Hae
Paletilla

Syväpuhdistava kasvosaippua

99E6F448-D7C7-434F-9EC1-0ECA4D5CCAF0

Puhutaanko hetki ehkä maailman nopeimmasta ja helpoimmasta tavasta syväpuhdistaa kasvot? Nimittäin The Body Shopille on tullut syväpuhdistava kasvosaippua joka sisältää bambuhiiltä. Bambuhiili tunnetaan tehokkaasta kyvystään imeä iholta ylimääräistä rasvaa sekä epäpuhtauksia. Bambuhiili tunnetaan kosmetiikkateollisuudessa paremmin nimellä aktiivihiili, jota saadaan esimerkiksi juuri bambusta tai kookoksesta. Aktiivihiilellä on myös antibakteerisia vaikutuksia jonka ansiosta se soveltuu loistavasti rasvoittuvan ihon hoitoon, sillä se tasapainoittaa ihoa.

B1FFB871-82F3-4B4B-88CA-7ED2F92BCDCB

Bambuhiilen lisäksi kasvosaippua sisältää antiseptistä teepuuöljyä, joka puolestaan taistelee epäpuhtauksia vastaan sekä myös rauhoittaa epäpuhdasta ihoa. Kasvosaippuan sisältämällä eukalyptusöljyllä on taas puolestaan antibakteerisia ominaisuuksia. Vaikka tämä palasaippuan näköinen kasvosaippua sopii raaka-aineidensa ansiosta erityisesti rasvoittuvalle ja jopa akneen taipuvalle iholle, sopii se myös silloin tällöin käytettynä normaalille tai jopa kuivallekin iholle.

490865E6-F429-47A8-8D93-D0A95D14C2FC

Kasvosaippuaa pyöritellään käsien välissä palasaippuan tapaan jonka jälkeen käsiin irronneella vaahdolla kasvot puhdistetaan normaalisti kasvojenpuhdistuksen tapaan. Koska kyseessä on palasaippua tuntuu kasvot nahean puhtailta sen käytön jälkeen. Palasaippuan käytön jälkeen kasvot eivät kuitenkaan tunnu näin kuivaihoisenakaan kiristeleviltä vaan raikkailta ja puhtailta. Tuoksu on raikas ja siinä on havaittavissa hiilen sekä teepuuöljyn tuoksua.

1F09507E-F5A6-4139-AB84-D9D63780EEDA

Syväpuhdistavalla kasvosaippualla puhdistat myös muut ihon epäpuhtauksista kärsivät alueet

The Body Shopin syväpuhdistavaa kasvosaippuaa voi käyttää kasvojen puhdistuksen lisäksi esimerkiksi selän puhdistukseen mikäli epäpuhtauksia löytyy sieltä. Kasvosaippuasta mielenkiintoisen tekee jo sen musta ulkonäkö sekä hinta. Kasvosaippuan hinta on 7,50€ ja se on todella edullinen siihen nähden kuinka kauan yksi palasaippua kestää. Ja mikä parasta se on myös täysin vegaaninen.

5500BD30-0523-4F4E-9CFF-437C8336A6DD

Syväpuhdistava kasvosaippua päivittäiseen ihonhoito rutiiniin vai silloin tällöin käytettäväksi?

Päivittäisessä kasvojen ihon puhdistuksessa en tätä kyseistä kasvosaippuaa suosittele käyttämään normaali tai kuivaihoisena. Myös rasvoittuva iho on usein pintakuiva, joten kannattaa tunnustella sopiiko se silloinkaan käytettäväksi päivittäisessä ihonhoito rutiinissa. Ihotyypistä riippumatta itse sanoisin, että tuote sopii parhaiten muutaman kerran viikossa tai silloin tällöin käytettäväksi.

Oletko käyttänyt kasvosaippuoita? 


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

The Skin House – Ihonhoitosarja täynnä ihoa hoitavia raaka-aineita

Lumene Lähde – Tehokosteutusta kasvoille geelinaamion avulla

Masque B.A.R – Kupliva kasvojen kuorintatuote

10 kommenttia

 1. Lillil kirjoitti:

  Enpä ole ennen kasvosaippuoita käyttänyt, mutta tämä kuulosti niin mielenkiintoiselta, että pitää varmaan hankkia! 🙂

 2. Niina kirjoitti:

  Mä en ole koskaan käyttänyt kasvosaippuoita, mutta mua kyllä kiinnostais 🙂 Tällä hetkellä käytän ihan puhdistusvaahtoa, oon huomannut, että se on mun iholle just hyvä tuote! Mutta nuo kasvosaippuat kiinnostais, etenkin kun Lushiltakin saa niitä ilman muovipakkauksia 😀 Tosi mielenkiintoinen postaus siis, tuo Body shopinkin vaikuttaa hyvältä tuotteelta ja vielä edullinenkin 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kasvosaippuat on kyllä mielenkiintoisia. Kasvosaippuoista jää melko samanlainen tunne kasvoille, kun puhdistusvaahdoista. Lushilla on kyllä mahtavaa niiden pakkauksettomuus. Kiva kuulla! 🙂

 3. Linda kirjoitti:

  Tää voisi olla hurjan hyvä mun poikaystävälle! Siltä löytyy niitä epäpuhtauksia niin kasvoista kuin toisinaan myös vartalolta, erityisesti selästä. Oon koittanut saada sen putsaamaan ja rasvaamaan kasvojaan, mutta aika heikosti se sitä tekee, jos asiasta ei muistuta. Josko tällainen palasaippua olis sille mieluisampi vaihtoehto 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Meillä myös poikaystävä käyttää tätä kasvosaippuaa enemmän kun minä! Ostinkin tämän kasvosaippuan juuri sen käyttöön, sillä hänelle syntyy epäpuhtauksia enemmän kuin itselle. On kuulemma ollut hyvä, kun on niin nopea käyttöinen 🙂

 4. SanniiJuliaa kirjoitti:

  Oon jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut kasvosaippuasta ja Madaran kasvosaippuat ovat olleet yksi vaihtoehto nöihin, mutta taidan kallistua jopa enemmän tähän TBS:än vaihtoehtoon 🙂 Hinatakaan ei ole ollenkaan paha ja pari kertaa viikossa käytettynä voisi auttaa hyvinkin epäpuhtauksii ja rasvoittumiseen 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Madaran kasvosaippuat on itseänikin kiinnostanut, mutta TBS:n palasaippua on kyllä ihan super! Ehdottomasti silloin tällöin käytettynä auttaa rasvoittumiseen ja epäpuhtauksien syntyyn.

 5. Inka Monola kirjoitti:

  Mulla onkin ollut jo hetken aikaa käytössä Lushin kasvosaippua ja oon kyllä tykännyt. The Body Shopin versio kuulostaa myös mielenkiintoiseltaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *