Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Marraskuu 2019

Jos kahtena edellisenä kuukautena loppuneita kosmetiikkatuotteita on ollut todella paljon niin nyt niitä on siihen nähden vain muutama. Tämä kuukausi on ollut kiireinen joten myös ihonhoitoni on ollut ihan retuperällä eikä sen takia loppuneitakaan ole juurikaan kertynyt. Marraskuun loppuneissa kosmetiikkatuotteissa on taas kerran eniten hiustenhoitotuotteita sillä niitä kertyy joka kuukausi todella paljon. Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet marraskuu piti myös sisällään sellaisia tuotteita joista pidin kovasti, mutta myös sellaisia jotka ei herättäneet minkäänlaisia fiiliksiä.

*MERKITYT TUOTTEET SAATU

Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet marraskuu

*NIVEA MICELLAIR EXPERT MAKE UP REMOVER

Nivea MicellAir meikinpoistoaine on tarkoitettu pitkäkestoisen ja vedenkestävän meikkipohjan poistoon, Tuote sisältää mustan ja vihreän teen uutteita sekä Micellair complex teknologian joka vetää iholta likaa puoleensa kuin magneetti. Tämä meikinpoistoaine ei vain poista meikkejä vaan myös kosteuttaa ihoa. Niven micellar meikinpoistoaine ei päässyt itselläni nimensä mukaiseen käyttötarkoitukseen vaan tykkäsin pyyhkiä sillä kasvot aina aamuisin. Micellar tuotteet eivät ole omia suosikkejani meikinpoistossa vaan pidän enemmän öljymäisistä puhdistustuotteista. En siis ostaisi jatkossa kyseistä tuotetta lisää vaikka se oli mielestäni ihan tosi kiva tuote. Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet marraskuu pitivät sisällään myös tuotteita joihin ihastuin kun taas toiset eivät herättänyt mitään fiiliksiä.

Ziaja Goat’s milk enzyme peeling

Ziajan entsyymikuorinta sopii kaikille ihotyypeille ja se on saanut inspiraationsa korealaisesta kosmetiikasta. Kyseessä on rakeeton kuorinta jossa sen sisältämät ainesosat itsessään kuorivat ihoa. Tuote jäi pitkäksi aikaa odottamaan peilikaappiin vuoroaan kunnes joskus ohi mennen päätin kokeilla sitä. Ihastuin tähän kyseiseen tuotteeseen sillä se ei vaan kuori ja pehmennä ihoa vaan myäs rauhoittaa kasvojen ihoa älyttömän hyvin. Kasvot tuntuvat tämän jälkeen pehmeiltä, kosteutetuilta eikä punasuudesta ole tietoakaan. Ehdottomasti jatkoon! Saatavilla esimerkiksi sokoksilta hintaan 8,90.

*Mizon Joyful Time Essence Mask Hyaluronc Acid

Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet marraskuu sisälsi tietenkin yhden kangasnaamionkin. Mizonin kangasnaamio sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja näin ollen sopii lähes kaikille ihotyypeille. Mizonin kangasnaamio yhdistettynä hyaluronihappoon niin on varmasti sanomattakin selvää, että pidän tuotteesta todella paljon! Saatavilla Bearel.fi verkkokaupasta.

Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet marraskuu

The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Gel

Vanilla Pumpkin kausisarja on ollut The Body Shopissa myynnissä nyt muutamana vuotena ja vihdoin sais viime vuonna hankkimani suihkugeelin käytettyä pois. Vanilla Pumpkin tuoksu ihastutti muutama vuosi sitten todella paljon, mutta jotenkin tänä syksynä se ei enää säväyttänyt. Se on ihana tuoksu, mutta ehkä itse olen kyllästynyt siihen hieman. Saa nähdä innostunko tuoksusta ensi vuonna jos se tulee taas myyntiin!

*Ted Baker Polly

Pollya kuvaillaan tyttömäiseksi tuoksuksi joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Pollyn latvatuoksusta löytyy mandariinia, punaisia marjoja ja persikkaa. Sydäntuoksusta löytyy jasmiini, kuusama ja pioni, kun taas tuoksun pohjalla on vanilja, meripihka, valkoinen myski ja patsuli. Polly on tuoksultaan makea ja juuri sellainen mistä itse pidän ja nyt melkein harmittaa, että se loppui! Tykästyin tuoksuun niin paljon, että olen käyttänyt sitä lähes joka päivä. Todellakin jatkoon!

Kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet marraskuu

*Plantur39 Fytokofeiini shampoo

Plantur39 on sarjana todella mielenkiintoinen sillä se on kehitelty taistelemaan hiustenlähtöä vastaan. Tuote sopii erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille johon en itse kyllä kuulu. Shampoo sopii päivittäiseen käyttöön ja sen tarkoituksena on aktivoida hiusjuuria sekä ehkäistä hiusten ohenemista. Tuote toimi ihan perus shampoona hyvin vaikka en itse tuohon kohderyhmään kuulunutkaan. Sarjan hopea tuotteet olivat mielestäni ihan hyviä päivittäiseen käyttöön, mutta tämä shampoo ei aiheuttanut mitään wow- fiiliksiä. Tuotetta saatavilla apteekeista.

XZ Mustikka hoitoaine

XZ mustikka hoitoaine kosteuttaa hiuksia mustikansiemenöljyn avulla joka sisältää runsaasti omegahappoja ja antioksidantteja. Tämä ihanan tuoksuinen hoitoaine jättää hiukset pehmeiksi pesun jälkeen mikä on ainoa vaatimus itselläni hoitoaineelta. Harmittaa, että nämä pienet pullot loppuvat itselläni hetkessä sillä tämäkin hoitoaine on loistava päivittäiseen hiustenpesuun.

Ziaja Goat’s Milk Strengthening hair conditioner

Vuohenmaitoproteiinia ja keratiinia sisältävä hoitoaine kuiville ja vaurioituneille hiuksille saapui lokakuun Bette Boksissa ja pääsi heti käyttöön sillä se sanoi olevansa rakennepaikkaava. Sekä titenkin sen takia, että pidän ihan älyttömästi Ziajan tuotteista enkä malttanut olla kokeilematta tätä hoitoainetta. Tykkäsin kyllä tästä Ziajan vuohenmaito hoitoaineesta, mutta sen pieni kokoinen pullo saisi mut jättämään sen kauppaan. Yritän aina löytää mahdollisimman isoja hoitoainepulloja sillä mulla hoitoainetta kuluu kuukaudessa ihan älyttömästi.

Organic Shop Avocado & Honey Repairing Conditioner

Avokado ja hunajaa sisältävä Organic Shopin hoitoaine lupaa tehdä hiuksista kiiltävät, helposti selvitettävät, vahvat ja terveet. Sinänsä hoitoaineessa ei ollut mitään vikaa ja pidän erityisesti saman sarjan hiusnaamiosta, mutta tämä hoitoaine ei vain säväyttänyt. Tämä ei ollut yhtä paha kuin samaisen sarjan shampoo joka rasvoittaa hiuksia normaalia enemmän. Olen huomannut, että vegaaniset tai mahdollisimman luonnolliset hiustuotteet eivät ole yhtään oma juttu joten ei jatkoon.

Untitled

Montako tuotetta kulutit marraskuussa?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LOPPUNEET KOSMETIIKKATUOTTEET – LOKAKUU 2019

TED BAKER TED SWEET TREATS TUOKSUKOKOELMA – POLLY

THE BODY SHOP HEHKUVA IHO PORKKANALLA

6 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Polly on ihana<3 Itken varmaan verta kun se loppuu 😀 No ehkä en, mutta siis se on pitkään aikaan tuoksu, josta ihan tosissani pidän hurjan paljon! Mizonin kangasnaamiot on hurjan hyviä. Ostin messuilta niitä sen 10 kpl ja puolet on varmaan jo käytetty ja jokaisesta oon pitänyt 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   No kyllä mua ainakin itketti, että se loppui! Tykästyin itse tuoksuun niin paljon, että voisin sanoa sen olevan melkeimpä suosikki tuoksujani. Mizonin naamiot on kyllä hyviä!

 2. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Tuos Michellerair putsari on ihan loistava silmämeikin putsaamiseen. Sillä lähtee vedenkestäväkin meikki ilman hankausta mitä arvostan kyllä kovasti. Normaalia meikkiä siis kasvoilta en tuolla ole poistanut.

  Ziajan hoitsikka on myös yksi parhaista, tykkään kovasti. Huono puoli tosi juuri tuo että puteeli on niin pieni ja pääsee loppumaan aika nopsaa. Muuten sillä saa kyllä siloiset ja puhtaat hiukset.

  Tuo Polly tuoksu on myös ihana. En omista mutta olen jonkun näytteen tuoksutellut ja se vaikutti hyvältä tuoksulta 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Silmämeikimnpoistoon itsekin sitä käytin, mutta tykkään enemmän öljyputsareista siinäkin saralla. Niillä lähtee aina huomattavasti nopeemmin kuin vesipohjasilla meikit pois.

   Ziajan hoitsikka on kyllä hyvä! Onneksi hintansa puolesta sitä ei ole paha ostaa usein, mutta kyllä silti pieni pullo aina harmittaa 😀

   Pollylle vahva suositus <3 Se on ihana!

 3. Kosmetiikkakatri kirjoitti:

  Ihania tuotteita, myös mulla on Pollylta tuo 30 ml pullo ja se on jo puolillaan, KÄÄK! Ihana tuoksu, myös ziajan entsyymikuorinta täällä suosikki. Ihanan pehmeä ja kosteuttava kuorinnaksi.

  http://www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *