Hae
Paletilla

Glossybox Joulukuu 2019

Glossybox joulukuu

On aika avata vuoden viimeinen sekä myös minun viimeinen Glossybox. Olen ollut nyt noin vuoden Glossyboxin tilaaja ja päätin myös lopettaa sen tilaamisen vuoden jälkeen. Kauneusboksina Glossy on mielestäni todella kiva ja se sisältää paljon sellaisilta brändeiltä tuotteita mitkä ovat itselleni täysin tuntemattomia. Syy tilauksen lopettamiseen ei suinkaan ollut huonot sisällöt vaan se, että suurin osa tuotteista jää itselläni käyttämättä. Glossybox joulukuu piti sisällään viisi erilaista kosmetiikkatuotetta jonka avulla luot itsellesi täydellisen juhla lookin.

Glossybox joulukuu

Realher Cheek Trio

Ensimmäisenä boksissa kiinnitti huomiota Realher tuotemerkin paletti josta löytyy aurinkopuuteri, poskipuna ja highlighter.. Tälläiset triot on mukava lisä meikkipussissa sillä ne on helppo napata matkalle mukaan. Sävyt olivat tässä triossa mielestäni todella onnistuneet sillä yleensä ne sisältävät itselleni liian tummia sävyjä.

Untitled

Inuwer Peach Sugar Lip Scrub

Boksista paljastui myös persikalta tuoksuva vegaaninen huultenkuorinta. Pidän itse erityisen paljon sokeripohjaisista huulikuorinnoista joten tämä pääsee ehdottomasti itselläni käyttöön.

Untitled

Vitamasques Gold Eye Pads

Hyaluronihappoa sisältävät kultaiset silmänaamiot lupaa kosteuttaa, kohottaa ja vaalentaa silmänympärysihoa. Hyaluronihapon lisäksi naamio sisältää aitoa kultauutetta. Silmänympärysnaamiot yleensä virkistävät turvonneita silmäpusseja joten tykkään itse aina silloin tällöin käyttää tälläisiä naamioita!

Glossybox joulukuu

Batiste Dry Shampoo Orginal

Glossybox joulukuu piti myös sisällään aikamoisen klassikko tuotteen sillä Batisten kuivashampoon! Batisten kuivashampoot ovat itselleni jo entuudestaan tuttuja ja niiden tehokkuuteen on aina voinut luottaa. Nämä pienet pullot ovat itselleni näppärän kokoisia sillä käytän niin vähän kaikkia hiustuotteita. Batisten kuivashampoon löytyminen boksista oli todella mieluinen juttu!

Untitled

Steve Laurant Precision Tip Eyeliner

Glossyboxeista on paljastunut muutamia Steve Laurantin tuotteita ja tällä kertaa boksista tuli rajaustussi. Kärjen sanotaan olevan kapea ja napakka jonka avulla luo täydellisen kissarajauksen. Tuote on myös pitkäkestoinen ja vedenkestävä.

Glossybox joulukuu

Glossybox joulukuu 2019

Sellainen oli joulukuun Glossybox! Olen ollut todella tyytyväinen vuoden ajan Glossyboxeihin ja ehkä jopa vähän harmittaa lopettaa tilaus. Näen kuitenkin järkevämmäksi itselläni panostaa muutamaan hyvään tuotteeseen kuin saada näistä kauneusbokseista monta erilaista tuotetta, joista ehkä yksi tai kaksi on mieluisia. Bokseista usein paljastuu meille Suomalaisille tuntemattomilta brändeiltä mikä on ollut Glossyn yksi vahvuuksista.


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

GLOSSYBOX MARRASKUU 2019

BETTE BOX JOULUKUU 2019 

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX – JOULUKUU 2019 

6 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Tosi hyvä tää joulukuun boksi, olisin ollut itse todella tyytyväinen tuohon laatikkoon minkä sinä sait tässä. Nyt pidän itsekin taukoa, mutta jatkan varmasti tutulla ja hyväksi todetulla glossylla tauon jälkeen!

  http://www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Boksi oli kyllä kans mielestäni hyvä eikä se ollutkaan syy tilaamisen lopettamiseen 🙂

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Tässä oli tosi kivat tuotteet<3 Mä ymmärrän täysin miksi päätit tilauksen lopettaa. Oon itsekin monet kerrat miettinyt onko se aina niin järkevää tilata noita bokseja, kun sen rahan voisi yhtä hyvin käyttää johonkin itse valitsemaansa tuotteeseen, joka taatusti olisi sitten mieluinen. Noita jenkkibokseja tilaan tosi mielelläni, kun ne nyt ei oo oikeestaan koskaan pettymyksiä, mutta esim. Betten lopettamista oon miettinyt jo ties kuinka kauan. No nyt kun se yhdistyi Goodieboxin kanssa niin katsotaan mitä tuleman pitää 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Ymmärrän kyl täysin, että noita jenkki bokseja tilailee mielellään 🙂 Mä kans olin varma, että nyt loppuu Bettekin mut nyt ku nse yhdistyy tuohon goodieboxiin niin on itsekin pakko kattoo mitä tuleman pitää 😀

 3. Ellivelli kirjoitti:

  Niin törkeää asiakaspalvelua ja toiminta muutenkin hämärää, että ei koskaan tätä boxia enää :/

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Ikävä kuulla! En ole itse koskaan joutunut olemaan asiakaspalveluun yhteydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *