Hae
Paletilla

LORAC MEIKKISARJA NYT MYÖS SUOMESSA!

Lorac meikkisarja

Mielettömiä uutisia meikki rintamalla sillä ammattitasoinen Lorac meikkisarja on myynnissä nyt myös Suomessa! Olin itse tästä lanseerauksessa enemmän kuin innoissani, sillä olen itse ihastellut brändin tuotteita jo vuosia ulkomaalaisten meikkitaiteilijoiden käytössä. Lorac lanseerattiin Suomessa eilen 29.3 ja sitä on saatavilla Sokos tavarataloissa sekä Sokoksen verkkokaupassa. Sain testattavaksi mielettömän Lorac Pro Soleil luomiväripaletin johon rakastuin heti ensimmäisen siveltimen vedon jälkeen.

* PALETTI SAATU

Lorac meikkisarja
Untitled

Lorac Pro Palette Soleil

Lorac Pro Palette Soleil sisältää 18 mielettömän pigmenttistä luomiväri sävyä joiden ammattitasoiseen laatuun ei voi olla ihastumatta. Jo ensimmäinen sipaisu luomelle paljasti Lorac luomiväripaletin laadukkuuden. Ei riitä, että paletin sävyt ovat pigmenttisiä, sillä ne häivyttyvät luomella kuin itsestään. Pieni kosketus pannuun pakkaa siveltimen täyteen sävyä, mutta se häivyttyy kuin unelma! Täytyy myös antaa paletin asettelulle plussaa sillä tykkään itse älyttömän paljon siitä, että paletissa on matta sävyt ja shimmer sävyt omilla puolillaan. Tämä helpottaa mielestäni sävyjen käyttöä, koska ne on kokoajan nähtävillä selkeästi. Seka paleteissa jotkut sävyt saattavat helposti jäädä muiden varjoon. Tästä tulikin mieleeni, että tämän Lorac paletin mukana tulee avain jolla sävyt saa irrotettua paketista ja jäsenneltyä oman mielen mukaan palettiin. Tämäkin on ihan loistava ominaisuus ja vielä sellainen mitä ei välttämättä kuvittelisi tarvitsevansa.

Lorac meikkisarja

Lorac Pro Soleil luomiväripaletin sävythän ovat loppupeleissä todella perinteiset, mutta tämä paletti antaa silti rajattomat mahdollisuudet erilaisiin lookkeihin. Paletilla onnistuu näyttävät kuin hillitymmätkin lookit joko mattaisilla tai shimmerisillä sävyillä. Paletin shimmer sävyt ovat aivan älyttömän upeita, eikä niistä puutu kiiltoa ja hohtoa! Paletin hinta on Sokoksella 53,90€ mutta tämä jos joku paletti on jokaisen sentin arvoinen! Perus meikkaaja ei edes välttämättä tarvitse muuta palettia.  Lorac meikkisarja sisältää muitakin mielettömän mielenkiintoisia tuotteita enkä malta odottaa, että pääsen testaamaan brändin tuotteita lisää. Tämä oli pitkästä aikaa sellainen ensikosketus itselle uuteen meikkisarjaan joka jätti heti kättelyssä todella positiiviset kokemukset!

Oletko kokeillut Lorac meikkejä?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

IDA WARG SILVER – KAUNIIN PUHTAAN VAALEAT HIUKSET

PARHAIMMAT POSKIPUNAT JUURI NYT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *