Hae
Paletilla

Taivutukset pitävä ripsiväri

*Sisältää mainoslinkkejä

Itselläni on todella suorat ja melko lyhyet ripset ja olen vuosia etsinyt sitä täydellistä ripsiväriä. Täydellinen ripsiväri olisi sellainen joka oikeasti pitäisi taivutukset ripsissäni sekä tietenkin antaisi hieman volyymia. Vuosien aikana olen kokeillut monia, oikeasti todella todella monia ripsivärejä eikä mikään ole pitänyt taivutuksia tikkusuorissa ripsissäni muutamaa minuuttia kauempaa. Olin jo luovuttanut asian suhteen ja todennut ettei sellaista täydellistä ripsiväriä olekaan ja jatkossa voin vain ihastella muiden kauniin kaarevia ja massiivisia omia ripsiä, kunnes löysin sen oikean! Taivutukset pitävä ripsiväri on *Lumenen Nordic Full-On Waterproof ripsiväri. 

Untitled

Olin kuullut pelkästään hyvää *Lumenen Nordic Chic Full-on Curl Waterproof ripsiväristä ja vihdoin päätin myös kokeilla sitä itsekin. Ehdin jo Instagramin puolella hehkuttamaan, että vihdoin olin löytänyt ripsivärin joka oikeasti pitää taivutukset monta tuntia eikä sitä muutamaa minuuttia niin kuin yleensä. Kokeillessani myös Lumenen Nordic Chic Full-on Curl vedenkestävää ripsiväriä totesin, että mullahan on oikeasti ripset joten tällä tuotteella saa niihin myös hyvin volyymia!

Untitled

taivutukset pitävä ripsiväri

Oon niin rakastunut tuohon *Lumenen Nordic Chic Full-on Curl vedenkestävään ripsiväriin, että oikein odotan koska pääsen laittamaan sitä taas uudelleen. Ripsivärissä on erityisesti lyhyille ja suorille kehitetty harja joka myös jo itsessään taivuttaa ripsiä tyvestä. Lumenen Nordic Chic Full-on Curl vedenkestävä ripsivärin pitää ripset taivutettuina yli 10h ajan mikä on ihan mieletöntä! Vielä kun löytäisin omille silmilleni täydelliset ripsientaivuttimet jotka ovat shiseidon laatua niin omat ripseni näyttäisivät varmasti vielä paremmilta. Tämä siksi ettei ulkonurkan ripset taivu samanlailla kuin sisänurkan. 

Untitled

Lumenen Nordic Chic Full-On vedenkestävällä ripsivärillä pysyy taivutukset yli 10h ajan sekä se kestää myös hikisemmänkin treenin.

Tykkään itse laittaa kaikki tuotteet äärirajoille ja niin tein myös tälle Lumenen Nordic Full-on Curl vedenkestävälle ripsivärille. Parin käyttö kerran jälkeen tuli todettua se, että taivutukset pysyvät jopa minun tikkusuorissa ripsissä yli 10h niin halusin myös kokeilla kuinka paljon ripsiväri kestää kulutusta. Käytön myötä on tullut todettua, että ripsiväri kestää hikisemmänkin treenin valahtamatta poskille joten voidaan todellakin puhua vedenkestävästä tuotteesta.

Untitled

Olen tykännyt laittaa tätä kyseistä Lumenen Nordic Chic Full-on Curl vedenkestävää ripsiväriä aika reilulla kädellä sillä pidän näyttävämmistä ripsistä. Varsinkin nyt kun, sellaiset saa taiottua tällä kyseisellä ripsivärillä! Ripsiväriä ei kuitenkaan voi kerrostaa vaikka viittä kertaa ripsiin sillä silloin tuote kuivuessaan tiputtaa ”ylimääräiset” poskille. Noin kolmella kevyellä kerroksella saa jo taiottua näyttävät ripset joissa pysyy taivutus koko päivän.

Untitled

*Lumenen Nordic Full-On Waterproof ripsivärillä luot siis kauniisti erotellut, siistit ja pitkään taivutettuina pysyvät ripset. Hintaa tältä täydelliseltä ripsiväriltä löytyy noin 13-15€ ostopaikasta riippuen. Tuote on todellakin hitansa väärti vaikka aluksi kauhistelin sitä, sillä olinhan tottunut käyttämään Essencen muutaman euron ripsivärejä. Tästä ripsiväristä en hevillä luovu ja aion hakea uuden putelin heti kun tämä loppuu. Rukouksiini on vastattu ja jatkossa minullakin on kauniin kaarevat ja näyttävät ripset!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TÄYDELLINEN MEIKKIVOIDE CLARINS SKIN ILLUSION

TULIKO MEISTÄ LANCÔMEN MONSIEUR BIG MASCARAN KANSSA MATCH?

PILASIKO RIPSIENPIDENNYKSET OMAT RIPSESI?

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Ihastelin sun Instastoryssa jo tän ripsarin tuloksia! Tosi hyvältä näyttää 🙂 Mulla myös melkein kaikki ripsivärit suoristaa ripset lähes välittömästi levityksen jälkeen. Oon jotenkin niin tottunut jo siihen, ettei se osaa niin harmittaa ja varsinkin kun alla on yleensä tummat eyelinerit niin senkään takia ne ripset ei näy ihan samalla tavalla kuin ilman rajauksia 😀

    Täytyy pitää tää ripsari mielessä, jos vaikka löytyis joskus jostain alennuksesta, kun mäkin oon tottunut noihin essencen kolmen euron ripsareihin 😀

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Suosittelen kyllä testaamaan! Tää oli just ainakin meillä tääl Tampereella yhdessä paikkaa 7,90€ 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *