Hae
Paletilla

TESTISSÄ MAYBELLINE SKY HIGH RIPSIVÄRI

*Sisältää mainoslinkkejä

maybelline sky high mascara kokemuksia

Maybelline Sky High ripsiväri nousi muutama kuukausi sitten hitiksi Tiktokissa jonka jälkeen se myytiin sekunneissa loppuun kaikkialta. *Maybelline Sky High ripsiväri lupaa antaa pituutta ripsiin ja netissä pyörivät videot allekirjoittivat tätä lupausta täysin. Pakkohan tähän lupaukseen oli tarttua vaikka lähtökohtana omat ripseni ovat lyhyet jopa hieman alaspäin taipuvat. Koska ripsiväri ei sisällä kuituja ei se lähtökohtaisesti pidennä omia ripsiä ollenkaan, mutta hyville ripsiväreille löytyy aina oma paikkansa!

Vaikka ensimmäinen juna näiden ripsivärien kanssa meni jo halusin tutustua niihin perinpohjin. Haen kokoajan uutta suosikki ripsiväriä tämän hetken pitkä aikaiselle suosikilleni. Ostin ensimmäisenä testiin tavallisen Sky High ripsivärin vaikka tiesin sen olevan riski, sillä vannon vedenkestävien nimeen. Onneksi kuitenkin vedenkestävä tuli markkinoille vain muutamaa viikkoa myöhemmin.

Maybelline Sky High ripsiväri

maybelline sky high mascara

Heti kättelyssä selvisi, että perinteinen *Maybelline Sky High ripsiväri  ei pidä taivutuksia minun hyvinkin alaspäin taipuvissa sekä lyhyissä ripsissä. Tämä oli oikeastaan jo ostovaiheessa tiedossa, mutta halusin selvittää olisiko ripsivärissä potentiaalia muuten. Yhdellä kerroksella saa hyvinkin luotua lyhyisiin ripsiin sellaisen lopputuloksen, että ne näyttävät pidemmiltä ja erotelluilta. Käyttökokemuksien perusteella kuitenkin tämä perinteinen versio on loistava juuri niille joilla on jo luonnostaan näyttävät ripset. Ei vedenkestävä versio Sky High ripsiväristä on kuitenkin todella hyvä perus ripsiväri ja sen pysyvyys on mielestäni loistava.

Maybelline Sky High ripsiväri

maybelline sky high mascara waterproof

*Maybelline Sky High Waterproof ripsiväri on jo sitten ihan erilainen lyhyissä ja suorissa ripsissä. Koska vedenkestävä ominaisuus pitää ripset taivutettuina, saa sillä tehtyä huomattavasti näyttävämmät ripset kuin perinteisellä. Molemmissa ripsareissa on kuitenkin kevyt jopa hieman voidemainen koostumus jota tulee yhdellä vedolla melko reilusti kerrallaan ripsiin. Ripsivärit ovat yleisesti ottaen parempia aina hetken aikaa seisseenä joilloin koostumus muuttuu kovemmaksi, mutta kumpikaan näistä ei ole käytössä kuivahtanut tähän päivään mennessä. Tämä vedenkestävä versio pitää taivutukset, mutta täytyy sanoa että ne kuitenkin laskevat päivän mittaan hieman alaspäin. Kestävyys on todella hyvä molemmissa ja etenkin tässä vedenkestävässä versiossa.

Maybelline Sky High ripsiväri

Maybelline Sky High vedenkestävä ripsiväri pysyy ripsissä jopa paremmin kuin suosikkini Lumenen vedenkestävä ripsiväri. Sky High ei varise eikä tartu yläluomiin päivän aikana ollenkaan. Molemmat ripsivärit ovat lähtökohtaisesti todella hyviä perus ripsivärejä, mutta mitään maagista wow- efektiä ne eivät itselleni tuonut ollenkaan.

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TAIVUTUKSET PITÄVÄ RIPSIVÄRI

LOREAL AIR VOLUME MEGA RIPSIVÄRI

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.