Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

K18 HOITO – KOKEMUKSIA HIUSTENHOIDON MULLISTANEESTA TUOTTEESTA

Kaupallinen yhteistyö: Golden by Umppu
*Sisältää mainoslinkkejä

K18 hoito kokemuksia

K18 hoito on ollut tämän kevään puhutuin hiustenhoitotuote ja vihdoin pääsin itsekin testaamaan kotona tehtävää hoitoa. Olen kerran kokeillut K18 hoitoa kampaamo käynnin yhteydessä, mutta koska hiuksiin syntyy vaurioita jatkuvasti on käsittelyä tehtävä säännöllisesti. K18 hoitotuotteen syntyminen on yli 10-vuoden tutkimustyön tulos, eikä sillä haeta hiuksille väliaikaista apua vaan sen tarkoitus on korjata hiusta pysyvästi. K18 hoito sisältää patentoitua K18Peptide-peptidiä joka palauttaa hiuksen keratiinirakenteen. Kyseessä on hiuksiin jätettävä hoitotuote joka lupaa korjata hiuksien rakennevauriot tehden hiuksista jälleen terveet ja elinvoimaiset. Eli pidemmällä juoksulla sen pitäisi korjata kaikki kemiallisesti tai mekaanisesti syntyneet vauriot.

k18 hoito kokemuksia

Pohjustettakoon tähän, että hiukseni saavat olla nykyään melko rauhassa. Käyn värjäämässä hiukseni noin 1-2 kertaa vuodessa ja lämpökäsittelyjä teen ehkä pari kertaa kuukaudessa jos sitäkään. Omat hiukseni ovat laadultaan karheahkot ja todella paksut. Ne ovat kuitenkin vaalennetut ja kaipaavat hoitoa sekä huolenpitoa huomattavasti enemmän mitä ne saavat. Ne ovat myös tällä hetkellä onnistuneet katkeamaan todella siististi keskeltä, sillä pidän ponnaria aina samassa kohtaa. Myös ihanat hormoonit ovat tehneet hiuksistani itselleni lähes tunnistamattomat. *K18 hoito kuitenkin ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä, hiusten katkeilua, latvojen haaroittumista ja värin haalistumista. Eli kaikkea mitä ainakin omat hiukseni tällä hetkellä tarvitsevat!

*K18 HOITO SAATU GOLDEN BY UMPPU

Untitled

K18 HOIDON KÄYTTÖohje

 1. Pese hiukset shampoolla, älä käytä hoitoainetta.
 2. Pyyhekuivaa hiukset huolellisesti.
 3. Levitä hiuksiin K18 hoitoa pumppaus kerrallaan. Oman havaintoni mukaan tuotetta riittää lyhyille ja ohuille hiuksille 1-2 pumppausta. Paksuille ja pidemmille hiuksille 2-4 pumppausta.
 4. Levitä hiuksiin tasaisesti latvoista tyveen.
 5. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. Älä huuhtele.
 6. Muotoile tavalliseen tapaan.

k18 hoito kokemuksia

K18 HOITO KOKEMUKSIA

Ekassa kuvassa näkyy hiukseni tavallisen shampoo ja hoitoaine pesun jälkeisenä aamuna. Hiuksissa ei ole juurikaan kiiltoa ja ne ovat melko elottoman näköiset. Toisessa kuvassa hiukset taas ovat shampoo pesun ja K18 hoidon käytön jälkeisenä aamuna. Ero on melko suuri jo pelkkiä kuvia vertaamallakin! K18 hoidon tehokkuuden huomaa välittömästi sillä 4 minuutin vaikutusajan jälkeen hiukset pystyy harjaamaan läpi märkänä mikä ei tulisi normaalisti kuuloonkaan. Hiukset tuntuvat heti kuivattuaan täysin erilaisilta kuin aikaisemmin sillä ne ovat kevyemmät, sileämmät ja ennen kaikkea kiiltävämmät!

Kaikista parhaimman tuloksen hiuksien erossa näki ensimmäisen käyttökerran jälkeen, mutta lopputulos paranee hoitoja tehdessä. Koska mitä useammin hoitoa tekee niin sitä paremmin hiuksen rakenne palautuu entiselleen. Itse tein hiuksille suositellun 4 hoitokertaa peräkkäin ja isoimman eron itse huomaan hiuksien paksuudessa, sillä kun kaikki se ei toivottu pörröisyys on poissa tuntuu hiukset puolta ohuemmilta ja sileämmiltä. Hiukset ovat helpommin hallittavissa eikä ne esimerkiksi takkuunnu enää yhtä helposti kuin ennen hoitoja.

k18 hoito kokemuksia

K18 hoitoa suositellaan käytettävän ainakin 4-6 kertaa peräkkäin pesujen yhteydessä jonka jälkeen hoitovälin voi pidentää viikosta kahteen. K18 hoito sopii kaikille hiustyypeille ja erityisesti niille joilla on vaalennettu hius! K18 hoitoa on saatavilla ^50ml pakkauksessa hintaan 79€ ja *5ml pakkauksessa hintaan 12€. Tuotteen hinta voi kuulostaa hurjalta, mutta yksi pumppaus on määrältään yhden millin ja keskimäärin sitä kuluu 1-3 pumppausta kerralla. K18 hoito on loppupeleissä oikeasti todella riittoisa ja jokaisen euron arvoinen.

Oletko jo kokeillut K18 hoitoa?

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa

IDA WARG SILVER – KAUNIIN PUHTAAN VAALEAT HIUKSET

Kaupallinen yhteistyö: Golden by Umppu

2 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Tää kiinnostaa hurjasti, joten oli kiva kun kirjoittelit tästä 🙂 Mulla on myös hiukset taas vaihteeksi katkenneet samalla tavalla kuin sulla, kiitos ponnarin käytön 😀 Eron huomaa ihan selkeästi sun hiuksista ja oon muiltakin kuullut niin paljon kehuja, että ehkä tätä täytyy tosiaan testata! Hinta vähän kyllä kirpaisee, mutta toisaalta jos tuote toimii niin kyllä siitä silloin on valmis myös maksamaan 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Suosittelen kyllä tätä K18 hoitoa jokaiselle! Ihan mieletön tuote! Hinta on kallis, mutta on se kyllä sen arvoinen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.