Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Joulukuu 2018

Vuosi 2018 on hyvä lopettaa kuukauden loppuneisiin kosmetiikka tuotteisiin! Ajatuksena oli, että olisin toteuttanut uuteen vuoteen sopivia postauksia näin loppu kuusta, mutta valitettavasti aika loppui kesken. Joulukuun loppuneissa kosmetiikka tuotteissa ei nähdä yhtäkään hiustenhoitotuotetta kuten yleensä, mikä on kyllä ihme! Joulukuun loppuneita kosmetiikkatuotteita oli 17 kappaletta ja hiustenhoitotuotteiden sijaan joukosta löytyy paljon erilaisia naamioita.

Joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

The Body Shop Vitamin E Moisture Cream

The Body Shopin E-vitamiini kosteusvoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti sen sisältämän vehnäalkioöljyn, vehnässä johdetun hyaluronihapon ja voipuunvoin ansiosta. Voide on The Body Shopin suosituin kosteusvoide ja se sopii todella monelle ihotyypille ihon kosteutukseen. Kevyen, mutta kosteuttavan koostumuksen ansiosta se sopii loistavasti myös meikinalle ja olenkin itse käyttänyt tätä aina aamuisin ennen meikkivoiteen laittoa. Kyseessä on todella hyvä kosteusvoide, mutta näin talvella kaipaan hieman tuhdimpaa voidetta.

The Body Shop Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

The Body Shopin Matcha Tea kasvonaamio on syväpuhdistaa ja kuorii ihon samalla kertaa. Naamio sisältää antioksidantti pitoista matcha teetä, luomuoliiviöljyä sekä hyaluronihappoa. Naamio on 100% vegaaninen ja taistelee ilmansaasteita vastaan. The Body Shopin Matcha Tea kasvanaamio on suosikkini erityisesti jos kasvot kaipaavat virkistystä. Sen raikkaan tuoksun ansiosta se piristää mukavasti päivää, syväpuhdistaa ihon ja samalla myös hoitaa sitä. Kyseessä on ehdottomasti yksi suosikki kasvonaamioista tällä hetkellä ja uusi purkki odottaa jo kaapissa!

Nivea Anti-Age Volume Filling Pearls

Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls Seerumi on Bette Boxista tullut hyaluronihappoa sisältävä seerumi joka samalla myös rasoittaa ryppyjä ja kiinteyttää ihoa. Seerumin sisältämät helmet sekoittuu geelimäiseen koostumukseen jokaisella painalluksella, mutta tuote jää kokkareiseksi siltikin. Kyseessä on perus seerumi jonka kanssa en huomannut juurikaan mitään erikoista. En ostaisi uudelleen.

Joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Lumene Waterproof Bi-Phase Makeup Remover

Lumenen öljypohjainen meikinpuhdistusaine on ollut kanssa todella hyvä löytö. Se onkin päässyt jo muutamaan otteeseen kuukauden loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin joten se kertoo jo siitä, että olen todella tykännyt tästä! Kyseessä on hajusteeton kaksifaasinen meikinpoistoaine joka poistaa tehokkaasti vedenkestävän sekä pitkäkestoisen silmä tai huulimeikin. Kaapissa on jo uusi iso pullo käytössä kyseistä silmämeikinpuhdistus tuotetta!

Kocostar Coconut Tropical Eye Patch

Kocostarin kookos silmänympärysiholle tarkoitetut hydrogeelinaamiot saapuivat Bette Boxin mukana. Kyseessä on hajusteettomat ja biohajoavasta materiaalista tehdyt kosteuttavat silmänympärysnaamiot. Tuote sisältää kookosuutetta ja lappujen sisältämä hydrogeeli lukitsee kosteuden sisään. Nämä kocostarin hydrogeelinaamiot olivat todella kuivat joten tuntui ettei ne tehnyt juurikaan mitään. En tiedä oliko ne ollut liian kauan kaapissa oottamassa käyttöä, mutta olettaisin että niiden olisi pitänyt sisältää enemmän kosteuttavaa seerumia. Ei jatkoon!

Naturel Hydrogel Gold Lip Patch

Naturelin huulinaamio sisältää kultajauhetta ja kasviuutteita jotka hoitavat ja pehmentävät huulia. Naturelin huulinaamio oli todella hyvän tuntuinen ja pysyi paikallaankin yllättävän hyvin! Huulinaamiot ovat näin talvella todella käteviä kosteuden tuojia huulille.

Joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

The Body Shop Vanilla MARSHMALLOW SHOWER GEL

Vanilla Marshmallow on  The Body Shopin tämän joulun yksi kausituoksuista. Vaniljan ja vaahtokarkin yhdistelmällä suihkugeelissä osoittautui ehdottomasti parhaimmaksi tuoksusti tämän vuoden kausisarjoista. Harmi, että kyseessä on kausisarja jota on saatavana vain rajoitetun erän sillä tätä suihkugeeliä voisi käyttää useamminkin!

The Body Shop Hemp HAND CREAM

The Body Shopin hamppu käsirasva on tehokosteuttava käsivoide joka kosteuttaa ihoa jopa 12h ajan. Käsivoide sisältää hampunsiemenöljyä sekä hunajaa ja on The Body Shopin myydyin tuote jonka tehokkuuteen luottaa moni. Näin talvella hamppu käsirasva on ehdottomasti tehokkain käsivoide joka pitää pakkasen kuivattamat kädet kosteutettuna.

Frosted Berries Hand Cream

Frosted Berries on The Body Shopin viime vuoden kausisarja joka sisälsi karpaloa, vadelmaa ja mustaherukkaa. Tuoksu on omaan makuun vähän liian marjaisa ja kirpsakka, mutta näin käsivoiteena se oli ihan yllättävän kiva. Nämä The Body Shopin pienet käsivoiteet ot näppäriä käsilaukussa joten näitä tulee kyllä ostettua jatkossakin lisää.

Joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

The Balm Mary-Lou Manizer

The Balmin puhutuin ja tunnetuin tuote on ehdottomasti Mary-Lou Manizer highlighter. Kyseessä on tuote joka sopii korostukseen tai vaikka luomiväriksi. Kerroinkin tuossa Vuoden Top 5 meikkisuosikkia postauksessa, että Mary-Lou on ollut jo vuosia oma highlighter suosikkini! Mary-Lou on ollut itselläni pannutettuna jo kauan, mutta nyt se tippui laattalattialle ja hajosi pieniksi osiksi joten päätin että hankin uuden enkä ala korjailemaan. Ehdottomasti jatkoon!

Tarte Shape Tape Concealer

Tarten kulttimainen peiteaine josta olen kirjoittanut oman postauksenkin on parhain ja peittävin peiteaine koskaan! Tarten Shape Tape peiteaine tekee silmänalusista todella tasaisen ja sävynsä ansiosta luo hieman valoa katseeseen. Peiteaine peittää niin tummat silmönaluset kuin epäpuhtaudetkin kasvoilta. Harmittaa ihan, että tuote loppui! Aion kuitenkin jatkossakin hankkia Tarten Shape Tape peiteainetta lisää.

Joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Essence Super Presice Eyeliner

Essencen eyelinerissa on todella ohut ja tarkka harjaspää jota ei löydy enää kauhean monesta rajausväristä. Tuote on todella sävyltään todella musta jolla saa tehtyä kauniit rajaukset. Tuote on myös vedenkestävä mikä on itselleni aina plussaa! Tykkäsin todella paljon tästä eyelinerista sillä se pysyi paikallaan vaikka nauroikin vedet silmissä. Voisin jatkossakin ostaa lisää.

The Body Shop Skinny Thin Felt Eyeliner

The Body Shopin rajaustussilla pystyy tekemään siistit rajaukset helposti ja vaivattomasti. Käytin ennen aina rajaustusseja rajauksien tekoon, mutta nykyään tykkään enemmän käyttää yllä mainitun rajausvärin tapaisia tuotteita rajauksien tekoon. The Body Shopin rajaustussille vahva suositus mikäli tykkää käyttää tussimaisia rajaustuotteita.

Joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Naturel hydrogel aqua face mask

Naturellin kasvonaamio sisältää hydrolysoitua kollageenia, arganöljyä, hyaluronihappoa ja laminaria-uutetta jotka imeytyvät syvälle ihoon kiinteyttäen ja rauhoittaen kosteusköyhää ihoa. Naturelin hydrogeeli naamio on näkynyt ennenkin kuukauden loppuneissa joten tykkään todella paljon kyseisestä naamiosta.

Leegeehaam Master Wannabe Honey Fit Mask

I Love Me- messuilta saatu kangasnaamio Skincityn pisteeltä ravitsee väsynyttä ja elotonta ihoa. Leegeehaam:in kangasnaamio sisältää ihoa rauhoittavaa ja tulehduksia estävää propolista ja antioksidanttista C-vitamiinia. Nämä ainesosat yhdessä auttaa ihoa pysymään tasaisen sävyisenä sekä kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Tykkäsin todella paljon tästä kangasnaamiosta sillä se oli todella kostea ja ohuen kankaan ansiosta se pysyi kasvoilla moitteettomasti.

Joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Holika Holika Rice Pure Essence Sheet Mask

Holika Holikan riisiuutetta sisältävä kangasnaamio kirkastaa ja häivyttää pigmenttimuutoksia. Riisiuutteen lisäksi naamio sisältää erilaisia vitamiineja kuten B-vitamiinia. Riisiuute myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Holika Holikan kangasnaamiot ovat todella hyviä joten tämäkään ei tee poikkeusta.

Secret Key Nature Recipe Honey Mask Pack

Secret Keyn kangasnaamio sisältää hunajaa joka taas puolestaan sisältää sokeria, mineraaleja ja vitamiineja jotka auttavat ihoa pysymään kosteutettuna. Hunajaa sisältävät tuotteet sopivat erityisesti kuivan ihon hoitoon ja näin ollen hunajaa sisältävät tuotteet kuuluvat myös mun ihonhoitorutiiniin näin talvella.

Oliko Joulukuun loppuneissa kosmetiikkatuotteissa tuttuja?

Mahtavaa uuttavuotta 2019!

4 kommenttia

 1. SariBP kirjoitti:

  Essence eyeliner on jäänyt kokeilematta. Kiitos vinkistä. Vaikutta pätevältä:)

  Ihanaa uutta vuotta Viivi<3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mä en tiedä saako tätä eyelineria enää mistään! Jos saa niin se on kyllä kokeilemisen arvoinen 🙂

 2. Tuuli ? kirjoitti:

  Essencen super precise eyeliner on ehdottomasti paras eyelineri (YSL:n Baby Doll eyelinerin kanssa) mitä mulla on koskaan ollu ja totta kai sitä ei saa enää mistään 🙁 Kuten ei myöskään YSL:n Baby Dollia! 😀 Joka tapauksessa hyvää uutta vuotta 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Oon huomannut saman ettei tota Essenceä enää ole missään! Harmi, sillä se oli oikeesti tosi hyvä eyeliner. Samoin myös sinulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.