Hae
Paletilla

Linda Hallberg – Luovuutta ja leikittelyä väreillä ilman rajoituksia

Lindahallberg2
Linda Hallberg on ollut ensimmäisiä meikkibloggaajia joita olen nuorempana seurannut. Ensimmäistä kertaa kun näin nämä Linda Hallbergin Enchanted Secrets ja Metallic Mysteries monikäyttöiset paletit ajattelin, että pakko ne on hankkia. Kicksissä oli kaikki silmämeikit -20% alennuksessa joten tuli hyvä sauma hankkia nämä paletit pienellä alennuksella. Koska en osannut päättää kumman haluan, päätin ottaa molemmat. Ja ei kyllä kaduta! Nämä paletit on niin upeat, että kyllä sitä taas hetken mietti raaskineeko näitä edes käytellä! Voitte varmasti kuvitella kuinka vaikeaa näiden väriä vaihtelevat ja metalli efektit on saada tallentumaan kameraan. Linda Hallbergin meikkisarja on suunniteltu monikäyttöiseen käyttämiseen. Paletit ei ole ainoastaan luomille vaan esimerkiksi niitä voi käyttää korostuksena, hiuksille, vartalolle tai ihan mihin vaan!
Lindahallberg
Linda Hallbergin Enchanted Secrets duochrome paletti sisältää neljä erilaista väriä vaihtavaa duochrome- sävyä. Enchanted Secrets paletin sävyt ovat pohjaväriltään läpinäkyviä, mutta kun sävyn levittää tumman pohjan päälle niiden sävyt vaihtuvat pohjasävyn tai valotuksen mukaan. Olen tarttunut tähän kyseiseen palettiin huomattavasti useammin kuin sen metalliseen sisarukseen. Enchanted Secrets duochrome sävyt ovat upeita jo itsessään paletissa, mutta tumman pohjan päällä niiden upeus tulee vielä enemmän esille. Alarivin Orphic sävy antaa tummalle smokey silmämeikille ihan uuden ulottuvuuden.
Lindahallberg1
Lindan Metallic Mysteries paletissa on puolestaan taas neljä metallinhohtoista sävyä. Metallic Mysteries paletin neljä metallista sävyä ovat koostumukseltaan melko shimmerisiä jopa glitterimäisiä. Kuivalla siveltimellä napattuna siihen ei pigmenttiä irtoa, mutta shimmeriä sitäkin enemmän. Metallic Mysteries paletti on jäänyt hieman edellisen paletin varjoon, mutta esimerkiksi ylärivin vaalea sävy on upea highlighterina ja en malta odottaa, että pääsen käyttämään alarivin kultaista sävyä jossakin silmämeikissä tai maskeerauksessa!
Lindahallberg3
Palettien sävyjä voidaan siis tosiaan käyttää sellaisenaan tai esimerkiksi toisiinsa sekoitettuna sekä kuivana tai kosteutettuna. Yksinään käytettynä palettien pigmenttisyys ei ole päätä huimaava, mutta kun sävyjä laittaa muiden sävyjen päälle tai käyttää kosteutettuna on niiden upeus ihan omaa luokkaansa! Paletit ovat molemmat upeita, mutta niiden käyttäminen osoittautui hieman hankalaksi. Jos luomiväreillä kikkaileminen ei kuulu sun juttuihin, ei paletit ole välttämätön hankinta. Metallic Mysteries ja Enchanted Secrets ei välttämättä ole perus meikkaajan meikkikokoelmissa välttämättömiä, mutta niille jotka kaipaa extraa silmämeikkeihin on tämä kaksikko juuri siihen
tarkoitettuja!
Tykkäätkö enemmän metallisista vai duochrome sävyistä? 

12 kommenttia

 1. SariBP kirjoitti:

  Upeita sävyjä, ei voi muuta sanoa:) Olisi kiva nähdä sulta näillä paleteilla tehtyjä meikkilookkeja… varmaan on tulossakin jo;)
  Mä tykkään duochrome-sävyistä todella paljon.

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Nämä on kyllä erittäin upeita molemmat mutta olen niin huono tälläisiä käyttämään…

 3. Maiccu / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti:

  Wau, ihania sävyjä! Tykkään kyllä metallinhohtoisista sävyistä mutta aika vähän niitä tulee tän ikäisenä käytettyä:)

 4. Linda kirjoitti:

  Näiden palettien sävyt on kyllä upeita, mutta kaupassa swatchatessa laatu ei oikein vakuuttanut. Kuivalla sormella ei oikein sitä pigmenttiä tunnu irtoavan, mutta kostella siveltimellä homma olisi varmasti ihan toinen! Toivottavasti nähdään sulta jokin meikki näillä paleteilla tehtynä<3 🙂

 5. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Vitsit, mun on ehkä pakko hankkia myös tuo metallic mysteries kaveriksi toiselle. Ihania molemmat! Eivät kyllä tosiaan kaikista helpoimpia ja vaivattomampia 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  Upeita nää sävyt tosiaan on ja meikkilookkeja on varmasti tulossa! 😉 Instasta löytyykin jo yks silmämeikki missä on käytetty tota Enchanted Secrets palettia 🙂 Duochromet on enemmän munkin mieleen!

 7. Viivi kirjoitti:

  Vaikka ite tykkään kikkailla luomivärien kanssa, mutta kieltämättä tää kaksikko on aiheuttanut mullekkin harmaita hiuksia! 😀

 8. Viivi kirjoitti:

  Iästä riippumatta metallia vaan luomille! 😉 Näissä on kieltämättä ihanat sävyt, mutta niiden upeus ei pääse oikeuksiinsa kuvien välityksellä!

 9. Viivi kirjoitti:

  Melkeimpä näitä pitää käyttää kosteutettuna tai jonkun sävyn päällä, että näistä saa haluamansa pigmentin ja efektin esille. Kyllä varmasti meikkejä tullaan näkemään missä näitä paletteja on käytetty ja yks löytyykin jo instan puolelta 🙂

 10. Viivi kirjoitti:

  Mä otin suoraan molemmat kun en osannut päättää kumman haluan ensin 😀 Ei kyllä oo helppoja tai vaivattomia sävyjä ja näiden kanssa joutuu vähän kikkailemaan!

 11. inka nitta kirjoitti:

  Todella kauniit paletit <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.