Hae
Paletilla

Halloween – Glitter Clown

Tänään on toisen halloween postauksen vuoro! Olen joka vuosi tehnyt jonkinlaisen pelle maskeerauksen eikä tänä vuonnakaan tehty poikkeusta. Toteutin naamiojänikselle ohjeen helpon lateksi haavan tekoon ja halusin ehdottomasti, että taustalla olisi jokin maskeeraus eikä haava jäisi näin ollen yksinäiseksi. Pelle maskeeraus on helppo toteuttaa myös ihan kotoa löytyvillä meikkituotteilla ja välineillä! Kaikki halloween aiheiset maskeeraukset tulevat löytymään tägin #Halloween alta.

Untitled

Glitterit kuuluvat ehdottomasti nykyään jokaiseen juhlaan niin kuin arkeenkin, joten pääsivät ne myös käyttöön myös halloweenina. Tämä pelle maskeeraus on toteutettu normaalin meikkipohjan päälle ja se on toteutettu muutenkin pelkästään meikeillä. Ainoastaan pinkkeihin sekä mustiin maskeerauksiin on käytetty niihin tarkoitettua tuotetta!

Untitled

Koska halloween on kuitenkin tulossa niin mitä olisi maskeeraus ilman verta tai erilaisia haavoja! Jos pelle maskeerauksesta haluaa astetta rajumman niin lateksiin kannattaa tarttua. Lateksia käytetään maskeerauksessa yleisesti erilaisten ihon epämuodostumien luomiseen ja muovailemiseen. Lateksilla pystyt tehdä erilaisia ruhjeita, arpia, ihon vanhennusta, repaleista ihoa ja lukuisia muita erikoisefektejä. Pääset lukemaan lateksin käytöstä lisää tästä. 

Silmämeikki: Nyx Ultimate Brights Eyeshadow Palette, Urban Decay Ultimate Basics

Piilolinssit: Naamiojänis.fi

Kulmakarvat: Grimas Water Make-Up 508

Maskeeraus: Grimas Water Make-Up 101, Naamiojänis.fi Hopea Glitter Gel

Naamiojänis.fi Smiffys Nestemäinen Lateksi, Tekoveri

Huulet: Joe Blasco Scarlet Lip Glazz Lipgloss, Grimas Water Make-Up


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Halloween – Venom

HALLOWEEN WEEK | Neon Skull | Day 2 | HALLOWEEN 2017

HALLOWEEN WEEK | Clown | Day 1 | HALLOWEEN 2017

4 kommenttia

  1. SariBP kirjoitti:

    Vau, oot kyllä taitava! Mahtava toteutus! Rakastan katsella Halloween postauksia ja -videoita!

  2. Marina kirjoitti:

    Wau!! Taas hienot meikit!! Tai maskeeraus siis!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.