Hae
Paletilla

LUSH – Hurmaava Snow Fairy

 Pääsin viime viikolla koulutusmatkallani taas pitkän odotuksen jälkeen käymään Lushilla. Olin jo pitkään ihastellut Lushin joulun tuotteita ja haaveillut itselleni monien suosiossa ollutta Snow Fairya.

Lushin ajatus vuoden 2017 joulusta on, että se kimaltaa, säihkyy, rentouttaa, kosteuttaa ja tuoksuu. Juuri niin kuin joulun pitäisikin! Kaikki Lushin kausituotteet ovat vegaanisia eikä niissä ole lainkaan synteettisiä säilöntäaineita. Lush tarjoaa kaikille nestemäisille tuotteille kiinteän ja pakkauksettoman vaihtoehdon tänä jouluna.

Snow Fairy Suihkugeeli on hattaranpinkki, kimalteva ja tajuttoman ihanan tuoksuinen suihkugeeli. Yhtä ihana kuin olin ajatellutkin!
Suihkugeelithän on mun heikkous. Jos vastaan tulee joku näin tajuttoman hyvällä tuoksulla oleva suihkugeeli, on mun ihan pakko kotiuttaa se. Tässä tapauksessa olin vain voinut kuvitella suihkugeelin tuoksua, mutta kun sen pääsin tuoksuttelemaan en epäröinyt hetkeäkään kassalle kiikuttamista.
Snow Fairyn suihkugeelistähän löytyy pakkaukseton versio myös, mutta pakkaukseton suihkugeeli olisi mulle todella hankala jo itsessään säilyttää, sillä meidän suihkutilan lämpö ja kosteus nousee pilviin siellä käydessä.

Snow Fairy  kiinteä vartalonhoitoaine on yhtä ihanan tuoksuinen kuin suihkugeeli. Kiinteä vartalonhoitoaine levitetään kostealle iholle suihkun jälkeen ja huuhdellaan pois.
Kirsikkauutetta, mango-, avokado- ja kaakavoi kosteuttavat yhdessä oliivi-, ja manteliöljyn kanssa.
Vartalonhoito on mulle itselleni sellanen minkä helposti laiminlyö, joten sen takia matkaan lähti kiinteä vartalonhoitoaine. Tuote on siis pakkaukseton, joten se on tarkoitus levittää tuotteesta suoraan iholle.
Kiinteästä pakkauksettomasta vartalohoitoaineesta olin enemmän kuin innoissani. Mä en itse henkilökohtaisesti tykkää rasvata kroppaa esimerkiksi paksummilla vartalovoiteilla, sillä se rasvanen tunne mikä jää sen jälkeen käsiin ja vartaloon on mun mielestä todella inhottavaa. Kiinteä vartalonhoitoaine on helppo, nopea ja vaivaton tapa saada koko kroppa kosteutettua!

Snow Fairyn tuoksu on niin hurmaava, että jopa mies piti siitä. Tuoksu on sen verta voimakas, että suihkusta tullessaan tuo tuoksun mukanaan koko asuntoon, jopa junassa istuessani nämä ihanuudet tuoksuivat nenääni laukusta!
Tiesitkö muuten, että Snow Fairy tuotteista löytyy kimalletta joka on valmistettu merilevästä!

9 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Snow Fairyn tuoksu on niiiin ihana<3 Multa löytyy toi body conditioner pakkauksellisena versiona, mutta tota suihkugeeliä en oo vielä koskaan testannut 🙂 Mä yllätyin miten paljon innostuin noista pakkauksettomista tuotteista, kun sain viime kuussa tollasen kiinteän body conditionerin toisessa tuoksussa. Sillä on tosi näppärä käydä suihkussa koko kroppa läpi!

 2. Viivi kirjoitti:

  Sen tuoksu on kyllä aivan ihana ja vie mennessään! <3 Mä innostuin kanssa pakkauksettomista tuotteista juuri siksi, että sen voi vaan levittää tuotteesta suoraan iholle suihkun yhteydessä!

 3. Melissa L kirjoitti:

  Kuullostaa kivalle:)

 4. marja liljeström kirjoitti:

  Snow fairy kiintä vartalonhoitoaine vaikutti hyvältä. Lush on eettinen ja ekologinen merkki. Ja ne tuoksut!

 5. Marjo kirjoitti:

  Lush ei ole minulle merkkinä tuttu mutta eettisyys ja ekologisuus on äärimmmäisen tärkeitä itselleni joten voisin kokeilla kyllä.

 6. Viivi kirjoitti:

  Snow Fairy on kyllä todella kiva 🙂

 7. Viivi kirjoitti:

  Kiinteävartalovoide osottautui käytössäkin hyväksi. Moni Lushin tuoksu ei ole vetänyt mua puoleensa, mutta tämä Snow Fairy on aivan ihana!

 8. Viivi kirjoitti:

  Jos eettisyys ja ekologisuus on tärkeitä sinulle, suosittelen ehdottomasti tutustumaan Lushiin 🙂

 9. Heidi Auvinen kirjoitti:

  Lushin tuotteet on kyllä ihania! Tuota Snow Fairya en olekaan ikinä testannut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.