Hae
Paletilla

PALETILLA NYT MYÖS YOUTUBESSA

Moni teistä on saattanutkin huomata instagramin kautta, että perustin hyvän ystäväni sekä blogi kollegani Inkan kanssa yhteisen Youtuben- kanavan Viivinka.  Mulla on ollut monta vuotta mielessä perustaa Youtube- kanava jossa tekisin esimerkiks erilaisia meikkejä ja maskeerauksia, mutta itselläni ei vaan koskaan riittänyt uskallus lähteä yksin sitä tekemään. Into videoiden tekemiseen silti muistutteli itseään vähän väliä, mutta uskaltamattomuus vei voiton joka kerta. 

Moni varmaan miettii, että miksi perustettiin kaksin Youtube- kanava ja yksi syy oli siihen ettei meillä kummallakaan riittäisi aika tehdä videoita omille kanaville niin usein. Tykätään kuitenkin paljon samoista asioista ja blogimaailman lisäks ollaan oltu ystäviä yli kahdeksan vuotta joten yhteinen kanava oli meille parempi vaihtoehto. Mun elämä on kuitenkin tän kosmetiikka maailman lisäksi paljon muutakin ja halusin ehdottomasti tuoda esille sitä mun tavallista arkea niiden kauneus juttujen lisäksi. Viivinka- kanavalta tulee löytymään paljon yhdessäoloa, mutta silti erilaisia kosmetiikka ja kauneus aiheisia videoita. Näiden lisäksi sitä meidän perus arkea blogien takana, erilaisia tapahtumia yms! Ihan kaikkea mitä meidän elämässä vaan tulee tapahtumaan!

mEIKKAUSTA, KOSMETIIKKAA JA KAUNEUSAIHEISIA JUTTUJA

Koska me molemmat tykätään paljon erilaisista kosmetiikka ja kauneus jutuista niin, niitä tulee näkymään  myös paljon meidän Youtube- kanavalla. Tehtiin jo ensimmäinen kauneusaiheinen video jossa kerrotaan meidän kosmetiikkasuosikkeja. Kauneus ja kosmetiikka aiheisia videoita tullaan varmasti tekemään yksin kuin yhdessäkin. Tuun itse varmasti tekemään meikkivideoita ja kertokaa vaan rohkeesti millaisia meikkivideoita haluaisitte nähdä!

Tapahtumia ja meidän arkea

Viivinka Youtube- kanavalla on myös ensimmäinen Our Day video. Ensimmäinen meidän päivä video on kuvattu Nivean MicellAIR tapahtumasta. Kanavalla tulee varmasti näkymään videoita vaikuttajatapahtumista, erilaisista kutsuvierastapahtumista, mutta myös erilaisia koosteita meidän päivistä tai viikoista. Eli käytännössä sitä meidän ihan perus arkea joko yksin tai yhdessä!

paletilla youtube

Päätettiin myös, että julkaistaankin videoita kaksi kertaa viikossa yhden sijasta. Joka keskiviikkona sekä sunnuntaina meidän kanavalta tulee löytymään uusi video. Oltaisiin todella kiitollisia mikäli kävisitte kurkkaamassa meidän kolme ensimmäistä videota ja tilaisitte kanavan! Kertokaa ihmeessä toimiiko Viivinka teidän mielestä ja millaisia videoita haluaisitte ehdottomasti nähdä!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

AMMATTILAISTASON TEHOKAS, MUTTA HELLÄVARAINEN MICELLAIR MEIKINPOISTO SARJA

NIVEA MICELLAIR TAPAHTUMA KULTTUURIKESKUS KORJAAMOLLA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.