Hae
Paletilla

KESÄN TYYLIKYSELY

Täällä vietellään edelleen kesälomaa joten ajattelin vastailla kesän tyylikysely haasteeseen johon Inka mut haastoi. Mennään edelleen muutaman viikon ajan täällä vähän kevyemmillä aiheilla ja yritetään palata sorvin ääreen mahdollisimman pian.

kesän tyylikysely
MIKÄ ON KESÄN LEMPI TRENDISI?
Mun ehdottomia suosikkeja on valkoiset pellavamekot jotka näyttää about kaikilla ihan älyttömän kivoilta! Tietynlainen boho tyyli on iskenyt muhun kesäisin jo pari vuotta. Mutta tähän voisi vastata myös, että yleisesti kaikki mekot ja hameet.

MITÄ TRENDIÄ ET KOE OMAKSESI?
Oon aika mukautuvainen, mut on paljon asioita mitä en pukis päälleni. Vaikea sanoa kuitenkaan mitään trendiä.

ONKO SINULLA JOTAIN HANKINTALISTAA TÄLLE KESÄLLE?
Tämän kesän hankintalista on ollut kilometrin pituinen, mutta erilaiset mekot ovat olleet hankintalistalla ensimmäisien joukossa. Oikeasti polvipituiset pyötäilyshortsit paksulla ja korkealla vyötäröllä on myös hankintalistalla, mutta vieläkään niitä ei ole löytynyt.

kesän tyylikysely

MIKÄ ON KESÄN LEMPIASUSTEESI?

Aurinkolasit koska ne on melkein ainoa asuste jota tulee käytettyä tai vaihdeltua asujen kanssa.

MITÄ TAKKIA KÄYTÄT VIILENEVILLÄ ILLOILLA?

Nahkatakki on mun luotto takki niin kesällä kuin syksylläkin. Nahkatakki on niin helppo kun se sopii lähes kaikkiin asuihin. Jos ei nahkatakki niin sitten pitkät siistit takit.

MILLAINEN AURINKOLASITYYLISI ON?

Pilotti laseista tykkään vaan vuodesta toiseen! Hassu vastaus sillä en ole omistanut pilotteja varmaan kahteen vuoteen..

kesän tyylikysely

KÄYTÄTKÖ MIELUMMIN KORKO- VAI MATALAPOHJAISIA KENKIÄ?

Matalapohjaisia. Käyttäisin korkokenkiä, mutta en jaksa seistä niillä varttia kauempaa. Mukavuus edellä mennään ehdottomasti.

KESÄN KOLME LEMPI VAATETTA?

Mekot, mekot ja mekot. Tänä kesänä on kyllä tullut käytettyä mekkoja joka vuoden edestä, sillä omiin housuihin ei ole tullut enää mahduttua.

LUOTTOASUSI KESÄLLÄ?

Kietaisumekko, tennarit ja laukku!

Millaisia sun vastaukset olisivat olleet kesän tyylikysely haasteessa?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.