Hae
Paletilla

O’Keeffe’s Working Hands käsivoide erittäin kuiville ja halkeileville käsille

*Sisältää mainoslinkkejä

O'Keeffe's Working hands

*O’Keeffes’s  käsivoide on suunniteltu käsillään työtä tekeville ihmisille jotka kärsivät kuivasta ihosta ammattien tuomien rasituksien takia. O’Keffee’s tuotteet ovat lähtöisin Kalifornian ja Oregonin rajaseudulta jossa työskenteli maanviljelijä Bill O’Keeffes. Hän työskenteli raskaassa ja ruumiillisessa työssään sekä kärsi diabeteksesta. Elämäntapa, työ ja sairaus näkyi hänen käsien ja jalkojen iholla. Hänen farmaseutti tyttärensä kehitteli isänsä kanssa kanssa tuotteen jossa oli perus koostumus ja se auttoi isän kroonisesti kuivaan ihoon. Tuote oli  O’Keeffe’s Working Hands- käsivoide joka on vuosien saatossa saanut myös kaverikseen jalkavoiteen, huulivoiteen ja vartalovoiteen.

O'Keeffe's Working hands

Monet kärsii kuivista ja halkeilevista käsistä ja yleensä syy miksi kädet ovat huonossa kunnossa on työ. Pakkanen, kuiva ilma, kemikaalit, vesi sekä lukuisat muut jutut rasittavat käsien ihoa. Yleensä kuivat kädet ja käsien ongelmat ilmaantuvat juuri niille jotka työskentelevät käsillään. Itse olen kärsinyt atooppisesta ihottumasta nuoresta asti ja nyt aikuisiällä se näkyy ainoastaan käsissäni.  Sormen välit ovat välillä todella kuivat ja halkeilevat ikävästi. Tämä osittain johtuu atooppisesta ihostani, mutta sormen välit ärtyvät esimerkiksi välillä liiallisesta pesemisestä enkä voi välttyä siltä omassa ammatissani. Olen myös päivittäin tekemisissä työni puolesta erilaisen voiteiden kanssa ja silloin, kun käsien iho ärtyy pahimmilleen niin ne pitäisi pitää ehdottomasti kuivana sekä kosteutettuna.

O'Keeffe's Working hands

On myös sanomattakin selvää, että kun työskentelee asiakaspalvelussa ja ihmisten kanssa ylipäätään niin iho ei saisi olla auki jolloin kaikki bakteerit pääsevät sinne. Joten on erityisen tärkeää kosteuttaa käsiä, mutta atooppisen ihon takia se on helpommin sanottu kuin tehty. Siksi hyvän ja tehokkaan käsi käsivoiteen löytyminen olisi myös erityisen tärkeää. On hankala löytää käsirasvaa joka on samalla tehokas ja toimiva ilman, että se jää rasvaisen tuntuiseksi iholle. Tällä hetkellä kuiviin käsiin toimii parhaiten The Body Shopin hamppurasva, mutta halusin kokeilla välillä jotain muutakin.  O’Keeffe’s Working Hands- käsivoidetta on mainostettu todella paljon ja olen kuullut siitä paljon hyvää myös lähipiiristäni niin halusin ehdottomasti päästä kokeilemaan sitä!

Untitled

O´KEEFFE´S WORKING HANDS, 100% tyytyväistakuun sisältävä Käsivoide

*O’Keeffe’s Working Hands on vahamainen käsivoide joka on hajusteeton sekä rasvaton. Käsivoide sopii myös atoopikoille sekä erittäin kuiville ja halkeileville käsille. Käsivoide jättää suojaavan kalvon käsien iholle joka vähentää kosteuden haihtumista iholta ja auttaa ihoa pysymään kosteutettuna. Sen tehokkuuden pitäisi huomata jopa muutan päivän kuluessa ja tuotteella on jopa 100% tyytyväistakuu.

Koska tuote lupaa, että eron huomaa muutamassa päivässä niin olin ensimmäisenä kiinnostunut sen incistä. O’Keeffe’s käsivoiteesta löytyykin melko mielenkiintoisia ainesosia kuten esimerkiksi parafiinivahaa ja parafiiniöljyä.. Parafiinivaha selittänee voiteen vahamaisen tunteen iholla. Vahamainen tunne iholle ei ole inhottava, mutta jotenkin tosi oudon tuntuinen. Kädet tuntuvat nahkeilta, mutta ei inhoittavan rasvaisilta kuten monet muut voiteet.

O'Keeffe's Working hands

*O’Keeffe’s Working Hand- käsivoide on saavuttanut ison maineen jenkeissä ja nyt myös meillä Suomessa sillä voide on ollut jopa niin suosittua, että se on ollut loppuunmyyty lähes jokaisesta paikasta mistä olen tätä käsivoidetta etsinyt. Vaikka kädet eivät nyt ole olleet pahimmassa kunnossa niin ne lähtivät kyllä paranemaan hyvää tahtia käyttäessäni tätä käsivoidetta. Myös äitini on kehunut voidetta ja hän on saanut halkeilevat sormen päät kuntoon muutamissa päivissä. Ö’Keeffes’s Workind Hands- käsivoide maksaa ostopaikasta riippuen noin 10€ mikä on mielestäni ihan suhteellisen edullinen varsinkin, kun kyseessä on todella riittoisa tuote. Käsivoidetta on saatavilla myös tuubimallisessa purkissa ja sitä myydään joissain päivittäistavarakaupossa, mutta itse olen nähnyt parhaimmat valikoimat puuilossa, tokmannilla, motonetissä ja rakennustarvikeliikkeissä. Oikeastaan O’Keeffe’s tuotteita myydään siellä mihin ne on tarkoitettukin. Käsityöläisille.

O'Keeffe's

O’Keeffe’s Working hands

Muutamassa päivässä  O’ Keeffe’s Working Hand- käsivoide pehmensi käsien ihoa huomattavasti. Voide on jäänyt itselleni päivittäiseen käyttöön ja toimii loistavana apuna käsien kosteutuksessa näin talvella. O’Keeffe’s on toiminut niin hyvin ettei minun ole tarvinnut turvautua The Body Shopin hamppu käsirasvaan mistä tiedän saavani  avun silloin, kun kädet kuivuvat todella pahasti.

Oletko käyttänyt O’Keeffe’s tuotteita? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

SKIN REGIMEN – 89,5% LUONNOLLISIA AINESOSIA SISÄLTÄVÄ PUHDISTUSTUOTE

KUVANKAUNIIT BACHCA MEIKKISIVELTIMET

THE ORDINARY

7 kommenttia

 1. paula kirjoitti:

  Onko sulle tämä voide tuttu?
  https://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/NEUTROGENA-NORWEGIAN-FORMULA-HAND-CREAM-KAeSIVOIDE-50-ML

  Itselläni on superkuivat kädet, joiden halkeilua välillä parantelen kortisonivoiteilla. Jonkun asteinen atopiakin on taustalla. Yllätyin totaalisesti tämän Norwegian -voiteen tehosta vaikka olinkin lukenut siitä ylistäviä arvioita. Jo yhden käyttökerran jälkeen selkeä ero. Eikä ole hinnalla pilattu. 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Olen kyllä kuullut kyseisestä tuotteesta, mutta en ole kokeillut. Kiitos vinkistä! Täytyykin laittaa korvan taakse tuo voide 🙂

 2. Jenna kirjoitti:

  Olen kuullut, ja kokeilu mietintä asteella. Mä en nimittäin voi sietää rasvan tuntua käsissä, joten rasvan pitää imeytyä erittäin nopeasti tai mun on pakko pestä se pois. 😀

  Mulla on kädet kovilla varsinkin talvella kuivan ilman ja työn takia. Töissä pesen, käytän käsidesiä sekä hanskoja jatkuvasti joten iho on kovilla.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tämä käsivoide jättää vahamaisen tunteen käsille, mutta mun mielestä se ei ole verrattavissa inhottavan rasvaiseen tunteeseen. Suosittelen kyllä kokeilemaan tätä käsivoidetta ja mikäli vahamainen tunne on inhottava niin puuvillahanskoillahan pystyy senkin ongelman ratkaisemaan 🙂

 3. Mari kirjoitti:

  Mä en oo tästä kuullutkaan, mutta nyt on pakko metsästää tää jostain! Kuulostaa just siltä mitä tarviin :D.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Toivottavasti löydät jostain! Tää on kyllä ihan super.

 4. Janette kirjoitti:

  Itsellä todella kuivat ja halkeilevat kädet, syviä haavoja talvisin, ihan koppurat. Kokeillut kyllä voiteita paljon, yöllä bebanthen ja puuvilla hanskat, ei apua. Mies toi working hands rasvan, ja mun kädet on kunnossa, ihan uskomatonta vuosien kuivuuden jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.