näköisiin pakkauksiin sekä yhteen pakkaukseen on laitettu aamutossut niin nämä pakkaukset puhuttelevat juuri miehiä. Miehille myy erilaisuus ja mitä miehekkäämpi pakkaus niin sen parempi! Näitä settejä myy Sokos, mutta taisin nähdä myös Citymarketissa.

Suosikit: Ted Baker Tonic Mini Trio tuoksulahjapakkaus (Sokos 39,90€) & Olutpullojen näköinen Accentra Men’s collection lahjasetti (Sokos)

KOSMETIIKKA LAHJAVINKKEJÄ MIEHILLE

PARRAKKAILLE / VIIKSEKKÄILLE MIEHILLE

Parrat ja viikset ovat viime vuosina alkaneet näkyä katukuvassa sekä nyt viime vuosien aikana niille soveltuvia lahjapakkauksia on kyselty paljon aina joulun aikaan. Markkinoilla on nykyään ihan älyttömän paljon erilaisia hoitotuotteita parroille ja viiksille. Erilaiset lahjapakkaukset jotka sisältävät mm. partaöljyn, pienet sakset sekä kamman ovat loistava idea parrakkaille ja viiksikkäille miehille. Lahjapakkauksia parranhoitoon on ihan mielettömän paljon ja vahvan suosituksen itseltäni saa Dick Jonhsonin tuotteet. Myös erilaiset parran siistimiseen tarkoitetut jutut kuten shaverit ja partaveitset ovat usein myös parrasta huolehtivien miesten mieleen.

Suosikit: Dick Johnson Beard Kit (Dick Johnson 39,90€) & *Geisha Shaver (Hyvinvoinnin.fi 22,95)

KOSMETIIKKA LAHJAVINKKEJÄ MIEHILLE

KASVO- JA HIUSTUOTTEET

Erilaiset kasvolahjat sekä hiustuotteet ovat myös loistavia lahjaideoita miehille. Kasvolahjaa miettiessä mielestäni mielessä kannattaa pitää yksinkertaisuus. Hiusten pesutuotteet ja erilaiset geelit/vahat ovat loistavia lahjoja miehille jotka laittavat hiuksia päivittäin. Yksinkertaisuus, helppous sekä puhuttelevat pakkaukset ja tuotteet iskevät miehiin. Esimerkiksi härski monitoimivoiteena toimiva pallivaha on huumoria kestävälle miehelle kuin tehty lahja!

Suosikit: Luonkos Complete öljypuhdistuskakku (Luonkos.fi 29,95€) & Dick Johnson Hair kit (Dick Johnson 38,90)

Joko olet ostanut kaikki joululahjat? 

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TED BAKER TONICS TUOKSUKOKOELMA – LAHJAVINKKI MIEHILLE

VIIME HETKEN KOSMETIIKKA LAHJAVINKIT

KOREALAISEN KOSMETIIKAN LAHJAVINKKEJÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.