Hae
Paletilla

Hei me muutetaan!

Hei me muutetaan! Vihdoin ja viimein me löydettiin uusi asunto yli vuoden etsinnän jälkeen. Oon asiasta niin fiiliksissä, sillä itsestäni alkoi tuntumaan siltä ettei täydellistä asuntoa tulisi löytymään ikinä ja etsimiseen voisi kulua yksi vuosi helposti lisää. Reilun vuoden aikana käytiin katsomassa monia erilaisia kohteita ja nähtiin aika paljon erilaisia ja eri tasoisia asuntoja. Ei kuitenkaan haluttu etsiä asuntoa kiireellä tai kärsiä nopeista kaupoista myöhemmässä vaiheessa niin nyt tuntuu, että vuosi oli sen kaiken vaivan arvoinen. Kaikista eniten odotan sitä, että pääsee remontoimaan taas olan takaa!

Hei me muutetaan - 44 neliön kaksio

Syy miksi tämän postauksen teen on se, että jatkossa täällä tullaan varmasti näkemään sisustukseen, remontointiin ja muutenkin asumiseen liittyviä juttuja. Mä rakastan remontointia ja sen hulluuden olen varmaan perinyt omalta isältäni. Kädet syyhyävät tekemään milloin mitäkin. Jos ei remontointia niin ainakin sisustamista. Siitä inspiroituneena päätin jakaa muutaman kuvan meidän pienestä kaksiosta ja pohtia hieman seuraavan asunnon tyyliä.

Hei me muutetaan - 44 neliön kaksio

44 neliöö

Voitteko kuvitella kuinka paljon mun kädet syyhyää remontoimaan sekä sisustamaan, nimittäin olemme asuneet tämän kokoajan pienessä 44 neliön vuokrakaksiossa. Tila on ollut niin rajallinen, että osa edellisen asunnon tavaroistakaan ei mahtunut tänne. Vuokra-asunnossa ei paljon remonttia tehdä ja sisustaminenkin on ollut aika hankalaa eikä itselläni ole ollut siihen hommaan edes inspiraatiota. Vuosi sitten sanoin, että en halua sisustaa sillä eihän me tässä kauaa enää asuta. Halusin kuitenkin tähän postaukseen pieniä details- kuvia meidän tämä hetkisestä asunnosta lähinnä vain itselleni muistoksi. Tämä asunto on nimittäin mun ensimmäinen ”oma” koti!

Untitled

Vihdoin ja viimein tilaa on lähes puolet enemmän ja pääsee tekemään kodista taas enemmän meidän näköisen. Ja nyt se päivä on myös koittanut, että pääsen jakamaan niitä tänne! Alusta-asti olen halunnut kirjoitella blogiin sisustukseen ja remontointiin liittyviä juttuja, mutta siihen ei ole ollut kauheasti mahdollisuuksia. En ole halunnut jakaa aikaisemmin meidän 44 neliön kaksiosta kuvia koska sisustus ei ole ollut mitenkään ihmeellinen. Nyt kuitenkin, kun otin näitä tämän postauksen kuvia tajusin, että kuinka ihana tämä pieni kaksio onkaan ollut. Se on palvellut meitä täydellisesti ja asunnon pohjaratkaisu on ollut alusta-asti todella mieluinen. Pienihän tämä on kun mikä, mutta oikeasti ei olla edes tarvittu enempää tilaa.

Hei me muutetaan - 44 neliön kaksio

valkoinen, harmaa, musta

Täällä asunnossa on paljon asioita mistä en pidä, nimittäin lattiassa komeilee upea harmaan sävyinen muovimatto ja tapetit on suoraan mummolasta jotka ovat ajan myötä jo ehkä hieman kellastuneetkin. Mä en itse oikeastaan pidä edes tapeteista ja suosin seinissä aina maalia. Nyt edessä on kuukauden mittainen pähkäily aika jolloin pitäisi miettiä mitä halutaan seuraavaan asuntoon. Rakastan itse vaaleita sävyjä ja sisustuksessa meillä on aina näkynyt sisustuksessa vahvasti valkoinen, harmaa, musta ja vaalea puu. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Untitled

Meidän makuuhuoneessa on ruskea seinä joka aluksi kauhistutti itseäni, mutta olen alkanut pitämään siitä. Jos itse olisin saanut valita seinän sävyn olisi se varmasti ollut harmaa, mutta nyt olen jopa miettinyt että pitäisikö seuraavassa asunnosa käyttää jossain huoneessa lämpimämpää sävyä seinällä. Olin nimittäin tilannut jo aikaisemmin Deseniolta uudet julisteet makuuhuoneeseen, sillä ajattelin sisustavani sen uuteen uskoon. Julisteet eivät kuitenkaan ehtineet seinälle asti vaan seinällä komeilee samainen taulu joka siinä on ollut meidän muutosta asti. Se ei edes ole keskellä sänkyä, sillä olen nostanut taulun edellisen vuokralaisen laittamaan taulukiinnikkeeseen samaa vauhtia, kun se on kannettu muuton yhteydessä sisälle.

Hei me muutetaan - 44 neliön kaksio

Olen niin innoissani tästä muutosta, että en voi oikeasti uskoa, että hei me muutetaan vihdoin! Toivoisin ajan kuluvan nyt nopeammin kuin koskaan. Kuukausi ei ole varmaan koskaan tuntunut näin pitkältä ajalta, mutta taas toisaalta on haikea lähteä tästä söpöstä pienestä kaksiostakin. Seuraava asunto on tosiaan kolmio ja yksi huone tulee olemaan sellainen missä voin panostaa enemmän sisällöntuotantoon sekä erilaisien meikki juttujen tekemiseen. Samalla se huone tulee varmasti ajamaan vierashuoneen virkaa sekä toimii myös jatkossa työhuoneena. Työtä riittää uuden asunnon suhteen paljon, mutta uskon, että se työmäärä palkitaan. Oon niin innoissani tästä muutoksesta, että en vain malttaisi odottaa!

Tykkäätkö remontoinnista tai sisustamisesta? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

HABITARE MESSUT 

MITÄ MINULLE KUULUU? KOHTI UNELMA TYÖTÄ JA ASUNTOA

HOTELLI JÄRVISYDÄN

6 kommenttia

 1. Kaitlin kirjoitti:

  Hei onnea, odotan innolla remppapostauksia 🙂

  Ja pakko udella, että mistä oot ostanut ton maustetelineen?

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos paljon ja kiva kuulla, että remppapostaukset kiinnostaa 🙂 Maustetelineen oon muistaakseni tilannut kärkkäiseltä! Oon nähnyt myös H&M Home:ssa vastaavia sekä joissain ihan perus kaupoissa 🙂

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Onnea uudesta kodista! Ja hei, haluisitko jakaa mullekin vähän sitä remontti-inspistä? :’D Mulla yks iso edellytys kolme vuotta sitten asuntoa ostaessa oli se, että asunto on muuttovalmis ja sellainen, johon mun ei tarvitse tehdä minkäänsortin remonttia. Pinnat olikin mieluisia ja just esim. niitä harmaita tehosteseiniä löytyy täältäkin. Nyt vaan pitäisi esim. jalkalistat ja ovilistat saada vaihdettua ja kissat on kynsineet sitä ainoaa seinää, jossa täällä on tapettia, joten sen haluisin vaihtoon. Mutta kun ei nappaa sitten yhtään tehdä mitään tollasta 😀

  Innolla odottelen postauksia uuteen kotiin, remonttiin ja sisustukseen liittyen! Josko niistä tarttuisi jokin pieni innostus itsellekin, niin saataisiin joskus täälläkin asunnossa noi pienet jutut tehtyä 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos Linda! Mä hurauttelen tästä Turkusee kuule nopsaa niin tehdää pois alta 😉 Meillä oli vain toiveena, että isoimmat jutut olisi tehty eli keittiö ja kylpyhuone, toinen niistä vaan saatiin. Pintoja en oikeastaan missään asunnoissa katsonut sillä tiesin, että tulen kuitenkin haluamaan ihan erilaiset ja remppaa tultaisiin tekemään joka tapauksessa. Onneksi noiden listojen ja tapettien vaihtaminen/pois ottaminen on oikeasti suhteellisen nopea projekti!

   Ihana kuulla, että remontti ja sisustus postaukset kiinnostaa!

 3. Heidi kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin!

  Mistä tuo viimeisen kuvan peuran pää on peräisin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.