Hae
Paletilla

Super foodia hiuksille – Garnier Fructis Hair Food tuoteperhe

Käytän itse todella paljon marketti hiustenhoitotuotteita, sillä olen kokenut ne itselleni täysin toimiviksi. Olen monesti puhunut siitä, että minulla kuluu hoitoainetta kahden ihmisen edestä joten marketti hiustenhoitotuotteiden käyttäminen on itselleni paljon edullisempaa. Usemmat marketti hiustenhoitotuotteet ovat mitään sanomattomia, mutta ajaa asiansa loistavasti. Joukosta kuitenkin löytyy todellisia helmiä, kuten Garnier Fructis Hair Food hiustenhoitosarja johon olen tutustunut viime keväästä asti. Garnier Fructics Hair Food sarjan hiustenhoitotuotteisiin tuli ensimmäisenä myyntiin hiusnaamiot ja sittemmin sarja täydentyi shampoolla ja hoitoaineella.

Garnier Fructis Hair Food

Garnier Fructis Banana, papaya ja macadamia Hair Food- naamiot tulivat monille tutuiksi Curly Girl- metodin myötä, sillä se sai nämä naamiot katoamaan kaupan hyllyiltä hetkessä. Hiusnaamiot ovat 98% luonnollista alkuperää, vegaanisia ja silikonittomia. Naamiota voi käyttää kolmella eri tavalla: Hiusnaamiona, hoitoaineena tai jopa hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Olen itse kokeillut näitä kolmea hiusnaamiota ja osa niistä oli todella hyviä. Suurimmaksi suosikiksi nousi macadamia naamio, mutta banaani tulee hyvänä kakkosena. Papaya hiusnaamio ei ollut itselleni mieluinen, sillä se tuntui kosteus tehokkuudeltaan paljon huonommalta kuin banaani tai macadamia.  Hair Food- naamiot pääsivät itselläni käyttöön niin hoitoaineena kuin naamionakin ja molemmilla tavoilla ne jättivät hiukset hoidetun tuntuiseksi. En ole koskaan uskaltanut käyttää Hair Food- naamioita hiuksiin jätettävänä hoitoaineena, mutta moni on sanonut, että ne toimii siinäkin loistavasti.

Garnier Fructis Hair Food

Garnier Fructis Hair Food

Markkinoille on nyt kuitenkin tullut myös aloe vera sarja sekä aikaisempiin tuoksuihin shampoot ja hoitoaineet. Garnier Fructis Hair Food tuoteperhe on suunniteltu puhdistamaan, hoitamaan ja ravitsemaan hiuksia. Nämä uudet shampoot ja hoitoaineet sopivat myös naamioiden tapaan Curly Girl metodiin.  Pakkaukset ovat myös 100%  kierrätettäviä ja ne on valmistettu kierrätetystä muovista. Aloe vera sarja on tarkoitettu kuiville ja normaaleille hiuksille, banaani hiustenhoitosarja on suunniteltu kuiville hiuksille ja papaya sarja vaurioituneille.

Garnier Fructis Hair Food

Nappasin mielenkinnosta kaupasta matkaan mukaan samaan aikaan papaya shampoon, banaani sekä aloe vera hoitoaineen ja vain yksi näistä oli ylitse muiden. Vaikka yksi tuotteista olin sellainen mihin tykästyin todella paljon niin missään nimessä mikään näistä tuotteista ei ollut huono. Papaya shampoo pesi hiukset moitteettomasti sekä se myös vaahtosi mukavasti, mutta tuotteen tuoksu alkoi tökkimään itselläni. Aloe vera hoitoaine oli puolestaan todella kiva hoitoaine joka kosteutti hiuksia hyvin, mutta sen todella nestemäinen koostumus ei ollut oma suosikkini. Mutta ihana banaani sarja ei pettänyt tälläkään kertaa! Banaani hoitoaine oli nimittäin koostumukseltaan todella paksua, mutta se jätti hiukset todella pehmeiksi ja helposti selvitettäviksi käytön jälkeen. Banaanin tuoksu jäi myös hiuksiin pesun jälkeen. Tästä kolmikosta siis ainoastaan banaani pääsee jatkoon, mutta olen kiinnostunut vielä testaamaan aloe veran shampoon sekä naamion.

Garnier Fructis Hair Food

Garnier Fructis Hair Food tuotteiden hinta pyörii ostopaikasta riippuen 6-9€ välillä ja niitä saa ostettua päivittäistavarakaupoista tai esimerkiksi tokmannilta. Olen itse tykästynyt Garnier Fructis Hair Food tuoteperheesen todella paljon vaikka osa tuotteista ei ole ollut mitään hittejä. Mielestäni myös pakkauskoko esimerkiksi naamioissa on todella iso mistä pidän myös erityisen paljon. Nämä tuotteet siis  ovat todellakin super foodia hiuksille!

Oletko kokeillut Garnier Fructis hiustenhoitotuotteita? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

GARNIER RESPONS – TEHOKASTA HIUSTENHOITOA MUUTAMALLA EUROLLA

IHMISTEN KAUHEIMMAT IHONHOITORUTIINIT

TÄYDELLINEN LUOMIVÄRIPALETTI ARKEEN PHYSICIANS FORMULALTA

2 kommenttia

  1. Katri kirjoitti:

    Haluaisin ehdottomasti kokeilla carnierilta tuota aloe veraa, pelkään banaanin tuoksun olevan liian voimakas. Juuri fructis on mun lemppari sarja mitä marketeista saa, kaikista edullisista hiusmerkeistä 🙂

    http://www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Aloe on tuoksultaan ainakin todella mieto joten siinä mielessä kannattaa testailla 🙂 Hoitoaine oli hyvä, mutta omaan makuun liian vetistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *