Hae
Paletilla

Uudet tuulet

Untitled
Untitled

Ensimmäinen postaus vaikuttajamedian alla ja kerrotaan nyt uusille sekä kerrataan myös toivottavasti vanhoillekin mistä on kysymys! Paletilla- blogista löytyy kaikkea kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyviä juttuja. Kirjoittelin muutaman kuukauden aloittaessani bloggerissa josta siirryin sitten Stoorin blogiportaaliin bloggailemaan. Vaihdoin portaalin alle todella äkkiä, sillä blogi kokemukseni ei liity vain tähän blogiin vain yltyy lähes 10 vuoden taakse. Stoori ei kuitenkaan tuntunut blogille olevan se täysin oikea paikka joten olen innoissani pääsystäni tänne vaikuttajamediaan!

Olen ollut nuoresta asti kiinnostunut kosmetiikasta ja kauneudesta ylipäätään jonka takia lähdin opiskelemaan kauneudenhoitoalan tutkinnon valmistuen kosmetologiksi ja kosmetiikkamyyjäksi. Olin valmistumiseni jälkeen miettinyt pitkään uudelleen palaamista blogimaailmaan, kunnes sitten muutamia vuosia siitä eteenpäin syntyi Paletilla. Tiesin, että haluan ehdottomasti jakaa tietotaitouttani postauksien muodossa myös muille ja kirjoitella myös vähän ammattilaisen näkökulmastakin. Alusta alkaen päätin, että blogin aihe pysyy kauneuden ja kosmetiikan sisällä, mutta välillä täällä voi nähdä jotain muutakin.

Untitled
Untitled

Olen kirjoittanut postauksia esimerkiksi sokeroinnista, erilaisista meikkauksista, maskeerauksista ja joukosta löytyy myös todella paljon erilaisia tuote-esittelyitä. Mikään ei siis tule muuttumaan blogin muuton yhteydessä ja sisältö pysyy samana kuin ennenkin! Oon innoissani blogin muutosta ja toivon, että viihdyn täällä vaikuttajamediassa! Ainakin nyt tuntuu todella hyvältä. Toivottavasti vanhat kuin uudetkin lukijat löytää tänne!

Tervetuloa!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

AUTA LUONTOA YHDESSÄ THE BODY SHOPIN KANSSA

TARTE SHAPE TAPE HYDRATING FOUNDATION

MÄÄRITTELEEKÖ IKÄSI SEN MITÄ KOSMETIIKKATUOTTEITA VOIT KÄYTTÄÄ?

4 kommenttia

 1. Inka Nitta kirjoitti:

  Tämä kyllä vaikuttaa niin kodilta blogille! <3

  http://www.inkanitta.vaikuttajamedia.fi

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Huippua, että pääsit uudelle alustalle bloggaamaan! Toivottavasti tämä on sulle se paras mahdollinen paikka 🙂 Sun blogista on tullut yksi mun lemppareista ja ehdottomasti jatkan vastedeskin siis seuraamista<3

  • paletilla1 kirjoitti:

   Ihanaa Linda kuulla, että alustan vaihdoista huolimatta pysyt matkassa mukana! Lämmittää mieltä sun sanat kyllä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *