Hae
Paletilla

The Body Shop – Joulun kausisarjat

The Body Shop lanseerasi jo lokakuun puolella kausisarjansa ja tänä vuonna kolmikosta löytyy Vanilla Chai, Frosted Berries sekä muutaman vuoden takaa Frosted Plum.

Tänäkin vuonna The Body Shop tukee hyväntekeväisyyttä ja lahjoittaa International Alertin Peace Play – projektiin 5 centtiä jokaisesta verkkokaupasta tai myymälästä ostetusta lahjapakkauksesta. The Body Shop ja International Alert yhdessä auttavat pakolaislapsia olemaan taas lapsia pelin ja leikin kautta.  The Body Shopin lahjapakkaukset muuntuvat peleiksi, joka auttaa syyrian lapsipakolaisia eheytymään kaikesta kokemastaan leikin kautta.

Vanilla Chai

Mausteinen tuoksu, joka koostuu Madagaskarilta saaduista vaniljapavuista, kardemummasta, tähtianiksesta ja sahramista. Vanilla Chain tuoksu näistä kolmesta joulusarjasta tuo mieleen todellakin joulun. Vanilla Chai oli viimevuonna yhdessä Spiced Applen kanssa mun suosikkeja.
Tänä vuonna päädyin Vanilla Chai sarjasta kotiuttaa vain suihkugeelin ja käsivoiteen. Vanilla Chai on mielestäni ihanan jouluinen tuoksu ja tähän vuodenaikaan on kiva suihkun yhteydessä käyttää jotain oikein joululta tuoksuvaa suihkugeeliä. Tätä ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa vaniljauutetta Madagaskarilta ja Etopialaista hunajaa sisältävä suihkugeeli tuo mieleen varmasti joulun!
Tykkään älyttömän paljon The Body Shopin pienistä käsivoiteista ja niiden kevyestä koostumuksesta. Näitä pieniä käsivoiteita on näppärä kuljettaa mukana käsilaukussa ja kevyen geelimäinen koostumus imeytyy ihoon nopeasti. Käsivoiteessa on ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa vaniljauutetta, yhteisökaupan kautta tuotettua voipuun voita, luomubabassuöljyä sekä soijaöljyä.

Frosted Berries

Raikkaan mehukas tuoksu koostuu karpaloista, mustaherukasta sekä vadelmasta. Aiempina vuosina tämä Frosted Berries on ollut mulle se ei mieleisin tuoksu The Body Shopin kausisarjoista, mutta tänä vuonna se on noussut mun suosikiksi näistä kolmesta.
Frosted Berries sarjasta nappasin mukaani kaikki muut paitsi vartalovoin. Suihkugeeli on ihanan raikkaan tuoksuinen ja sopii mielestäni käytettäväksi muulloinkin kuin jouluna. Suihkugeelistä löytyy ihoa kosteuttavaa karpalouutetta sekä hunajaa joka kosteuttaa ihoa. Suihkugeeli on saippuaton.
Kuorinta on Frosted Berriesin tapaan raikkaan tuoksuinen sokeripohjainen vartalokuorinta.  Sokeripohjaiset kuorinnat on mun suosikkeja, sillä ne on mun mielestä tarpeeksi rouheita, jonka ansiosta kuorinta tuntuu myös tehokkaalta. Kuorinnasta löytyy ihoa kosteuttavaa karpalonsiemenöljyä, praguaysta tuotettua luomusokeria sekä Yhteisökaupan kautta perusta tuotettua parapähkinäöljyä. Kuorinta on vegaaninen.

Frosted Plum

Frosted Plumin kukkais hedelmäinen tuoksu koostuu luumusta, aprikoosinkukasta sekä pionista. Tämä kukkais hedelmäinen kausisarja on mulle se ei mieleisi näistä kolmesta kausisarjasta. Kukkais tuoksut ei yleensäkkään ole mun mieleen, mutta vaihtelu vuoksi nappasin Frosted Plum sarjasta kaikki muut matkaan mukaan paitsi vartalovoin.
Suihkugeelin tuoksu on Frosted Plumin tapaan kukkainen, mutta pesun yhteydessä kukkaismainen tuoksu hieman hälvenee ja luumu tuoksu tuleen esiin hieman. Suihkugeelistä löytyy ihoa hoitavaa luumu-uutetta turkin hedelmätarhoilta.
Niin kuin Frosted Berriesin kohdalla kerroin, että The Body Shopin sokeri kuorinnat ovat mun suosikkeja on myös tämä Frosted Plumin kuorinta mun mieleen. Kuorinnasta löytyy ihoa hoitavaa luumu-uutetta turkin hedelmätarhoilta sekä yhteisökaupan kautta Perusta tuotettua parapähkinäöljyä. Kuorinta on myös vegaaninen.
Mikä on suosikki tuoksusi näistä kolmesta?

6 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Frosted Berries on ehdottomasti mun suosikkini näistä<3 Frosted Plumia multa löytyy parin vuoden takaa vielä suihkugeelin muodossa, mutta Vanilla Chain skippasin kokonaan viime vuonna ja taidan skipata tänäkin vuonna. Jännä sinänsä, sillä normaalisti rakastan kaikkea, mikä tuoksuu vaniljalta, mutta toi ei jotenkin iskenyt. TBS:n käsivoiteet on kyllä ihan parhaita! 🙂

 2. inka nitta kirjoitti:

  Frosted berries ja frosted blum kuulostaa semmosilta mistä mä voisin tykätä paljon!

 3. Viivi kirjoitti:

  Frosted Berries ja Plum on kyllä ihania tuoksuja 🙂 Sun täytyy käydä äkkiä kotiuttamassa tämä kaksikko!

 4. Viivi kirjoitti:

  Frosted Berries on kyllä ihana, mutta ei voita muutaman vuoden takaista Glazed Applea! Vanilla Chai on mun mielestä ihanan jouluinen tuoksu, mutta ei iskenyt muhunkaan tänä vuonna niin paljoa kun viime vuonna 🙂 Käsivoiteet on kivan kevyitä ja näppäriä kantaa mukana 🙂

 5. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Vanilla chai oli mun viime vuoden suosikki ja olin niin iloinen kun se tuli takaisin <3 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  Vanilla Chai on kyllä ihanan jouluinen tuoksu, mutta kun tänä vuonna voiton vei mulla Frostes Berries. Toivottavasti Vanilla Chai vielä joskus tulee osaksi joulun kausisarjoja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *