Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Marraskuu & Joulukuu 2017

Vaikka tätä kuukautta on vielä muuta päivä jäljellä on aika katsoa mitä kosmetiikkatuotteita loppui Marraskuun sekä Joulukuun aikana. Marraskuussa loppuneita kosmetiikkatuotteita ei juurikaan ollut, sillä avasin melkein kaikki tuotteet uutena ja tässä muutamassa päivässä todennäköisesti en saa mitään tuotetta loppumaan. Ajattelin ennekuin aloin kirjoittelemaan näistä kahden kuukauden loppuneista tuotteista ettei niitä paljoa. Ajattelin ennen kuin aloin ole kertynyt, mutta taisi niitä sittenkin olla jokunen!

Selitän aina ensiksi jokaisen tuotteen tuoteselosteen sekä sen lupaamat ominaisuudet, jonka jälkeen itse kerron henkilökohtaisen mielipiteen tuotteesta.

Lumene HELLÄ – Kosteuttava Puhdistusvoide

Hoitava puhdistusvoide poistaa epäpuhtaudet sekä meikin hellävaraisesti, jättäen ihon pehmeäksi sekä kosteutetuksi. Lumenen HELLÄ kosteuttava puhdistusvoide sisältää puolukan siemenöljyä ja on suunnattu kuiva ihoisille.

Nappasin tämän puhdistustuotteen jostain ale laarista 5€ hintaan, kun kaikki muut puhdistustuotteet kotoa oli loppu. Kosteuttava puhdistusvoide kuulosti hyvältä talvea kohden mentäessä, mutta tätä käyttäessä muistin, että puhdistusvoiteet ei ole mun suosikkeja. Meikkien puhdistukseen tästä Lumenen HELLÄ puhdistusvoiteesta ei juurikaan ole, joten se pääsi mulla suihkun puolelle meikittömien kasvojen puhdistus tuotteeksi. Jos tuote olisi puhdistanut meikin vaivattomasti olisin tykännyt siitä enemmän. Puhdistuksen jälkeen iho tuntui ihanan pehmeältä ja kosteutetulta, mutta puhdistustehonsa takia ei päässyt jatkoon.

150ml/9,80€ Eleven.fi
Lumene KIRKAS – Heleyttävä kasvovesi

Heleyttävä kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen. Lakan siemenöljyä sisältävä kasvovesi jättää ihon raikkaaksi sekä palauttaa ihon kosteustasapainon. Suunnattu normaalille sekä sekaiholle.

Puhuinkin tässä tekstissä enemmän tästä Lumenen KIRKAS sarjan kasvojenpuhdistus tuotteesta sekä kasvovedestä. Kirkas sarjan kasvovesi on ollut mulla päivittäisessä käytössä ja tykkään! Odotan oikein innolla aamuin-illoin pääseväni sipaisemaan tätä kasvovettä kasvoilleni, sillä se tuoksuu ihanalta ja tekee kasvojen ihosta kivan raikkaan tuntuisen. Todennäkoisesti tulen ostamaan tätä lisää, joten todellakin jatkoon!

200ml/9,80€ Eleven.fi
Mizon Hyaluron Acid 100 – Hyaluronihappo-seerumi

Kevyt geelimäinen hyaluronihappo, joka on todella kosteuttava sekä parantaa ihon joustavuutta ja ehkäisee sen kuivumista. Mizonin Hyaluronihappo-seerumi sisältää 50% hyaluronihappoa. Seerumissa on hyaluronihapon lisäksi mm. antioksidantteja ja vadelma-uutetta, jotka suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Mizonin hyaluroni seerumissa on myös koivunmahlamehua, joka kosteuttaa ja tasapainoittaa tehokkaasti ihon öljy-kosteustasapainoa.

Mizonin Hyaluronihappo-seerumista löydät lisää täältä postauksesta, jossa puhutaan enemmän K-Beautysta. Pidin ihan älyttömästi tästä Mizonin hyaluronihappo-seerumista ja harmittelinkin sen loppumista, vaikka se tuntui jo hieman liian kevyeltä seerumilta talvea kohden. Kesällä pärjäsin välillä pelkällä seerumillakin. Kaikki hyaluronia sisältävät ja pipettipullossa olevat tuotteet on mun mieleen!

30ml/22,90€ Bearel.com
Mizon Hyaluronic Acid Ultra Suboon Cream

Mizonin Hyaluronic Acid Ultra Suboon Cream-kasvovoide tekee ihosta kosteutetun ja pehmeän. Voide sisältää 30% hyaluronihappoa, joka lisää ihon kosteustasapainoa yhdessä kasvovoiteen sisältämien kasviuutteiden ja keramidien kanssa. Hyaluronihapon lisäksi voide sisältää koiroruohoa, siankärsämöä, keltakatkero juurta ja iiriksen juuriuutetta jotka rauhoittavat ja ravitsevat herkkää ihoa sekä auttaa suojautumaan ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Hyaluronic Acid Ultra Suboon Cream ei sisällä parabeeneja, tai keinotekoisia värejä ja tuoksuja.

Mizonin hyaluronia sisältävä kasvovoide on koostumukseltaan todella kevyttä ja oli riittävä kosteuttaja kesällä, mutta näin talvella yksinään kaikista kuivaihoisimmilla se ei toimi.Tykkäsin kesällä käyttää tätä kyseistä voidetta, kun oli niin kevyt ja toimi meikin allakin todella hyvin. Vaikka voide oli todella kiva, mutta en välttämättä ostaisi uudestaan.

45ml/11,90€ Bearel.fi

Simple Micellar Cleansing Wipes – Puhdistusliinat
Simplen Micellar puhdistusliinoissa on uudistunut rakenne, joka lukitsee puhdistusaineen sisäänsä ja pyyhkiessä kasvojen lika tarttuu liinaan helposti. Liinat sisältävät micellejä, jotka imevät lian itseensä magneetin tavoin. Sopii herkällekkin iholle ja puhdistaa myös vesiliukoisen silmämeikin.

Nämä puhdistusliinat tulivat marraskuun Bette Boxista ja pääsi heti käyttöön. Me tehtiin vähän aikaa sitten vessa remppa, jolloin vessaan asennettiin malja allas ja sen jälkeen olen vihannut kasvojen pesua siinä lavuaarissa. Kasvojenpuhdistus siinä altaassa kastelee about koko vessan ja puhdistuksen jälkeen saat melkein ottaa rätin käteen ja ruveta puunaan, mutta näiden puhdistusliinojen käytön jälkeen kasvojenpesu on niin vaivatonta! Olen tässä nyt reilu kuukauden puhdistanut kasvot melkein päivittäin ensiksi puhdistusliinoilla ja lopuksi vielä käynyt kasvot läpi kasvojenpuhdistus tuotteella. Näiden ansiosta se lavuaarikin on ihan kiva nyt!

25kpl/3,90€ Kärkkäinen.fi

LUSH Rosy Cheeks – Kasvonaamio
Lushin Rosy Cheeks kasvonaamio sisältää kalamiinia ja turkkilaista ruusuöljyä. Naamio rauhoittaa, puhdistaa ja tasapainoittaa ihoa. Annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhdellaan lämpimällä vedellä pois. Tuote on vegaaninen.

Rosy Cheeks kasvonaamiosta olen kirjoitellut täällä ja pakko myöntää, että vaikka nämä kasvonaamiot ovat ihania, mutta nopea pilaantuminen tekee käytöstä hieman työlästä. Mä en itse henkilökohtaisesti käytä naamioita viikottain ja käytössäni on monta naamiota samaan aikaan, joten päiväys tulee vastaan turhan nopeasti. Vaikka en itse tykkää matkakokosista tai näytekokosista tuotteista saisi näiden tuorekasvonaamioiden purkki olla huomattavasti pienempi ja esimerkiksi sellainen mistä riittää muutamaksi vain kerraksi. Tuoksu on todella ruusuinen ja ei ollenkaan mun mieleen, mutta iho jäi naamion jälkeen todella tasaisen värinen. En todennäköisesti osta uudestaan.
75g/13,95€ Lush.fi

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet – Kangasnaamio
Baby Pet Magic Mask Sheet Anti-wrinkle Pug -liinanaamio sisältää hydrolisoitua kollageeniuutetta, joka elvyttää ja kiinteyttää kasvojen ihoa. Anti-wrinkle Pug -liinanaamio sisältää myös niasiiniamidia (B-vitamiini), joka kirkastaa sameaa ihoa ja antaa kasvoille luonnollisen hehkun. Naamion sisältämä luonnollinen Sodium hyaluronate on erinomainen ihon kosteuttaja. Hyvin kosteutettu iho auttaa ylläpitämään ihon elastisuutta ja kosteutettu iho suojaa itseään paremmin myös ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten auringolta.

Mopsi kangasnaamio oli huikean näköinen kasvoilla vaikka sen tehoa tietenkään kerran käytön jälkeen huomaa. Iho tuntui kangasnaamion jälkeen kosteutetulta ja se ei ollut inhottavan limainen mitä moni kangasnaamio on. Voisin jatkossakin käyttää.
3,95€/ Bearel.fi

Bed Head Tigi Urban Anti-dotes Recovery – Shampoo&Hoitoaine
Anti-dotes sarjan shampoo ja hoitoaine antavat elinvoimaa kuiville, kuluneille ja vaurioituneille hiuksille. Shampoo ja hoitoaine suojaa hiuksia lämpövaurioilta ja hiusvärin haalistumiselta sekä antaa kiiltoa.  Näiden lisäksi hoitoaine lupaa poistaa pörröisyyttä sekä haaroittumista.

Tämä Tigin Recovery sarja on ollut pitkään mun suosikki. Ensinnäkin sarjan shampoo ja hoitoaine tuoksuu taivaalliselta! Shampoon pesuteho on hyvä ja hoitoaine jättää hiukset pehmeiksi. Tykkään todella paljon ja tulen jatkossa ostamaan tätä myös lisää. Kuvassa ainoastaan shampoo, sillä hoitoaine purkin kerkesin jo leikkaamaan kahteen osaan saadakseni sieltä loputkin. Olen ostanut nämä yleensä 18-20€ hintaan.

750ml/30,95€ Cocopanda.fi

The Body Shop – Vanilla Pumpkin suihkugeeli
Vanilla Pumpkin oli syksyn kausisarja The Body Shopissa ja sitä oli vain rajoitettu erä. Tuoksussa yhdistyy vanilja, kurpitsa ja manteli. Suihkugeeli on koostumukseltaan saippuaton ja voidemainen, joka sopii kuivemmallekkin iholle.

Kirjoitinkin Vanilla Pumpkinista täällä ja onneksi tätä suihkugeeliä tuli ostettua muutama pullo joten toinen suihkugeeli löytyy vielä pahan päivän varalle. Vanilla Pumpkinin tuoksu on edelleen ihana ja jopa mieskin kehui sitä, joten eise pahakaan silloin voi olla. Toivottavasti ensi syksynäkin tämä ihanuus palaa valikoimiin. Jatkoon!

200ml/8,70€ The Body Shop.fi

Nyx Professional Makeup Butter Gloss – Tiramisu
Täyteläisen pehmeä ja hunajaisen pehmeä huulikiilto, jota voidaan käyttää yksinään tai huulipunan päällä. Huulikiilto antaa läpikuultavan tai halutessaan peittävämmän lopputuloksen. Tuoksuu ihanalta eikä jätä huulia tahmaisen tuntuiseksi.

Totuttelin uudestaan huulikiiltojen käyttöön tällä kyseisellä huulikiillolla. Sävy tiramisu on hieman rusehtava, mutta sulautuu omien huulien sävyyn mukavasti ja luo omista huulista täyteläisemmän näköiset. Tykästyin kyseiseen huulikiiltoon niin paljon, että uusi on jo hankittu!

7,50€/Sokos.fi

Miaray – Fiberwig Paint-on-False Lashes Mascara
Miaray on kosmetiikkamerkki, joka yhdistää kauneudenhoidon japanilaiseen huipputeknologiaan. Fiberwig ripsivärin koostumus hylkii öljyä, kyyneliä ja kosteutta, minkä ansiosta ripsiväri ei valu tai sotke. Pysyy ripsissä koko päivän.

Allekirjoitan tuon ylemmän tekstin täysin. Kyseessä on siis Miaray merkin kuituripsiväri, jossa kuidut ovat ripsivärin seassa. Pysyvyys on ihan törkeen hyvä, mutta mitään dramaattista ripsien tuuhennosta tai pituutta lisää tällä ei saa. Mukavan pientä tuuheutta ja pituutta tällä ripsivärillä kyllä saa. Ripsiväri putsautuu pelkällä vedelläkin jättämättä silmiä mustiksi. Tosi kiva ripsiväri, mutta saa nähdä tuleeko ostettua toista sillä pärjään normaalilla ripsivärilläkin.

25€/Kicks.fi

The Body Shop Matte Clay Skin Clarifying – Meikkivoide

Peittävä mutta kevyt ja hengittävä meikkivoide. Sisältää punaista savea, jonka ansiosta meikkivoide pysyy mattapintaisena. Punaisen saven lisäksi meikkivoide sisältää antiseptistä teepuuöljyä, joka rauhoittaa ja hoitaa epäpuhdasta ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti rasvoittuvalle iholle. Tuote on vegaaninen.
Ajattelin ensiksi, että meikkivoide on aivan liian tuju mun herkälle ja kuivalle iholle, kun sisältää puna savea sekä teepuuöljyä. Vaikka meikkivoide jättää mattapinnan eise kuitenkaan jätä meikkipohjaa kauhean kuivan näköiseksi. Toimii kuivalla sekä normaalilla iholla silloin tällöin käytettäväksi, jos kaipaa peittävämpää ja pysyvämpää meikkipohjaa. Suosittelen kokeilemaan jos on vähänkään rasvoittuvampi iho ihan päivittäisessä käytössä.
30ml/16,90€ The Body Shop.fi
Oliko joukossa tuttuja tuotteita?

6 kommenttia

  1. Charming Nails kirjoitti:

    Kivasti loppuneita 🙂 minuakin ärsyttää että uuden vessan allas on aika pieni, hiukan hankala pestä kasvoja ja sitten saa just pyyhkiä seinät ja altaan reunukset meikkijäämistä :DD

  2. SariBP kirjoitti:

    Olen käyttänyt aiemmin Lumenen vanhan malliston kosteuttavaa puhdistusvoidetta, ja olen tykännyt siitä kovasti. Tätä uutta en ole vielä testannut. Se sopii ehkä paremmin kakkosvaiheen putsariksi. Mizonin hyaluronihapposeerumi on myös vanha tuttu, joka ei ole ihan ykköslemppari hyaluronihapposeerumeista. Kiinnostava tuo Miarayn ripsari. Japanilaisia tuotteita tulee harvemmin käytettyä. Pitääpä muistaa tsekata:)

  3. Linda kirjoitti:

    Toi TIGIn Recovery sarja on munkin suosikki! Tuoksu on ihana ja tehot sekä shampoossa että hoitoaineessa on hurjan hyvät<3 Simplen puhdistusliinat on olleet täälläkin kovassa käytössä ja noi on kyllä toimineet tosi hyvin 🙂 Mutta apua! Mä oon jo pitkään haaveillut just semmosesta malja altaasta kylppärissä, mutta en todellakaan halua, että kasvojenpuhdistuksen jälkeen saa olla putsaamassa puolta kylppäriä 😀 Tää oli kyllä hyvä tieto ja täytyy tosiaan miettiä olisko sellanen allas sittenkään hyvä mulle.. Ne on vaan niin kivan näköisiä<3

  4. Viivi kirjoitti:

    Se on ihan super hyvä! Mut ostan sitä aina vaan tarjouksesta 😀
    Onneks noi puhdistusliinat minimoi mun ärsytystä sitä allasta kohtaan, kun niiden jälkeen sai niin vaivattomasti putsattua putsarilla loput meikeistä. Mäkin haaveilin pitkään malja altaasta ja onhan se hieno, mutta ei siinä hiuksia pestä tai kasvoja putsata kauheen vaivattomasti 😀 En mä siitä siltikään luopuis vaikka onkin päänvaivaa aiheuttava!

  5. Viivi kirjoitti:

    Kaksois puhdistuksessa Lumenen kosteuttava puhdistusvoide toimisi varmasti vaivattomasti! Mizonin hyaluroni seerumi on kiva, mutta todella kevyt. Nyt tekisi mieli kokeilla Mizonin Collagen seerumia. Suosittelen tutustumaan Miaryn ripsiväriin 🙂

  6. Viivi kirjoitti:

    No olihan niitä vaikka aluksi ajattelin etten ollut saanut mitään loppumaan! Joo siis meillä on jo altaan valkoset silikoni saumat meikkivoiteen väriset vaikka kuinka on aina putsaamassa! 🙁 Joten tietän tunteen tuon rätin kanssa heilumisen kanssa! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *