Hae
Paletilla

Bette Box Marraskuu 2017

Marraskuun Bette Box on mun ensimmäinen kauneusboksi Ikinä! Oon haaveillut jo kauan monien kauneus boxien tilaamista, mutta jättänyt vuosien aikana tilaamatta. Olen ajatellut aina, että bokseissa on aina kuitenkin sellaisia tuotteita mistä itse ei pidä ja mulla ne suurimaksi osaksi jää käyttämättä.

Yllätyin kyllä positiivisesti marraskuun Bette Boxista! Kaikki tuotteet olivat tarpeellisia tai mielenkiintoisia. Tästä boxista varmasti jokainen tuote pääsee käyttöön jossain vaiheessa!
Marraskuun Bette Boxin sisältö oli suunniteltu juhlakautta varten. Boxissa tulleilla tuotteilla voit  valmistautua juhlakuntoon!


Isadora Natural Matt Oil-Free meikkivoide 20ml
Puolipeittävä, mattapinnan jättävä meikkivoide kaikille ihotyypeille. Öljytön, hoitava koostumus kosteuttaa ihoa, häivyttää pieniä juonteita ja tasoittaa ihoa.
Isadoran meikkivoiteet on ollut aina mielestäni laadukkaita, joten mahtavaa päästä kokeilemaan tätä uutuutta. Sävy oli Matt porcelain, joka on varmasti lähellä omaa ihon sävyäni ja vaikka olisikin asteen kaksi tummempi niin varmasti tulee käyttöön.
Ovh 22€/35ml

Manna Kadar Glo Illuminator hohdevoide 20ml
Hohdevoide tuo kasvoille ja vartalolle kuulan kauniin hehkun. Hohdevoiteen voi sekoittaa meikkivoiteen sekaan tuomaan hohtoa koko kasvoille tai käyttää yksinään korostukseen.
Itse en ole ollut vielä ihan sujut voidemaisten korostus tuotteiden kanssa ja olen enemmän puuterimaisten tuotteiden käyttäjä.
Ovh 29$/20ml

Lumene Nordic Seduction Creamy Huulipuna
Boxeista löytyy erilaisia punaisen sävyisia huulipunia viimeistelemään juhlakauden meikki lookin. Mula huulipuna löytyi sävyssä 16 Summer Breeze – Kesätuuli. Huulipunan koostumus on huulirasvamainen ja todella kevyt.
Ovh. 18,90€/3,5g

Elie Saab Le Parfum  tuoksu näyte
Kukkaistuoksu, jonka pehmeä, kukkainen raikkaus on yhdessä mantelin ja vanilijan kanssa.
Tuoksu on melko voimakas ja kukkainen. Ei ehkä ihan mun makuun, mutta varmasti sopiva hieman aikuisemmille naisille.

Simple Micellar Cleansing Wipes puhdistusliinat
Simple on Ison-Britannian suosituin kasvojenhoitobrändi, joka rantautui vihdoin suomeen. Puhdistusliinat puhdistavat ihosi tehokkaasti mutta hellävaraisesti micellar-teknologian avulla ilman vettä.
Yleensä puhdistusliinat ei mussa herätä minkäänlaisia mielipiteitä, mutta olen pitkän aikaa miettinyt että niitä pitäis kyllä löytyä joka taloudesta.Välillä kun on niitä hetkiä, ettei vaan jaksais pestä meikkejä pois ja puhdistusliinathan on siihen nopea apu.
Ovh. 3,75€/25kpl

Mitä mieltä te olitte marraskuun Bette Boxista?

2 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Ihan huippuhyvä boksi ja kiva, että sun ensimmäinen kauneusboksi oli näinkin onnistunut ja sisältö miellytti sua 🙂 Toivottavasti sama linja jatkuu<3 Lumenen huulipuna oli kyllä huulilla ihan valtavan ihanan tuntuinen!

  2. Viivi kirjoitti:

    Olin kyllä positiivisesti yllättynyt boksin sisällöstä 🙂 Toki sen tietää, että joskus tulee jotain mikä ei miellytä.
    Huulipuna oli kyllä tosi kivan tuntuinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.