Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Tammikuu 2019

Nyt on kuukausi eletty vuotta 2019 ja se tietää vain yhtä asiaa, nimittäin kuukauden loppuneiden kosmetiikkatuotteiden läpi käymistä! Jos viime kuussa ei nähty yhtäkään hiustenhoitotuotetta niin tammikuussa niitä loppui taas normaalia enemmän! Tammikuussa loppui 14 erilaista kosmetiikkatuotetta ja  hiustenhoitotuotteiden lisäksijoukosta löytyy  esimerkiksi muutamia erilaisa kasvojenpuhdistus tuotteita!

tammikuun loppuneet

Ziaja Acai Berry Micellar Cleansing Face Scrub Gel

Bette Boksissa saapunut Ziajan Acai Berry sarjan hellävaraisesti kuoriva puhdistusgeeli joka taistelee ilmansaasteita kuin ikääntymistäkin vastaan. Tuote on todella mielenkiintoinen sillä kyseessä on misellivesi joka on geelimäisessä muodossa sekä sisältää myös ihoa kuorivia ainesosia. Tämän lisäksi tuotteella on ihohuokosia supistava vaikutus ja sitä voi käyttää päivittäin. Luulin aluksi, että kuoriva puhdistusgeeli olisi omalle iholleni liian voimakas päivittäin käytettäväksi ja siksi käytin tuotetta vain silloin tällöin. Ziajan tuotteet ovat aina olleet todella hyviä eikä tämä Acai Berry- sarjan puhdistusgeeli tehnyt poikkeusta. Tykkäsin tästä todella paljon!

The Body Shop Vitamin E Gentle Facial Wash

The Body Shopin Vitamin E puhdistusvoide sisältää vehnäalkioöljyä, E-vitamiinia ja soijaöljyä jotka hoitavat kuivaa ihoa. The Body Shopin E-vitamiini puhdistusvoide on ollut nappi valinta näin talvella sill’ iho tuntuu jo hoidetulta sekä kosteutetulta puhdistuksen jälkeen. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta varsinkin kuivalle iholle ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan mikäli etsii hoitavaa puhdistustuotetta.

tammikuun loppuneet

Garnier Respons Honey Shampoo & HOITOAINE

Garnier Respons honey treasure on heikoille ja kuluneille hiuksille suunniteltu joka sisältää suojaavia ja hoitavia ainesosia. Shampoo sekä hoitoaine sisältävät hunajaa ja kuningatarhyytelöuutetta sekä propolisuutetta. Garnier respons- sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat olleet odella hyviä ja tämäkin kaksikko ajoi asiansa. Voisin ostaa jatkossa lisää.

tammikuun loppuneet

Herbina gloss & Shine hOITOAINE

Bette Boksissa tuli joskus Herbinan Gloss&Shine shampoo ja hoitoaineeni ollessa loppu nappasin kaupan hyllyltä samaisen sarjan hoitoaineen. Gloss&Shine sarja tuoksuu ihan mielettömän hyvälle, mutta se myös kosteuttaa hiuksia, antaa hiuksille kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä. Gloss&Shine hoitoaine jätti hiukset kyllä pesun jälkeen pehmeiksi, mutta kyseessä on kuitenkin aika perus hoitoaine. En ihastunut hoitoaineeseen kuitenkaan niin paljoa, että haluaisin käyttää sitä jokaisen hiustenpesun yhteydessä. Hätävara hoitoaineena tuote toimi loistavasti.

xz nIITTYVILLA HOITOAINE

XZ niittyvilla hoitoaine on kuiville ja käsitellyille hiuksille sekä kuivalle hiuspohjalle suunniteltu tuote. Se lupaa antaa kosteutta hiuksille, kiiltoa sekä helposti kammattavuutta. Se sisäktää kotimaista niittyvillauutetta. Jos edellinen hoitoaine oli ihan toimiva niin tästä en ole kyllä samaa mieltä. Hiukset jäi todella karhean tuntuiseksi tämän niittyvilla hoitoaineen jälkeen enkä tykkää siitä tunteesta ollenkaan. Jouduin siis sekoittamaan tähän hoitoaineeseen toista hoitoainetta jotta sain hiukset tuntumaan pesun jälkeen pehmeiltä. En ostaisi uudelleen.

Untitled

The Body Shop Peppermint Candy Cane suihkugeeli

Minttusuklaalta tuoksuva The Body Shopin suihkugeeli ihastutti tänä jouluna monia ja itsekkin ajattelin sen olevan tämän vuoden paras kausituoksu mitä markkinoille on tuotu. Suihkugeelin kanssa kävi kuitenkin niin kuin pelkäsinkin ja sen tuoksu alkoi tökkimään puolessa välissä pulloa. Tuoksu on ihana, mutta suihkugeelinä ja lähes päivittäin käytettynä se oli hieman liikaa. Tykkäsin tänä jouluna enemmän Vanilla Marshmallow tuoksusta vaikka tämä minttusuklaa tuoksu oli myös ihana.

The Body Shop COconut Body Butter

En ennen pitänyt ollenkaan kookoksen tuoksusta, mutta The Body Shopin kookos tuoksun ansiosta olen ruvennut tykkäämään siitä. Kookos vartalovoi on todella kosteuttava vartalovoide joka sopii normaalille ja kuivalle iholle. Tuote sisältää luomukookosöljyä ja se on 100% Vegaaninen tuote. Olen ostanut purkin jo aikaa sitten ja nyt voin todeta, että onneksi se loppui! Atooppisen talvi-ihon hoidossa tämä kookos vartalovoi on ollut ihan loistava, mutta 400ml purkki on itselleni liian iso sillä kyllästyn tuoksuihin helposti.

Untitled

Ari BY ARIANA GRANDE HAJUVESI

Ariana Granden hajuveden alkutuoksuna toimii päärynä, greippi ja vedelmat. Sydäntuoksussa yhdistyy ruusunnuput, orkidea ja kielo. Pohjatuoksussa on vaahtokarkkia, kermaista myskiä ja puisia sävyjä. Ariana Granden Ari hajuvesi kuvastaa juuri sellaista tuoksua mistä itse pidän ja ihan harmittaakin, että tämä loppui! Ehdottomasti voisin ostaa lisää.

Untitled

Garnier moisture Bomb kangasnaamio

Kosteuttava Garnierin kangasnaamio sopii kaikille ihotyypeille, jopa herkälle. Garnierin Moistube Bomb- kangasnaamio on näkynyt kuukauden loppuneissa kosmetiikkatuotteissa usein joten olen tykännyt siitä todella paljon. Garnierin kangasnaamioiden kangas on pysyy kasvoilla todella hyvin paikoillaan ja iho tuntuu naamion jälkeen kosteutetulta. Tykkään edelleen ja aion jatkossakin ostaa lisää!

Dove Talc Soft

Kosteusvoidetta sisältävä antipersperanttisuihke joka on näkynyt usein kuukauden loppuneissa sillä tämä on yksi suosikki dödöistäni! Suihke on alkoholiton joten se ei aiheuta ihoärsytystä. Tässä Doven antiperspiranttisuihkeessa on mieto tuoksu ja suojaa hikoilua jopa 48 tuntia. Ehdoton suosikki!

Untitled

Tammikuun loppuneista kosmetiikkatuotteista löytyy myös aikansa elänyt Beautyblender joka ei enää lähde puhtaaksi ja jättää meikkipohjasta ruman näköisen. Beautyblenderit ovat omia suosikkejani meikkipohjan levityksessä, mutta tämä yksilö joutaa roskikseen. Konjac sieni alkaa myös vetämään viimeisiään ja joutaa myös roskis osastolle. Olen ihastunut käyttämään konjac sientä pitkästä aikaa ja en voi kun suositella sitä kasvojenpuhdistuksessa. Kolmantena porukan mielenkiintoisin tuote nimittäin By Whistrendin mandelic acid  joka löytyi I Love me- messuilla saadusta skincityn pussukasta. Mandelic Acid on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kosteuttava kasvokuorinta! Ihan super kiva tuote ja kasvot jäi tämän jälkeen todella kosteutetun tuntuiseksi sekä iho näytti paljon kirkkaamalta. Ihastuin tähän tuotteeseen täysin ja mietinkin, että se on varmaan pakko tilata isommassa koossa!

Löytyiko tammikuun loppuneista kosmetiikkatuotteista tuttuja?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Joulukuu 2018 

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Marraskuu 2018 

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Lokakuu 2018 

2 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Hei löytyi 1 tuttu, kiitos muistutuksesta! 😀 Mie sain joku vuosi takaperin joululahjaksi ton bodyshopin vitamin e setin, se oli kyllä hyvä 🙂 sittemmin tosin meidän kaupungin bodyshop lopetti 🙁

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Kiva kuulla, että joukosta löytyi tuttu tuote 🙂 Harmillista, että The Body Shop on lopettanut toimintansa teidän kaupungissa, mutta onneksi heiltä löytyy verkkokauppa mistä voi tilata itselleen tuotteita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.