Hae
Paletilla

Kosteuttava kasvovoide kuivalle iholle

Vaikka paukku pakkaset ovat toistaiseksi pysyneet poissa niin oma ihoni on ainakin reagoinut lämpötilan vaihteluihin melko radikaalistikin. Tuntuu, että tämä talvi on ollut erityisen vaikea ihonhoidon suhteen, sillä lämpötila käy välillä pakkasen puolella ja välillä taas ollaan reippaasti plussalla joten mitään kultaista keskitietä ei ole ollut. Tähän komboon kun vielä lisätään kuiva ilma ja kova ilmastointi työpaikalla sekä oma kiire niin ei ihmekään, että iho on ollut kovilla. Oman kiireen vuoksi ihonhoitoni on ollut ihan retuperällä ja se on ollut asia jota olen laiminlyönyt. Tänä talvena olen turvautunut ihonhoidossa ajatukseen, että mitä vähemmän tuotteita niin sen parempi ja löysinkin täydellisen voiteen kuivalle talvi-iholle joka ei aina tarvitse kaverikseen monia eri tuotteita. Täydellinen kosteuttava voide kuivalle iholle Skinfood Premium Avocado Rich kosteusvoide.

*TUOTE SAATU

kosteuttava voide kuivalle iholle.

Olen monesti kehunut korealaisen kosmetiikan ihonhoitotuotteita ja varsinkin kosteusvoiteita. Viimeksi ihastuin hyaluronihappoa sisältävään Eyenlipin Super Aqua Moisture – kosteusvoiteeseen joka kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti sekä sopii meikin alle täydellisesti. Kyseinen voide kuitenkin tuntui liian kevyeltä näin talvella ja nappasin kokeiluun Skinfoodin Premium Avocako Rich– kosteusvoiteeseen joka on ollut kuivan ihoni paras kaveri nyt muutaman kuukauden.

Untitled
Untitled

AVOCADO INHONHOIDOSSA

Avocado tunnetaan todellisena superfoodina ruokapöydässä, mutta sitä se on myös iholle ihonhoitotuotteissa. Avocado sisältää melkein 20 erilaista vitamiinia, mineraaleja, kuituja, rautaa sekä beetakaroteenia jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa luonnollisesti. Voide on koostumukseltaan todella täyteläisen paksu joten se sopii erinomaisesti yövoiteena käytettäväksi. Tuoksultaan taas Skinfoodin Avocado- tuotesarja on hyvin mieto. Tuoksua voisi kuvailla tavallisen voiteen tuoksuksi.

kosteuttava voide kuivalle iholle.

Käytän itse voidetta tosiaan yövoiteena ja siihen hommaan tämä on täydellinen näin talvi aikaan. Iho tuntuu todella kosteutetulta ja näyttää ravitulta aamulla voiteen käytön jälkeen. Voide todella tuntuu syväkosteuttavalta ja on varmasti pelastanut kuivan ihoni tänä talvena. Skinfood Premium Avocado Rich kosteusvoidetta saa tilattua Beautyko.fi verkkokaupasta hintaan 23,90€. Skinfood Premium Avocado Rich- tuotesarjaan kuuluu myös kasvovesi sekä todella kosteuttava hoitoneste.

kosteuttava voide kuivalle iholle.

Skinfood Premium Avocado Rich kosteusvoide on kosteuttava voide kuivalle iholle jota suosittelen kokeilemaan mikäli tykkää käyttää yövoiteena paksumpaa voidetta. Itse olen ihastunut tähän voiteeseen täysin!

Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TEHOKAS KASVOJEN PUHDISTUS ILMAN KAKSOISPUHDISTUSTA

UUSI KOREALAINEN KOSMETIIKKA BRÄNDI EYENLIP

NÄIN KOSTEUTAT VARTALON IHOA ILMAN RASVAISTA TUNNETTA

2 kommenttia

  1. Charming Nails kirjoitti:

    Tämä voide on kiinnostanut mutta kun incin kurkkasin, jää ostamatta. Kaikki allergiaa aiheuttavat ainesosat yhdessä purkissa :/ myöskin aina hintavia nuo Skinfoodit, verrattuna purkkien kokoon. Täydellisen voiteen etsiminen jatkukoon, kaikki sisältää jotakin p*skaa niin harmittaa kun sitten on kärsittävä kuivasta ihosta 🙁 luonnonkosmetiikka olisi ainut jota voi käyttää turvallisesti.

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Eikä! 🙁 Mä oon tykästynyt tähän ja tää on pitänyt niin hyvin mun kuivan ihon kurissa. Onhan tää aika hintava, mut eipä tätä kulukkaan paljoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *