Hae
Paletilla

Bette Box Helmikuu 2018

Kuukauden parhaimpia hetkiä on ne jolloin saat tiedon postilta, että Bette Boksisi on noudettavissa. Mikäköhän siinä on, että aina kun boksi on noudettavissa olen iltavuorossa ja pääsen harmikseni noutamaan paketin vasta seuraavana päivänä ilmoituksesta. Hirveää odottaa päivä kun haluaisi jo hypistelemään uusia kosmetiikka juttuja! Tammikuun boksi oli suuri pettymys, joten luottavaisin mielin lähdin avaamaan helmikuun Bette Boksia, sillä olin nähnyt mainoksia mitä tuote sisältäisi tässä kuussa ja niiden perusteella odotuksetkin oli korkealla. Mutta pakko myöntää, että pienien spoilauksien ja paketin avaamisen jälkeen oli taas hymy herkässä.

Lumene Sisu Syväpuhdistava Naamio 28,90€/75ml

Lumenen Sisu sarjan syväpuhdistava naamio lupaa jättää ihon sileäksi ja raikkaan tuntuiseksi. Naamio sisältää luonnollisesti kuorivia ainesosia kuten pohjoisesta saatavaa karpaloa, puhdasta pohjoisesta saatavaa lähdevettä sekä näiden lisäksi männynkaarna- ja kuusen oksatyviuutteita, jotka taistelevat yhdessä ilman epäpuhtauksia vastaan. Lumenen tuotteet ovat aina positiivisia yllätyksiä näissä kosmetiikka bokseissa. Olen kuullut paljon hyvää Lumenen Sisu sarjasta, joten innolla lähden testailemaan tätäkin tuotetta. Kiva saada reilun kokoisia näytteitä!

 Herbina Gloss&Shine 3€/200ml

Herbina Gloss&Shine shampoo pesee hiukset hellävaraisesti tehden niistä terveen ja luonnollisen näköiset. Parhaan lopputuloksen saat kun käytät shampoota yhdessä Gloss&Shine sarjan hoitoaineen kanssa, jolloin lopputuloksena on kiiltävät hiukset. En ole muistaakseni koskaan käyttänyt Herbinan hiustenhoitotuotteita joten kiva päästä kokeilemaan edullisia hiustenhoitotuotteita! Ehdottomasti plussaa täysikokoisesta tuotteesta.

Amika Pear Up Kuivashampoo 27,90€/232.5ml

Amikan Peark Up kuivashampoo sisältää riisitärkkelystä, joka poistaa hiuksista rasvaisuutta sekä muita epäpuhtauksia. Antaa hiuksille ilmavuutta, pehmeää rakennetta sekä raikastaa hiuksien tuoksun. Tyrnimarjan siemenöljyuute hoitaa hiuksia jättäen ne helposti käsiteltäviksi. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Saatavilla Sokos-tavarataloista sekä kampaamoista. Tämä Amikan kuivashampoo oli vaihtoehtoinen tuote Marc Anthonyn hoitoaineiden kanssa. Harmikseni tämä juuri eksyi boksiini hoitoaineen sijaan, sillä hoitoaineelle olisi ollut enemmän käyttöä. Käytän todella harvoin kuivashampoota, mutta positiivista on, että nyt ainakin sitä on mikäli sitä tarvitsee!

Bio2You Natural Nutritive Seabuckthorn Cream 29,70€/50ml

Kosteuttava, ravitseva, rauhoittava hoitovoide joka antaa vahvan antioksidanttisuojan iholle. Tyrniä ja panthenolia sisältävä voide hoitaa ja uudistaa ihoa. Se parantaa ihon kuntoa, tasapainoittaa PH:ta muuttaa kuivan ja hilseilevän ihon samettisen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Saatavana Life-myymälöistä. Tämä olin tämän boksin kiinnostavin tuote ja ilokseni vielä kyseessä on täysikokoinen tuote. Mulla on sopivasti loppumassa päivävoide joten tämä pääsee heti sen jälkeen päivittäiseen käyttöön.

Carmex Classic 2,55€/7,5g

Palkittu klassikkohuulivoide, joka on ollut myynnissä jo 80 vuotta. Tuote hoitaa kuivia ja halkeilevia huulia nopeasti ja tehokkaasti antaen pitkäkestoisen kosteuttavan suojan. Kamferi ja mentoli luovat huulille viilentävän tunteen. Tämä Carmexin huulivoide ei ole ihan mun suosikki purkin takia, mutta tuote itsessään on ihan toimiva. Käytän meikkauksen yhteydessä päivittäin huulirasvaa, joten eiköhän tämäkin käyttöön pääse.

Rfsu Oh Yes! Stimuloiva Intiimigeeli 9,90€/40ml

Stimuloiva vesipohjainen geeli joka lisää naisen nautintoa. Hellävaraisen tuotteet sisältämät L-arginiini, ornitiini ja brasilialainen ginseng voivat vilkastuttaa verenkiertoa ja siten lisätä naisen nautintoa ja tuntoherkkyyttä. Geeliä sivellään intiimialueelle ja sen vaikutus alkaa noin 15 minuutin kuluttua. Rfsu tuotteet ei yleisesti ottaenkaan ole mun suosikkeja ja tämänkin tuotteet olisi voinut jättää kosmetiikka boksista pois. Monien muiden sanoja lainaten, ettei tämä ehkä ole oikea paikka spekuloida miten tuote toimii.

Helmikuun boksin teemana oli ystävänpäivä ja boksiin oli pakattu tuotteiden kaveriksi Mentosin kirpeitä karkkeja, jotka voi jakaa vaikka yhdessä ystävän kanssa. Tämän kuun boksi oli mielestäni todella onnistunut Tammikuun pettymys boksiin verrattuna.

Mikä oli suosikki tuotteesi helmikuun boksista?

6 kommenttia

  1. Niina kirjoitti:

    Muuten ihan jees boksi, mutta vähän ihmettelin tuota Rfsu Oh Yes! tuotte 😀 Itse haluaisin boksilta meikkejä ja kosmetiikkaa, tuollaisia voi sitten testailla muuten 🙂 Ja tuskin niistä moni haluaa blogiinsa kirjoittaa miten tuote toimi.. Mä en oo muuten myöskään pitkään aikaan käyttänyt Herbinan hiustenhoito tuotteita, joten voisikin joku päivää ostaa tuota shampoota 🙂

  2. Charming Nails kirjoitti:

    Mulla on hoitoaine joka oli kyllä mieluisampi kuin kuivashampoo…Harmoniaa oli taas Sisu-sarjan tilalla 🙂

  3. Linda kirjoitti:

    Tää oli kyllä tosi onnistunut boksi 🙂 Mä tykkäsin eniten Lumenen naamiosta (sain sen Harmonia -sarjan naamion) ja myös Herbinan shampoo yllätti tosi positiivisesti! Carmex taas ei innostanut lainkaan, varsinkaan kun oon jo pariin kertaan ton LivBoxeista saanut 😀

  4. Viivi kirjoitti:

    No mutta onneksi se oli näyte koossa sentään 😀 Mä oon samaa mieltä, että meikit ja kosmetiikka kuuluisi ainoastaan näihin bokseihin!

  5. Viivi kirjoitti:

    Hoitoaineen olisin itsekkin ottanut mielummin kuivashampoon tilalla, mutta ei sekään huono vaihtoehto ollut 🙂

  6. Viivi kirjoitti:

    Niin oli 🙂 Mä tykkäsin ehkä eniten tosta Bio2youn kasvovoiteesta, mutta Lumenen naamiokin oli mieleinen! Carmex oli ihan kiva bonus, mutta kyllä se ois voinut poiskin jäädä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *