Hae
Paletilla

Lumene VALO – Kirkastava hoitovesi

Aivan ihanaa uudenvuoden toista päivää. Onko kasvojen iho juhlinnan jälkeen hieman väsyneen ja elottoman näköinen? Lumenen VALO- tuotteet ovat suunniteltu kirkastamaan ihoa sekä luomaan kasvoille ihon luonnollisen hehkun. Tuotteesta löytyy kolmea suomalaisesta luonnosta saatavaa ainesosaa. Antioksidanttipitoinen lakka, joka on luonnossa kasvavista marjoista ravintorikkain. Lakansiemenöljy sisältää runsaasti omega-6 sekä omega 3- rasvahappoja, jotka ovat ihon hyvinvoinnille erittäin tärkeitä. Lakasta löytyy myös E-vitamiinia jonka ansiosta siemenöljy vahvistaa ja tasapainottaa ihoa. Toisena ainesosana on lakasta saatava C-vitamiini. C-vitamiini on ainesosa, jota käytetään ihonhoitotuotteissa kirkastamaan ihoa sekä antamaan heleyttä. Kolmantena löytyy puhdas pohjoinen lähdevesi. Vesi on aina hyvinvoivan ihon salaisuus. Puhtaan pohjoisen lähdevesi kosteuttaa sekä virkistää ihoa. VALO-tuotteissa siis yhdistyy suomalainen antioksidantti pitoinen lakka, C-vitamiini sekä puhdaspohjoinen lähdevesi, jonka lopputuloksena luvataan kaunis sekä säteilevä iho.
Lumen VALO sarjasta löytyy mm. hyaluronitiiviste, päivä- sekä yövoide, silmänympärysvoide, kosteuttava kasvosuihke, ravitseva tehohoito sekä kirkastava hoitovesi johon tutustutaan paremmin tässä postauksessa. VALO-sarjan kirkastava hoitovesi sisältää erittäin tehokkaita ja heleyttäviä ainesosia. Hoitovesi sisältää mm. marja- ja hedelmähappoja, jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti, hyaluronihappoa joka kosteuttaa, C-vitamiinia joka heleyttää, koivun mahlaa, pohjoisen lähdevettä sekä runsaasti antioksidantteja sisältävää lakkaa. Tuote lupaa kirkastaa näkyvästi, parantaa ihon ulkonäköä sekä kosteuttaa.

Hoitovedet yllättäen korealaisesta kosmetiikasta rantautunut myös pikkuhiljaa meidän suomalaisten ihonhoito rutiineihin. Hoitovesi on tuote, jota käytetään ihonpuhdistuksen sekä kosteuttavan tuotteen välissä. Moni mieltää hoitoveden kasvovedeksi, mutta se ei ole osa kasvojenpuhdistusta. Hoitoveden tarkoitus on kosteuttaa ihoa ja auttaa kuljettamaan aktiiviaineita ihoon sekä tehostaa niiden imeytymistä. Hoitovesi taputellaan hellävaraisesti kasvojen iholle suoraan kämmeneltä ja tämän vaiheen voi toistaa muutaman kerran halutessaan. Hoitoveden voi levittää myös vanulappujen kautta iholle.

Lumenen kirkastava hoitovesi imeytyy ihoon hetkessä hoitoveden tapaan sekä jättää ihon jo itsessään kosteutetun tuntuiseksi. Jos iho tuntuu erityisen kuivalta tykkään laittaa hoitovettä muutaman kierroksen kasvoille. Välillä iho näyttää todella samealta ja tykkäänkin käyttää sen takia ihonhoidossa myös kirkastavia tuotteita, koska näin kuivaihoisena kasvojen kuoriminen ei tule kuuloonkaan kuin kerran tai pari kuukaudessa. Hoitovesi on kasvoveden tapaan tottumiskysymys sekä tapa johon täytyy oppia. Itselläni hoitovesi jäi kasvojenhoito rutiiniin melko nopeasti ensimmäisen kokeilu kerran jälkeen, sillä iho jää todella kosteutetun tuntuiseksi hoitoveden käytön jälkeen. Hoitovettä käyttäessä sen tehokkuuden huomaa siis heti käytön jälkeen.

Käyttäessäni Lumenen kirkastavaa hoitovettä olen tykännyt pistää sen kasvoille heti suihkusta tultuani, jolloin iho kiristelee ikävästi. Vaikka hoitovesi imeytyy todella nopeasti ja voiteet voisi laittaa heti sen päälle, mutta olen antanut tuotteen olla hetken aikaa yksinään iholla. Pesun yhteydessä tullut kiristävä tunne kasvoilla katoaa heti hoitoveden jälkeen. Käytettyäni hoitovettä hetken aikaa, iho todella näytti kirkkaammalta sekä ihonväri tasaisemmalta.

Kuuluuko hoitovesi päivittäiseen ihonhoito rutiiniisi?

8 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Tämän voisin kyllä ostaa jossain vaiheessa testiin, kunhan saan TBS:n hoitoveden ensin loppumaan 🙂 Mä tykkään ihan hurjasti VALO-sarjan ravitsevasta tehohoidosta<3 Se on toiminut tosi hyvin mun kuivalla ihollani ja auttanut ihoa pysymään kosteutettuna 🙂 Sarjan kasvovoiteet ja hyaluronitiiviste ei niinkään sovi mulle, mutta tälle hoitovedelle haluan antaa mahdollisuuden!

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Tämä kyllä kiinnostaa, pistetäänpä vähän korvan taakse 😉

 3. Esteettistämielihyvää kirjoitti:

  Tämä kuuluu mun päivittäiseen ihonhoitoon 🙂 Tosi hyvä hoitoneste!

 4. Viivi kirjoitti:

  Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeileen ja ainakin ollu tosi hyvä mun kuivalle iholle! Se tehohoito kans kuulostaa ihan super hyvältä ja voisin joskus testaillakkin 🙂 Voi harmi, se hyaluronitiiviste on kans houkutellu tosi kauan!

 5. Viivi kirjoitti:

  Kiva kuulla! Mä oon kans tykänny tosi paljon 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  Suosittelen 😉

 7. Nena Sofia kirjoitti:

  Tämän voisi kyllä ottaa kokeiluun, jahka tämän hetken käyttistuotteet alkavat loppumaan 🙂

 8. Viivi kirjoitti:

  Suosittelen kyllä kokeilemaan ihan mahtava tuote 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *