Hae
Paletilla

KOSMETIIKKA LAHJAVINKKEJÄ

*Sisältää mainoslinkkejä

Rakastan joulun aikaan tutkailla verkkokauppojen sekä tietenkin ihan liikkeiden kosmetiikka valikoimia, sillä sillon tulee myyntiin todella paljon erilaisia lahjapakkauksia. Kuten olen monesti sanonut niin tykkään itse antaa erilaisia kosmetiikka lahjapakkauksia lahjaksi jouluna. On ihanaa ilahduttaa spontaanisti lahjansaajaa tai sitten antaa lahjaksi sellainen tuote mistä lahjansaaja on mahdollisesti puhunut. Erilaisista kosmetiikka lahjapakkaukset pitävät sisällään monta ihanaa tuotetta joilla lahjan saaja voi hemmotella itseään tulevana vuonna. Tiedän myös itse lahjoja myyneenä, että lahjan ostoroolissa oleva monesti kaipaa juuri valmista lahjapakettia kaiken joulu hässäkän keskellä kun ei jaksa miettiä itse jokaista tuotetta erikseen. Tässä tulee siis toimivia kosmetiikka lahjavinkkejä kosmetiikasta kiinnostuneille!

KOSMETIIKKA LAHJAVINKKEJÄ

LAHJA IHONHOITOA RAKASTAVALLE

Ihonhoitoa rakastavalle kannattaa ehdottomasti ostaa lahjaksi kosmetiikka lahjapakkaus. Lahjapakkaus voi sisältää samat tuotteet mitä lahjansaaja käyttää normaalistikin päivittäin tai yllättää kokonaan uusilla tuotteilla. Mikäli lahjansaajaa haluaa hemmotella kannattaa valita lahjaksi esimerkiksi erilaisia kasvonaamioita. Kannattaa kuitenkin ottaa kasvolahjaa ostaessa huomioon lahjan saajan ihotyyppi jotta tuotteet ovat sopivia. Kosteuttavat ja hoitavat tuotteet ovat turvallinen valinta kaikille ja erilaisten oheistuotteiden hankkiminen lahjan kylkeen on aina mieluisia.

Suosikit: *The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask (The Body Shop 31,90 €) & Origins Masking Must Haves kasvonaamiot (Sokos 17,50 €)

KOSMETIIKKA LAHJAVINKKEJÄ

LAHJA MEIKEISTÄ KIINNOSTUNEELLE

Toimiva lahja meikeistä kiinnostuneelle on aina uudet meikit ja oheistuotteet. Meikkituotteista on myös näin sesonkina myynnissä ihan älyttömän paljon erilaisia pakkauksia joiden avulla lahjansaaja pääsee kokeilemaan useampaa uututta. Mikäli ei ole varma jostakin tietystä tuotteesta minkä meikeistä kiinnostunut lahjan saaja haluaisi niin aina voi ostaa vaikka siveltimet. Siveltimet ovat tärkeä työkalu meikkaajalle joten mikäs sen parempaa kuin saada laadukkaan siveltimet lahjaksi. Omana vinkkinä on myös, että kannattaa panostaa sellaiseen lahjapakkaukseen jossa on usempia tuotteita, sillä silloin lahjan saaja saa siitä kaikista eniten irti. Ja ehkä löytää myös uusia suosikkeja! Myös esimerkiksi meikkipeili valoilla tai laadukkaat ripsientaivuttimet mitkä kestää vuosia on varmasti meikkejä rakastavalle mieluisia lahjoja.

Suosikit: Shiseido ripsientaivuttimet (Sokos 29,50€) & Shelas meikkipeili 6 valoa (Cocopanda.fi 31,90€)

KOSMETIIKKA LAHJAVINKKEJÄ

Hiukset & Vartalo

Hiustenhoitotuotteita sekä vartalonhoitotuotteita arvostetaan lahjana yhtä paljon kuin muitakin tuotteita ja ne ovat yleensä niitä kaikista kuluvimpia arjessakin. Hiustenhoitotuotteista voi löytyä myös erilaisia lahjapakkauksia, mutta esimerkiksi uusi hiustenkuivaaja tai hiuspyyhe voisi olla niiden rinnalla yksi lahja vaihtoehto. Kannattaa ottaa myös huomioon, että osa suosii laadukkaampia kampaamo tasoisia hiustenhoitotuotteita kun taas osalle riittää marketti tuotteet. Lahja voi olla shampoon ja hoitoaineen sisältävä tai hiusöljyä sekä muita tehotuotteita sisältävä lahjapakkaus.

Suosikit: *Olaplex Holiday Hair Kit (Lyko.fi 73,50€) & Remington Curl & Straight Confidence hiustenkuivaaja

Vartalonhoitotuotteet ovat myös loistava lahjaidea, koska niitä käyttää jokainen lähes päivittäin. Lahjaksi voi riittää jokin ihanan tuoksuinen suihkugeeli joka luo suihku hetkestä hieman paremman kiireisessä arjessa tai jokin isompi setti. Vartalonhoitolahjat monesti sisältävät monia erilaisia hoitotuotteita joiden avulla lahjansaaja pääsee kokeilemaan useampaa eri tuotetta. Erilaisia vartalolle suunnattuja tuotteita kuten suihkugeelejä, vartalovoiteita tai vaikka käsirasvaa sisältävät paketit sopii kaikille iästä riippumatta!

Suosikit: *The Body Shop kylpy- ja vartalolahjat 

Mitkä on sun kosmetiikka lahjavinkit?

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

KOSMETIIKKA LAHJAVINKKEJÄ MIEHILLE

VIIME HETKEN KOSMETIIKKA LAHJAVINKIT

2 kommenttia

  1. Sini kirjoitti:

    Tosi hyviä lahjaideoita! Mä oon tosi usein hankkinu kasvonaamioita lahjaksi, sillä ne tulee useimmilla käyttöön. Tänä vuonna päätin poiketa hieman kaavasta ja hankin erilaisia jalka- ja käsinaamioita osaksi lahjoja 🙂

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Kiitos! Käsi- ja jalkalahjat ovat myös loistavia sillä ne sopii lähes kaikille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.