Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

LYCON – Ainutlaatuinen tilaisuus poistaa ihokarvat kotona

Kaupallinen yhteistyö: Lycon Cosmetics Finland

Lycon

Vihdoin pääsen kertomaan teille syksyllä 2018 Suomeen rantautuneesta lähes kivuttomasta ihokarvojen poistomenetelmästä jota on saatavilla myös teille kuluttajille! LYCON on lähtöisin Australiasta ja sen perusti Lydia Jordane joka on kansainvälisesti arvostettu kauneusterapeutti. Tapasin itse Lydian huhtikuussa järjestetyssä LYCON lanseeraustilaisuudessa ja itse LYCONIN tarina on enemmän kuin mielenkiintoinen sillä se ylettyy ihan vuoteen 1935 asti jolloin Lydian perhe on valmistanut kosmetiikkaa perheyrityksessä. Vuonna 1968 teini-ikäinen Lydia valmisti ensimmäisen vahansa keittiön liedellä ja 1978 alkoi LYCONIN menestystarina kohti maailman johtavaksi laatuvahojen valmistajaksi. LYCON löytyy nykyään erilaisista korkeatason kylpylöistä ja salongeista yli 70 eri maasta ja syksyllä 2018 Suomi oli yksi niistä. LYCON tarjoaa karvanpoistoon tarkoitettuja tuotteita ammattilaisille joista olin todella kiinnostunut, mutta eniten täpinöissäni olin kuitenkin juuri lanseeratustas kotihoitovahasta! Pääset lukemaan lisää LYCONISTA täältä!

Suosittelen lukemaan postauksen loppuun mikäli olet halunnut kokeilla karvojenpoistoa kotona, sillä siellä sinulla on mahdollisuus voittaa LYCONIN ainutlaatuinen kotihoitavaha itsellesi! 

kotivaha

AINUTLAATUINEN TILAISUUS POISTAA IHOKARVAT KOTONA

Jokainen varmasti tietää sen tunteen kun on tarttunut sheiveriin juuri muutama päivä sitten, mutta silti jalat näyttävät siltä ettei niille ole näytetty sheiveriä tai epilaattoria kuukausiin. Karvojenpoisto on luonnollinen asia ja iso osa monien ihmisten kauneusrutiineja. Karvattomuus lisää ihmisten itsevarmuutta ja on osa ihon hoitamista samanlailla kuin mikä tahansa muukin. Ammattilaisella käyminen karvanpoistossa on monille iso kynnys vaikka sitä ei todellakaan kannata häpeillä oli kysymys sitten sääristä tai intiimialueesta. Markkinoilta löytyy monia erilaisia karvojenpoisto vahoja ja sokereita, mutta LYCON on tuonut markkinoille ainutlaatuisen tilaisuuden jossa voit kokeilla karvanpoistoa vahalla kotona tai ylläpitää ammattilaisen tekemää karvanpoistoa ammattilaistason tuotteella.

lycon cosmetics finland
LYCON

LYCON WAX-CELLENCE KOTIVAHA

LYCON Wax-Cellence kotihoitovaha tosiaan tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden poistaa ihokarvoja kotona ammattilaistason tuotteella! Wax-Cellence kuumavaha on helppo käyttöinen karvanpoistoon tarkoitettu vaha joka sopii myös aloittelijoille. Kotihoitovaha sopii kasvoille, vartalolle, kainaloille, bikini sekä brassi alueelle käytettäväksi. Tämä on oikeasti ainutlaatuinen tilaisuus poistaa ihokarvoja kotona turvallisesti ja ennen kaikkea laadukkailla tuotteilla. Wax-Cellence kotihoitovaha sisältää ihon puhdistustuotteen, voiteen, spaattelit joilla vaha levitetään halutulle alueelle, tarkat ohjeet vahan käytöstä ja tietenkin itse vahan. Vaha on pakattu kahvikupin näköiseen mukiin jonka voi laittaa suoraan sellaisenaan mikroon lämpiämään tai sulattaa vahan vesihauteessa kattilassa. Ihan sama kumman lämmitystavan valitset niin lämmityksen jälkeen vaha on käyttövalmis!

LYCON KOTIHOITOVAHA

ihoa hoitavia ainesosia

Vahauksessa vaha levitetään karvojen kasvusuuntaisesti ja nypätään irti vastakkaiseen suuntaan. Lycon vaha on kuitenkin niin joustavaa, että se nappaa pienemmätkin karvat mukaansa vaikka tekniikka ei olisikaan ihan täysin hallussa. Joustavan koostumuksen ansiosta LYCON vaha on ihoystävällistä ja sallii sen, että yhtä kohtaa voidaan vahata moneen kertaan. LYCON vahat ovat yleensä valmistettu pihkasta, mehiläisvahasta ja luonnon omista kasviöljyistä. Niiden lisäksi LYCON vahat saavat tuoksunsa aromaterapiastakin tutuista tuoksuista eikä niitä ole testattu eläimillä. Tämä kyseinen kotihoitovaha sisältää kamomillaa sekä arganöljyä jotka molemmat ovat loistavia ainesosia ihonhoidossa.

Lycon kotihoitovaha

Kun kyse on karvanpoistosta kuulen usein saman kysymyksen ja se on, että sattuuko ihokarvojen poisto? Normaalisti vastaisin tähän, että se riippuu niin omasta kipukynnyksestä ja siitä mitä aluetta vahataan. LYCON vahat kuten myös kyseinen kotihoitovaha on sen joustavamman koostumuksen ansiosta paljon hellävaraisempia kuin mikään muu vaha tai sokeri. Tämä oli itsekkin vaikea näin ammattilaisena sisäistää, että miten muka karvan irti repiminen ei voi sattua melkein yhtään. LYCON vaha on niin joustavaa, että kun se nyppästään irti iholta se ei kuulosta juuri miltään. Normaalisti kun sokeri tai vaha kiskaistaan irti ihosta siitä kuuluu tietynlainen ääni, mutta LYCON vahan kanssa ääni on yli puolet pienempi! Vaikka LYCON vaha on hyvin erilainen kuin muut karvanpoisto menetelmät niin tietenkin oma kipukynnys, kuukautiskierto yms. vaikuttaa siihen miltä karvojenpoisto tuntuu. Kun puhutaan karvanpoistosta niin ei kuitenkaan voida puhua täysin kivuttomasta toimenpiteestä sillä karva kuitenkin irtoaa karvatupen kanssa jolloin lopputulos pysyy kauniimpana pidempään kuin esimerkiksi sheivaamalla.

lycon kotihoitovaha

Kokeile karvanpoistoa helpoille alueille LYCON KOTIHOITOVAHALLA

Mikäli kokeilee vahausta ekaa kertaa suosittelen kokeilemaan sellaisille alueille mitkä eivät ole kauhean kivuliaita kuten esim: kädet, sääret tai reidet. Nämä kaikki kolme aluetta on jopa helppo itse vahata sillä ne ovat pinta-alaltaan isoja sekä pystyt tekemään sen luonnollisessa asennossa. Intiimialueet ovat aina herkemmät samoin kuin kainalot. Kasvoilta karvojen poisto on lähes kivutonta, mutta työskentely tilaa on huomattavasti vähemmän. Tiedän, että moni ensimmäisenä haluaisi poistaa itse karvat juuri kainaloista ja intiimialueelta, mutta se on huomattavasti haastavempaa kuin yllä olevat alueet. Älä lähde kuitenkaan ahnehtimaan vaan kokeile vahaa ensiksi helpoille alueille. Näin vältytään mahdollisilta vahingoilta. Näin ammattilaisena ja sokerointeja sekä vahauksia työssäni tehneenä voin sanoa, että vahan poistaminen intiimialueelta sekä kainalosta itse oli aluksi todella hankalaa. LYCON vaha poistaa todellakin kaikista pienimmätkin karvat eikä se ole läheskään niin kivulias kuin moni muu karvanpoisto menetelmä itse tehtynä.

lycon

Yksinkertaiset ohjeet:

  1. Laita muki mikroon 1-1,5 minuutiks tai lämmitä vesihauteessa. (Itselläni vaha ei sulanut noin pienessä ajassa mikrossa, mutta vaha on sulanut tarpeeksi, kun sen koostumus muistuttaa hunajaa)
  2. Kokeile vahan lämpötila ensiksi kädelle ennenkö levität sen vahattavalle alueelle.
  3.  Puhdista vahattava alue Wax-Cellence puhdistuksella.
  4. Levitä iholle Wax-Cellence voide sillä se rauhoittaa ja valmistelee vahattavan alueen. Toista tämä jokaisen vahaus kerran välissä.
  5. Levitä vaha spaattelilla puhdistetulle alueelle.
  6. Pääsääntöisesti levitä vaha myötäkarvaan ja poista vastakarvaan
  7.  Repäise vaha irti vasta, kun se on jähmettynyt.
  8. Toista vahaus mikäli sille on tarvetta.
  9. Kun karvat ovat poistettu puhdista iho Wax-Cellence puhdistusaineella
  10. Levitä iholle puhdistuksen jälkeen Wax-Cellence emulsio.

LYCON

Lue ohjeet huolella!

Vaha levitetään iholle myötäkarvaan ja poistetaan aina vastakarvaan. On myös tärkeää muistaa, että kyseessä on tuote joka voi aiheuttaa liian kuumana käytettynä palovammoja. Älä myöskään tee vahausta auringon polttamalle iholle, suonikohjuille, haava-alueille, isotretinoiinia kuurin aikana tai tuoreille arville. Luethan siis ohjeet tarkasti ennen vahausta!

LYCON

Vaikka suosittelen aina, että karvanpoisto tehdään ammattilaisella niin tässä on loistava tilaisuus ylläpitää ammattilaisen tekemää karvanpoistoa pidempään. Muistuttaisin myös, että tämä LYCON kotihoitovaha on ainoa jota myydään kuluttajille. Markkinoilta löytyy vaikka ja minkälaisia vahoja karvanpoistoon, mutta suosittelen käyttämään ainoastaan sellaista jonka on kehitellyt oikeasti karvanpoistoon perehtynyt brändi. LYCON Wax-Cellence kotihoitovaha ei mene pilalle vaikka mukin lämmittääkin moneen kertaan sillä 200g purkista riittää todella moneen vahaus kertaan. Itse suosittelen tätä vahaa käytettäväksi esimerkiksi kulmakarvojen tai ylipäätään kasvojen vahaukseen sekä harjoittelun jälkeen kainaloihin ja bikinirajoihin. Säärien vahauksessa kannattaa levittää noin 6cm levyisiä ja 12cm pituisia vahaliuskoja jolloin karvoja lähtee laajemmalta alueelta yhdellä vahaus kerralla. Kauhean moneen säärten vahaus kertaan 200g purkki ei valitettavasti riitä joten siksi suosin sitä juuri kainaloihin, kasvojen, kulmakarvojen ja bikinirajojen vahaukseen. Yhdellä kotihoitovahalla on hintaa 44,80€ ja sitä saa tilattua LYCON verkkokaupasta.

LYCON

Voisin jakaa monia erilaisia vinkkejä karvan poistoon, mutta ohjeiden lukeminen on erityisen tärkeää ennen vahauksen alottamista. Ota kuitenkin vahauksen aikana huomioon karvojen poistosuunta ja tue aina toiseen suuntaan ihoa mihin repäiset vahan. Levitä tarpeeksi isoja ja paksuja kerroksia alueesta riippuen kuitenkin. Pakkauksen mukana tulee loistavat ohjeet eri alueiden vahaamiseen joten niitä noudattamalla et voi epäonnistua vahauksessa. Ensimmäinen kerta voi tuntua todella hankalalta, mutta homma helpottuu kun sitä harjoittelee. LYCON verkkokaupassa on kuluttajille oma puoli jossa on myynnissä tämän kotihoitovahan lisäksi muitakin vartalonhoitotuotteita.

LYCON

Osallistu arvontaan jossa voit voittaa kotihoitovahan itsellesi.

Arvonta suoritetaan @Paletillaviivi instagramissa ja säännöt ovat yksinkertaiset:

   • Arvontaa on mahdollisuus osallistua vain instagramissa.
   • Arvontaan pääset osallistumaan kun seuraat @Paletillaviivi ja @Lyconfinland instagram- tilejä.
   • Tägää ystäväsi yllä olevaan kuvaan instagramissa.
   • Puutteellisilla tiedoilla olevat arvontaan osallistumiset hylätään ja jokainen osallistuminen tarkistetaan.
   • Postitan palkinnon vain Suomeen!
   • Arvonta päättyy 2.6.2019 klo 23.59

Pääset suoraan arvontaan klikkaamalla tästä!


Myös nämä voisivat kiinostaa:

IHOKARVOJEN POISTO SOKEROIMALLA 

Kaupallinen yhteistyö: Lycon Cosmetics Finland

2 kommenttia

 1. T kirjoitti:

  Tuote sisältää mehiläisvahaa? Kyseessä ei siis olekaan vegaaninen tuote, koska mehiläisvaha on peräisin eläinkunnasta.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Jotkut Lycon vahat sisältävät mehiläisvahaa, mutta ei tämä kotihoitovaha ja näin ollen se on vegaaninen 🙂 Pahoittelut huonosta ulosannista mikäli annoin ymmärtää, että tämäkin vaha sisältää mehiläisvahaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.