Hae
Paletilla

Must have-tuote kesäfestareille – ElinaK

Kesän ensimmäiset festarit on polkaistu käytiin jo juhannuksena ja siitä lähtien jokaisena viikonloppuna on jotkut festarit jossain kaupungissa. Festarit on sellainen tapahtuma mihin on pakko päästä joka vuosi sillä itse ainakin menen festareille vain sen fiiliksen ja tunnelman takia, en niinkään sen musiikin. Festareilla on näkynyt jo monena vuotena erilaiset glitter meikit joten ajattelin jakaa yhden kesän must have- tuotteen jolla saa tehtyä glitter lookin ihan mihin vain festareille tai juhliin. Kyseessä on ElinaK Glitter paletti on tuote jonka jokaisen festareilla kävijän pitäisi omistaa!

*POSTAUKSEN TUOTE ON SAATU

Elina K Glitter Paletti

ElinaK Glitter Paletti

Tää paletti olis pitänyt esitellä jo ennen kesäkuuta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kyseessä on ElinaK Glitter Paletti joka sisältää 16 pressattua glitter sävyä. ElinaK glitter paletti on siitä huippu ettei sen kanssa tarvitse käyttää erikseen mitään kiinnitysainetta vaan ne kiinnittyvät luomelle/ihoon käytännössä itsestään. Glitterit ovat pressattuja eli ne eivät liiku luomelta tai iholta mihinkän kuten esimerkiksi vastaavanlaiset voidemaiset glitterit.

ElinaK Glitter Paletti

16 pressattua glitter sävyä

16 sävystä löytyy varmasti jokaiselle sopiva sävy erilaisten glitter meikkien tekoon. Glitterit tarttuvat ihoon tiheästi eli sävyissä on todella hyvä pigmentti, mutta Elinan sanoin niitä täytyy uskaltaa ottaa rohkeasti paletista jotta lopputuloksesta tulee intensiivisen upea glitter look. Glitterit kiinnittyvät ihoon mielestäni parhaiten sormella tai todella tiheällä siveltimellä, mutta Elinalla on myynnissä myös palettia varten sivellinsetti. Tämä upea glitter paletti kuitenkin kaipaa hieman opettelua eikä välttämättä ensimmäinen käyttökerta kerro sitä kuinka monipuolisesta ja oikeasti laadukkaasta glitter paletista on kyse.

ElinaK Glitter paletti

Kun Glitter palettia oppii käyttämään, antaa se rajattomat mahdollisuudet erilaisten lookkien tekemiseen. Uskokaa tai älkää, mutta paletti on ollut itselläni enemmän arjessa käytössä kuin esimerkiksi niillä festareilla tai juhlissa! Glitter piristää mukavasti esimerkiksi ruskeaa silmämeikkiä tai miksei värikästäkin. Paletin glitterit tarttuvat turhankin hyvin luomelle ja karisee melko helposti poskille. Suosittelen siksi itse tekemään aina silmämeikin ennen pohjaa mikäli ajatuksena on käyttää tätä aivan ihanaa ElinaK glitter palettia.

ElinaK Glitter paletti

ElinaK Glitter paletilla on hintaa 29,90€ ja se on kyllä jokaisen sentin arvoinen. Itse ihastuin paletin laajaan värivalikoimaan sillä sitä voi käyttää melkeimpä kaikkien värien kanssa. Olen itse todella huono käyttämään irtoglittereitä silmämeikeissä sillä niitä ei saa laitettua luomelle vähää vaan lopputuloksena glitteriö tarttuu joka paikkaan. Tällä paletilla saa glitteriä laitettua silmämeikkeihin huomattavasti vähemmän kerrallaan.

ElinaK Glitter paletti

Elinalla on myynnissä omassa verkkokaupassaan laaja valikoima erilaisia irtoglittereitä, Makeup Factoryn meikkejä, siirtokuva tatuointeja sekä paljon kaikkea muuta. Elinalla on myös oma meikkistudio täällä Tampereella josta voi myös ostaa näitä yllä mainittuja tuotteita tai käydä vaikka meikkauksessa! ElinaK glitter meikkauksia ja siirtokuva tatuointeja on saatavilla myös joiltain festareilta joten kannattaa käydä laittamassa pisteellä festari glitterit mikäli se on vain mahdollista. Tämä Glitter Paletti on ihastuttanut monia ja voin sanoa, että paletti on täyttä kultaa ja sellainen kesän must have- tuote!

Oletko kokeillut ElinaK glittereitä?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BLOCKFEST 2018 – MITEN FESTARIKANSA OLI PUKEUTUNUT JA LAITTAUTUNUT KAUPUNKIFESTAREILLE?

LUONNOSSAHAJOAVA EKOGLITTER ONTIC MINERALSILTA

THE BODY SHOP HEHKUVA IHO PORKKANALLA

4 kommenttia

 1. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Oih miten upea paletti! <3 ja tosi kaunis meikki sulla!

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Multa löytyy tää paletti ja onhan tää upea<3 Nyt en oo vähään aikaan tähän koskenut, mutta josko ens viikolla pääsis vihdoin festareille käymään niin tällekin tulee varmasti käyttöä 😀 Mä tykkään myös eniten käyttää tätä ihan vaan sormien kanssa. Ostin sen ElinaK:n sivellinsetinkin, mutta ne siveltimet on päässeet käyttöön ihan tavallisten luomivärien kanssa!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tää on kyllä ihana! Mulla tää on välillä ihan arjessakin käytössä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.