Hae
Paletilla

10 VUODEN 2020 LUETUINTA POSTAUSTA

Sitä mennään jo kovaa vauhtia eteenpäin vuotta 2021! Tuli pidettyä puoli vahingossa pieni tauko blogista, mutta pakko myöntää et uuden arjen opettelu ja aikatauluttaminen on edelleen hankalaa. On vaikea löytää aikaa millekään muulle, mutta onneksi olen onnistunut sentään kuvailemaan kuvia hieman pankkiin mitä pitäisi alkaa työstämään postauksien muotoon. Viime vuonna blogi oli muutenkin hiljaisempi kuin aikaisempina vuosina, mutta siitä huolimatta kävijämäärät pysyivät hyvinä. Siitä kiitos tietenkin teille! Ennen kuin aletaan työstämään vuotta 2021 niin palataan vielä hetkeksi viime vuoteen ja käydään läpi 10 vuoden 2020 luetuinta postausta!
Untitled

LOPETIN E-PILLERIT, MIKÄ MUUTTUI?

Vuoden luetuin postaus heittämällä oli Lopetin e-pillerit, mikä muuttui postaus jossa kerroin kokemukseni e-pillerien lopettamisesta vuoden jälkeen. Sinänsä tuo postaus huvittaa itseäni sillä siitä kuukausi eteenpäin plussasin ja vauva syntyi marraskuussa. Koin kuitenkin postauksen tästä pienestä sivuseikasta huolimatta tärkeäksi kirjoittaa, sillä tiedän et edelleen moni miettii hormonaalisen ehkäisyn vaikutuksia omaan kehoon.

Untitled

SUPER FOODIA HIUKSILLE – GARNIER FRUCTIS HAIR FOOD TUOTEPERHE

Garnier Fructis tuotteet tulivat monille viime vuonna tutuiksi Curly Girl- metodin myötä ja siksi se on myös varmasti senkin takia vuoden toisiksi luetuin postaus. Super foodia hiuksille postauksessa kerroin kokemuksia sarjan shampoista, mutta avasin myös käyttäkokemukseni samaisen sarjan hiusnaamioista. Jotka ovat muuten todella hyviä!

Untitled

KOKEMUKSIA KULMIEN LAMINOINNISTA JA RIPSIEN KESTOTAIVUTUKSESTA

Viima vuonna alettiin paljon puhumaan kulmien laminoinnista ja tämä nousikin vuonna 2020 aikamoiseksi trendiksi! Ripsien kestotaivutuksesta alettiin myös puhumaan monien vuosien jälkeen ja näitä palveluita kokeiltiin viime vuonna todella paljon. Itse tykkäsin älyttömän paljon kulmien laminoinnista ja haaveissa onkin päästä ottamaan se taas pian uudelleen!

10 VUODEN 2020 LUETUINTA POSTAUSTA

goodiebox huhtikuu 2020

Kauneusboksien avaukset ovat olleet blogissani alusta asti todella luettuja, mutta tämä huhtikuun Goodiebox oli kyllä lähes ylitse muiden. En tiedä oliko syy siinä, että kerroin lopettavani kaikkien kauneusboksien tilaamisen, sillä en kokenut niiden sisältöjä itselleni sopivaksi. En ole katunut päätöstäni eikä vastaan ole tullut mitään boksia minkä olisin itselleni halunnut.

10 VUODEN 2020 LUETUINTA POSTAUSTA

TAIVUTUKSET PITÄVÄ RIPSIVÄRI

Taivutukset pitävä ripsiväri postauksessa kerroin Lumenen Nordic Full-On Waterproof ripsiväristä joka on edelleen suosikki ripsivärini! Ripsivärihän on ehtinyt tässä välissä jo hieman muuttumaan ulkonäöllisesti, mutta myös uusi versio on täysin samanlainen kuin vanhakin.
10 VUODEN 2020 LUETUINTA POSTAUSTA

Epäsuositut mielipiteeni kauneudenhoidosta

Joulukuussa julkaisemani epäsuositut mielipiteeni kauneudenhoidosta postaus pääsi myös vuoden 2020 luetuimpiin postauksiin. Postaus herätti paljon vuorovaikutusta ja se on mielestäni ihan mahtava juttu, että omat mielipiteet voi ja saa tuoda esiin. Postauksessa siis kerroin omia mielipiteitäni kauneudenhoidosta ja sen ympärillä puhuttaviin kohuihin.

ihonhoitorutiini
ihmisten kauheimmat ihonhoitorutiinit

Ihmisten kauheimmat ihonhoitorutiinit postauksessa kerroin ammattini puolesta kuulleita kauheita ihonhoitorutiineja. Kerroin mm. että ihmiset käyttävät jalkakuorintaa kasvoille, leikkaavat kovettumia jaloista saksilla ja muuta mukavaa! Kuten postauksessakin mainitsin, että sen otsikko voisi olla myös että älä hoida ihoasi todellakaan näin!

Untitled

ISOIN SALAISUUTENI – VAUVA!

Postaus jossa kerroin odottavani toi blogiin varmasti uusia ihmisiä joten siksi se myös varmasti löytyy top 10 luetuinta postausta listalta.

Untitled

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2020

Kosmetiikan joulukalenterit kiinnostavat monia silloin kun ne julkaistaan joten tämänkään löytyminen 10 vuoden 2020 luetuinta postausta listalta ei yllättänyt hirveästi! The Body Shopin joulukalenterit kiinnostavat monia joten ne ovat joulu kaudella todella haettuja!

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

DIY KAHVIKUORINTA VARTALOLLE

KK: LOREAL AIR VOLUME MEGA RIPSIVÄRI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.