Hae
Paletilla

Jeffree Star The Star Family Bundle

 Sain taas vuoden lisää ikää ja lahjaksi mitäs muutakaan kuin kosmetiikkaa. Meillä ollaan ilmeisesti huomattu, että tyytyväikseks se muija tulee kun se saa vaikka pari huulipunaa tai luomiväripaletin lisää. Oon kieltämättä välillä liian hyvä keksiin mitä mulle tarkoitetut yllätykset on, mutta tänä vuonna Jeffree Starin The Star Family Bundle tuli kyllä aivan puskista. Family Bundle on tosiaan Jeffreen ja Nathanin talosta inspiroitunut kokoelma jonka jokainen Velour Liquid Lipstick huulilakka on nimetty perheenjäsenien nimillä.
Family Bundle muistaakseni julkaistiin viime vuonna ystävänpäivän aikoihin ja se sisältää kuusi erilaista Velour Liquid Lipstick huulilakkaa. Bundlen kaksi ylimmäistä sävyä ovat itse Jeffree Star sekä hänen kumppaninsa Nathan. Neljä muuta sävyä ovat nimetty heidän koiriensa mukaan. Olen joskus maininnutkin, että Jeffreen huulilakat on yksiä suosikkejani. Miksi?  Velour Lipstick huulilakkojen kanssa et tarvitse rajausta ja ne saattavat pysyä helposti puoli päivääkin tai jopa päivänkin paikallaan ilman, että ne juurikaan tarvitsee korjausta. Olen maailman paras jättämään aamulla huulille päätyneen huulilakan tai punan kotiin joten, olen todennut että jos huulilakka pysyy kuin tauti päivän ajan on se ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin huulipuna tai esimerkiksi kiilto.

Family Bundlessa oli neljä sävyä, jotka olisin voinut hankkia erikseenkin nimittäin Nathan, Wifey, Delicious ja Baby Daddy. Wifey sävyä on kehuttu täydelliseksi punaiseksi sävyksi ja esimerkiksi Baby Daddy on lähellä omistamaani Daddy sävyä. Huomaako sävyjen perusteella, että nudet huulilakat on mun suosikkeja? Kaksi muuta Bundlen huulilakkaa ovat pinkki Diva sekä upea sininen sävy Diamond. Diva sekä Diamond ovat upeita sävyjä molemmat ja innolla jo odotankin Diamondin käyttöä jossain muualla kuin huulissa. Olen arka käyttämään huulissa pinkkejä sävyjä joten bundlessa oleva sävy Diva oli kohdallani ainut huti. Mutta, enköhän kuitenkin sillekin käyttöä keksi!

Wifey sävyä ei ole turhaan kehuttu parhaimmaksi punaisen sävyiseksi huulilakaksi, sillä sävy on todella täydellinen punainen. Wifey pääsee ehdottomasti käyttöön, mutta vaatii mun tummilla huulilla melko vaalean pohjan ettei muutu tummanpunaiseksi. Nathan on lämmin oranssiin taittava sävy ja upea semmoinen. Tällä hetkellä huulille päätyy usein Nathanin kaltainen sävy, joten ei siitä voi tykkäämättä!
 Oih, tämä Diva ja Diamond kaksikko on ihana! Pinkki Diva on mattainen sävy, jossa on kuitenkin hieman helmiäistäkin. Vaikka sanoin että Diva on mun kohdallani bundlen ainut huti on se silti upea karkkinen pinkki sävy, jonka käyttö vaatii vain totuttelua. Sävy Diamond ei välttämättä ole huulilla paras vaihtoehto, mutta on se upea esimerkiksi luomilla tai esimerkiksi rajauksena käytettynä.
Ylempi sävy Delicious on kylmän ruskea, joka kuivuessaan on jopa hieman luumuisen violetti sävy. Sanoisin jopa että Jeffreen Family Bundlen suosikki sävyt olivat mielestäni Nathan sekä Delicious.  Baby Daddy on bundlen nudein sävy ja mielestäni todella lämmin sellainen. Mulla tuli mieleen ensimmäisenä sinappi tästä sävystä! Mutta onneksi kuivuttuaan näytti oikein kivalta nude sävyltä. Ensiksi ajattelin, että tämä on varmasti suosikkini tästä kuusikosta, sillä Baby Daddyn edeltäjä sävy Daddy on yksi suosikeistani.
Mikä sävy oli suosikkisi Jeffree Starin Family Bundlessa? 

10 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Mä tykkään eniten viimeisestä kaksikosta, ne ovat mulle sopivimpia sävyiltään 🙂 Nathan on hieman liian lämmin mutta kyllä sekin menettelee!

 2. Linda kirjoitti:

  Wifey ja Diva iskevät näistä eniten! Yhtään Jeffreen meikkiä en oo kyllä elämässäni vielä testannut, mutta näistä huulilakoista voisi vaikka aloittaa tutustumisen 😀 Ihana lahja<3

 3. Niina kirjoitti:

  Vähänkö tuossa on monta kivaa sävyä! 🙂 Tuommoista voisi itekki pyytää lahjaksi, sen verran houkutteleva lahja 😀 Tuo Delicious on näistä mun lemppari ja Wifey on myös ihana sävy 🙂

 4. Viivi kirjoitti:

  Ne on kyllä upeita sävyjä molemmat. Baby Daddy on mun iholle ehkä jo vähän liian nude, mutta tykkään siitä kyllä silti!

 5. Viivi kirjoitti:

  Ne on kyllä molemmat upeita sävyjä! Suosittelen ehdottomasti tutustuun Jeffreen meikkeihin! On meinaan todella laadukkaita 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  Niin on! Kaikki on mun mielestä todella hyviä sävyjä 🙂

 7. SariBP kirjoitti:

  Onneksi olkoon:) Kiva, että sait mieluisan lahjan. Kosmetiikkalahjat ilahduttaa aina:)
  Itse tykkäisin eniten pinkistä Divasta:)

 8. inka nitta kirjoitti:

  Delicious vois näyttää mun huulilla hyvältä! Kaikki sävyt on kyllä kivoja, mutta tuosta sinisestä en niinkään välitä 🙂

 9. Viivi kirjoitti:

  Kiitos! Kyllä kosmetiikka aina ilahduttaa. Diva on upea pinkki, mutta itselle todella vieras väri 🙂

 10. Viivi kirjoitti:

  Se vois kyllä näyttää sulla hyvältä! Eihän tota sinistä varmaan paljoo tuu käytettyä, mutta siitä huolimatta se on tosi kiva 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.