Hae
Paletilla

Halloween – Haltia

Untitled

Erilaisista asuista saa hyvin inspiraatiota erilaisiin maskeerauksiin, kuten kävi tässäkin fantasia tyyppisessä maskeerauksessa. Naamiojänis.fi tarjosi asun halloweeniinkin sopivaan maskeeraukseen jonka ympärille lähdin luomaan maanläheistä haltiamaista meikkiä. Viime viikolla julkaisin pelle maskeerauksen joka on helppo toteuttaa kotoa löytyvillä meikeillä ja tämä haltia maskeeraus kuuluu samaan kastiin. Et oikeastaan tarvitse haltia maskeerauksen luomiseen juurikaan erilaisia maskeeraus tarvikkeita.

Untitled

Silmät sekä kasvojen varjostus on tehty ainostaan muutamalla eri sävyisellä luomivärillä ja sävyhän voi olla mikä tahansa. Itse valitsin vihreän sillä halusin luoda siitä maanläheisen ja tänne meidän metsään sopivan. Ainoa lisä mitä haltia maskeerauksen luomiseen on siihen sopivat korvat jota löytyy esimerkiksi punanaamiosta.  Haltia korvat tulee kiinnittää erillisellä iholiimalla jotta ne pysyvät mukana halloween riennoissa. Piilolinsseillä saa taas maskeeraukseen täysin uuden ulottuvuuden.

Untitled

Meikkipohja: L.A Girl Pro Coverage Illuminating, Grimas Translucent Powder

Kulmakarvat: Anastasia Dipbrow Pomade

Silmämeikki & Maskeeraus: Nyx Ultimate Brights Eyeshadow Palette, Nyx Hot Singles Eyeshadow ”Dank”, Bronx Colors Single Slide Eyeshadow ”Avokado”, Nyx White Liquid Eyeliner. Kat Von D Alchemist Holographic Palette

Korvat: Punanaamio

Piilolinssit & Mekko : Naamiojänis.fi


Nämä voisivat kiinnostaa myös:

Halloween – Glitter Clown

Halloween – Venom

HALLOWEEN WEEK | Half Zombie | Day 3 | HALLOWEEN 2017

10 kommenttia

 1. Inka Monola kirjoitti:

  Tämä oli kyllä ihanan näköinen! <3

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Ooh miten hieno kokonaisuus, olet kyllä tosi taitava 🙂

 3. SariBP kirjoitti:

  Oi, että sä olet taitava:) Visuaalinen silmä huippuhyvä. Ihana tunnelma noissa kuvissa<3 Onko sun hiukset tosiaankin noin pitkät ja paksut, vau?

 4. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Tää on kyllä niin upee look!<3 Ihan mahtava myös tää sun postaussarja näistä kaikista Halloween-meikeistä, tykkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.