Hae
Paletilla

Bette Box Lokakuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Untitled

Vihdoin ja viimein lokakuun Bette Box kolahti lähimpään pakettiautomaattiin. Tämän kylän ainoa pakettiautomaatti on lähes joka kerta täynnä, kun mun paketteja sinne yritetään toimittaa ja siksi pakettien tuleminen viivästyy aina muutamalla päivällä. *Bette Box lokakuu piti sisällään tuotteita ihonhoitoon sekä hiustenhoitoon, sillä syksyn kylmät viimat ovat täällä kuivattamassa niitä. Teema on mielestäni hyvä sillä nyt on aika alkaa hoitamaan niin ihoa kuin hiuksiakin tehokkaammin.

Bette Box lokakuu

Sweety Signature Kasvovesi

Luonnollisen Sweetyn kasvovesi oli lokakuun Bette Boxin mieluisimpia tuotteita.  Kasvovesi sisältää Aloe veraa ja appelsiininkukkaa jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Suihkutettavat tuotteet ovat itselleni mieluisia sillä niitä helppo käyttää! Sweetyn tuotteet ovat kiinnostaneet  itseäni kovasti joten niiden löytyminen Bette Bokseista on ollut todella kivaa. Saatavilla Sweety.fi hintaan 8,90€

Bette Box

Herbina Silmänympärysvoide

Herbina on saanut yhden uuden tuotteen sarjaansa ja kyseessä on silmänympärysvoide. Herbinan silmänympärysvoide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, kurkku-uutetta ja kofeiinia. Kofeiini poistaa kasvoilta turvotusta ja tuloksen maksimoinniksi voi sy- voiteen laittaa jääkaappiin hetkeksi.  Olen tykännyt itse paljon Herbinan kasvovoiteista sekä puhdistustuotteista joten on kiva päästä kokeilemaan myös sy-voidetta!

Untitled

RFSU Intim Daily Wash

Bette Boksin huti tämän kuun boksissa oli ehdottomasti RFSU intiimipesuneste. Samanlaisia tuotteita on tullut ennenkin enkä usko näiden ilahduttavan kauhean montaa. Tuotteesa on 3,5 pH sekä maitohappoa jotka vahvistavat ihon luonnollista suojatoimintaa. Käytän tälläiset tuotteet aina suihkugeelin tapaan, mutta tuoksuttomat tuotteet ovat todella tylsiä. 4,90€/150ml.

Bette Box lokakuu

Ziaja Goat’s Milk Strengthening Conditioner with Keratin

Boksista paljastui myös aina niin ihanaa Ziajaa! Ziajan hoitoaine sisältää vuohenmaitoproteiinia ja keratiinia jotka korjaavat ja kosteuttavat kuivia hiuksia. Molemmat ainesosat myös rakennepaikkaavat vaurioituineita  hiuksia. Todella mielenkiintoinen tuote lähden testailemaan kyllä innolla. Saatavilla prismoista hintaan 4,90€

Untitled

Schwarzkopf Mad About Lenghts Shampoo

Schwarzkopfin sulfaatiton shampoo on kehitelty juuri pitkien hiusten tarpeisiin. Shampoo sisältää Aquarine Complex yhdistettä sekä biotiinia jotka parantavat hiusten kosteustasapainoa. Se myös vahvistaa kuivia pituuksia ja latvoja sekä aktivoi hiustuppea. Mielenkiintoisen kuuloinen shampoo joka pääsee itselläni käyttöön sillä tiedätte kuinka paljon itselläni kuluu shampoita ja hoitoaineita. Saatavilla parturi-kampaamoista 18,90€/300ml.

Bette Box lokakuu

Sweet Signature Scrunchie

Boksin toinen suosikki tuote oli ehdottomasti Sweetyn scrunchie! Olen ihan vallan lopettanut tavallisten pompuloiden käytön ja siirtynyt käyttämään erilaisia scrunchieita. Olin eka todella järkyttynyt kun  nämä tuli takaisin markkinoille, mutta ne on kyllä kivasti piristänyt tavallisia lookkeja. Saatavilla Sweety.fi hintaan 6,90€

Untitled

Bette Box Lokakuu 2019

Näiden tuotteiden lisäksi boksista paljastui Four Reasons nature moisture hiustenhoitosarjasta näytteet jotka olivat luokiteltu boksissa yhdeksi tuotteeksi. Sen lisäksi kauralakritsipatukka Fazerilta, tuoksunäyte sekä Ziajan vartalovoide näytteenä. Kaiken kaikkiaan Bette Box lokakuu oli mielestäni ihan onnistunut ja moni tuote pääsee varmasti itselläni käyttöön.  Boksin kuudesta tuotteesta kolme pääsee ehdottomasti käyttöön joten se kertoo jo siitä, että boksissa on ollut mielenkiintoisia tuotteita. Boksit ovat mielestäni parantuneet taas pitkän ajan jälkeen. *Pääset tilaamaan oman Bette Boxin itsellesi tästä. 

Millaisia ajatuksia lokakuun Bette Box herätti? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BETTE BOX SYYSKUU 2019

O’KEEFFE’S TEHOKKAITA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX – LOKAKUU 2019

4 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Oon samaa mieltä siitä, että boksien taso on noussut 🙂 Tämä ja syyskuun boksi oli kumpikin tosi onnistuneita, vaikka mullekin toi RFSU menee sinne huti-kategoriaan. Toivottavasti taso myös pysyy eikä lähde taas jossain vaiheessa laskemaan!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Toivotaan todella, että laatu pysyisi jatkossakin yhtä hyvänä. Rfsu oli kyllä todellinen huti!

 2. Elovena kirjoitti:

  Valistan sua hiukan kertomalla, että nuo hiusdonitsit ovat olleet kauan markkinoilla. Joku vaan keksi niille eri nimen. Itse olen käyttänyt niitä yli 30 vuotta, koska ne ovat ainoita joilla saan paksut ja pitkät hiukseni nutturalle. Mikään pinniviritelmä ei siihen pysty. Itse pidin myös betteboxin tuotteista ja hihkuin ilosta tuon donitsin nähtyäni. Ja kyllä, en käytä tuota uutta nimeä, koska on typerää muuttaa tuotteen nimi, jotta se olisi trendikkäämpi. Sweety – suihke ja sy-voide ovat todella hyvät.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tiedän kyllä, että hiusdonitsit on ollut markkinoilla jo kauan sillä olenhan niitä itsekkin lapsuudessa ja nuoruudessani käyttänyt 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *