Hae
Paletilla

Testissä: Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer

*Sisältää mainoslinkkejä

Anastasia Cream Bronzer

Pitkästä aikaa uutuus tuote jonka varmasti moni klikkasi ostoskoriin heti sen saavuttua nimittäin Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer. Tavalliset puuterimaiset aurinkopuuterit ovat hieman saaneet väistyä, sillä nykyään näkee paljon käytettävän erilaisia voidemaisia sekä myös nestemäisiä meikki tuotteita. Ihastuinhan itsekin viime vuonna voidemaiseen aurinkopuuteriin ja olinkin siitä lähtien etsinyt täydellistä voidemaista aurinkopuuteria loppuneen tilalle. Koska Anastasian tuotteet ovat olleet mielestäni aina laadukkaita, päädyin tilaamaan itsekin tuon uutuuden lähes siltä istumalta kun se tuli markkinoille.

Untitled

Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer

*Anastasian voidemainen aurinkopuuteri on näin muutaman kuukauden jälkeen osoittautunut käytössä loistavaksi ja moni muukin on ihastunut myös tuotteeseen. Vaikka nämä ovatkin pigmenttisiä niin silti niitä on helppo käyttää ja häivyttää. Anastasian voidemainen aurinkopuuterin tuoma lopputulos kauniin kuultava vaikka se vaikuttaakin todella paksulta, mattaiselta ja peittävältä.  Kauniin kuulaan lopputuloksen lisäksi se on myös kestävä.

Sun Kissed: Aivan liian keltainen sävy aurinkopuuterina käytettäväksi. Toimii tummemmalla keltapohjaisella iholla myös meikkivoiteena käytettäväksi. Mikäli ihon sävysi on lähellä Amber sävyä valitse Anastasia Beverly Hills Cream Bronzerista sävy Golden Tan.

Amber: Täydellinen sävy vaalealle iholle. Sävy on lämpöinen, mutta ei liian lämmin juuri vaalea ihoisille.

Golden Tan: Tummempi sekä hieman lämpöisempi kuin Amber.

*Anastasia Cream Bronzer 35€ Kicks.fi

Anastasia Cream Bronzer

*Anastasia Cream Bronzer levittyy kauniisti iholle niin meikkisienellä kuin siveltimelläkin. Käytin itse aluksi meikkisientä, koska tuote tosiaan tuntui todella pigmenttiseltä joten aattelin saavani tehtyä sienellä luonnollisemman ja kevyemmän lopputuloksen, mutta jossain vaiheessa vaihdoin meikkisiveltimeen. Suosikki siveltimiä tämän levittämiseen ovat olleet skunkki sivellin joka löytyy esimerkiksi *Sigma F50 sivellin sekä *Real Techniques Expert Face Brush.

Anastasia Cream Bronzer

Olen kyllä tykännyt tästä Anastasian voidemaisesta aurinkopuuterista todella paljon. Se on niin helppo käyttöinen sekä voidemaiseksi aurinkopuuteriksi se kestää iholla kauniina ilman puuterointiakin. Tuotetta myös kuluu minimaalisen vähän kerrallaan joten tuo purkki kestää iäisyyden. Sanoisin jopa, että tämä menee Top 3 voidemaisista aurinkopuutereista!

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

ANASTASIA BROW FREEZE – KULMAKARVARUTIININ MULLISTAVA TUOTE

LUONNONKOSMETIIKAN PARHAAT TUOTTEET X10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *