Hae
Paletilla

Blogi-ilta Pirkkalan Vero Modassa

kesämuoti2018

Ihana Inka järjesti blogi-illan pirkkalan Vero Modassa tossa muutama viikko takaperin ja vihdoin itsekin pääsin paikalle! Blogi-ilta oli mun ensimmäinen tapahtuma johon sain kutsun blogin kautta ja oli mahtavaa päästä Inkan järjestämän illan kautta tutustumaan hieman uusiin ihmisiinkin! Näin kauneusbloggaajana oli kiva päästä tutustumaan kesän 2018 muotiin ja miettiä miten sen voi yhdistää vuoden 2018 meikkitrendeihin.

Mitä kannattaa pukea kesällä ja millainen meikki sopii kesän 2018 muotiin?

Aluksi kuitenkin hieman kilisteltiin raikkaalla ja kesäisellä drinkillä, jonka jälkeen Inka kertoi tämän vuoden kesä muodista. Tänä vuonna kuosit ja värit ovat kovassa huudossa ja farkut voi unohtaa kaappiin ja vaihtaa ne housuihin, mekkoon tai haalariin! Oon itsekkin kuumien kelien rantauduttua unohtanut farkut todellakin kaappiin ja siirtynyt kyvyempiin housuihin.

kesänmuoti2018

Mustaa ei saa unohtaa, mutta vuonna 2018 kesä muodissa suositaan värejä. Värit ovat edelleen kovassa huudossa myös meikkien suhteen, eikä tänä kesänä värejä todellakaan kannata pelätä. Kuten myös pukeutumisessa kesän ehdottomia hitti värejä ovat esimerkiksi keltainen, punainen ja vihreä. Punainen ja keltainen on ollut meikkien suhteen kovaa huutoa jo kauan ja edelleen pitävät paikkaansa kesän 2018 meikki trendeissä. Nämä kaksi väriä ovat kuitenkin saaneet rinnalleen kovat vastustajat nimittäin sinisen sekä pastellisävyt.

Toisinaan kesän muodissa näkyy juhlavuus, mukavuus ja koristeellisuus. Mitkä taas kompensoivat kesän 2018 meikkitrendiä josta huokuu luonnollisuus. On okei pukeutua hieman juhlavammin ja jättää meikki luonnollisen kuulaaksi josta kirjoittelin täällä tai vaihtoehtoisesti pukeutua rennosti ja meikata näyttävämmin. On myös sallittua pukea samaa väriä tai kuosia päästä varpaisiin, joten miksi et lisäisi samaa sävyä vielä meikkiinkin?

kesämuoti20182

Luonnollisuus sekä ennen kaikkea rohkeus kuvastaa tämän vuoden trendejä niin pukeutumisessa kuin meikkaamisessakin. Tänä vuonna on aika ehdottomasti astua oman mukavuus alueen ulkopuolelle ja kokeilla jotakin uutta, sillä varsinkin kesän 2018 muotitrendeistä löytyy jokaiselle jotakin. Kokeile uutta, yhdistele rohkeasti ja uskalla pukeutua väreihin on tämän kesän juttu!

Ilta oli kaikinpuolin onnistunut ja oli huippua päästä tutustumaan muihin kutsuttuihin! 

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Blogimiitit on ihania, harmi kun niitä ainakin täällä suunnalla niin harvakseltaan on :/

 2. Susanna Carita kirjoitti:

  Olipa varmaan kiva ilta

 3. -Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

  Ihana laukku sinulla kuvassa. Myös raitatoppi miellytti silmääni.

 4. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Kiva postaus kauden trendeistä! 🙂

 5. Inka Monola kirjoitti:

  Kiva, kun olit paikalla <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *