Hae
Paletilla

Luonkos öljypuhdistuskakku, Suomalaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa

Luonkos

* Luonkos öljypuhdistuskakku saatu

Kävin noin kuukausi sitten Turussa tapaamassa ihania kauneusbloggaaja kollegoja ja sain sieltä mukaani todella paljon erilaisia kosmetiikkatuotteita. Goodie bagista kuitenkin paljastui tuote jota olin halunnut kokeilla jo pitkään, sillä olin kuullut siitä vain ja ainoastaan positiivista palautetta. Kuten varmaan kuvastakin näkee niin kyseessä oli Luonkos öljypuhdistuskakku.

Luonkos tuotesarja lanseerattiin viime syksynä ja kyseessä on ekokosmetiikan asiantuntijoiden sekä opettajien kehittämä eettinen tuotesarja. Eettisyyden lisäksi tuotesarja on laadukas ja sisältää ainoastaan luonnon raaka-aineita. Eikä siinä vielä kaikki sillä tuotteet valmistetaan käsityönä Naantalissa ja ne ovat pakattu biohajoavaan kartonkiin.

Luonkos öljypuhdistuskakku
Untitled

Itseäni kiehtoo aina tuotteet jossa on käytetty 100% luonnon raaka-aineita vaikka itse synteettisestä kosmetiikasta pidänkin. Kosmetiikan ainesosien tutkiminen ja niiden tarkoitus kosmetiikassa on ihan älyttömän kiehtovaa. Luonkos öljypuhdistuskakut ovat säilöntäaineettomia ja ne sisältävät ihan mielettömän hyviä raaka-aineita ihonhoitoa ajatellen. Esimerkiksi tässä kyseisessä Radiant Oil Cleansing Cake– öljypuhdistuskakussa on kaakaovoita, kookosöljyä, aprikoosinkiviöljyä, shea eli karitevoita sekä tyrnimarjan siemenöljyä. Yksinkertainen ja simppeli inci lista jossa ei ole mitään ylimääräistä, mutta jokaisella tuotteella oma tehtävänsä.

Luonkos öljypuhdistuskakku

Radiant – Tyrni öljypuhdistuskakku

Kuten äsken mainitsin, että tuotteen sisältämillä raaka-aineilla on jokaisella oma tehtävänsä. Radiant öljypuhdistuskakun kookosöljy sekä kaakaovoi auttaa meikin sekä lian poistamista iholta sekä tietenkin kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Aprikoosinkiviöljy ravitsee sekä kosteuttaa kuten myös sheavoi joka kosteuttaa kosteusköyhää ihoa tehokkaasti. Tyrni puolestaan sisältää B-, E-, ja C-vitamiineja.

Radiant öljypuhdistuskakku on suunniteltu kaikille ihotyypeille, myös hajusteallergisille. Tuotteet ei sisällä lisättyjä tuoksuja, mutta tuotteen tuoksu koostuu sen sisältämien raaka-aineiden ominaistuoksuista. Itse en pidä yleensä luonnonkosmetiikan tuoksusta sillä raaka-aineiden ominaistuoksut ovat yleensä hyvin vahvoja. On siis ihanaa, ettei tämä tuote oikeasti tuoksu juuri miltään!

Luonkos öljypuhdistuskakku

Pienen alku kankeuden jälkeen Luonkos öljypuhdistuskakku on osoittautunut todella kivaksi tuotteeksi.  Tuote sopii ihonpuhdistukseen, meikinpuhdistukseen, silmämeikin poistoon kuin naamionakin käytettäväksi. Tuotetta hierotaan käsien välissä jonka jälkeen öljy levitetään kuiville kasvoille. Luonkos öljypuhdistuskakku irrottaa kasvoilta paksummankin meikkipohjan, mutta vedenkestävä ripsiväri ei lähde yhtä hyvin kuin erillisellä tuotteella. Tuotteen öljy ei myöskään liukene veteen niin tehokkaasti kuin monet muut öljymäiset puhdistustuotteet. En ole kuitenkaan kokenut tätä ongelmaksi sillä puhdistan kasvot aina öljymäisen tuotteen jälkeen toisella puhdistustuotteella. Mikäli ei kuitenkaan ole tottunut tekemään kaksoispuhdistusta niin ylimääräisen öljyn saa poistettua kasvoilta Konjac- sienen tai puhdistusliinan kanssa.

Luonkos myy heidän verkkokaupassaan öljypuhdistuskakkuja hintaan 29,95€, mutta sieltä löytyy myös samaisia tuotteita 2-laatuna. 2-laadun öljypuhdistuskakut sisältävät ”kauneus virheitä” tai niissä on esimerkiksi värivirheitä. 2-laatuisen öljypuhdistuskakun hinta on 20€ ja mielestäni on mahtavaa, että pienillä kauneus virheillä olevat tuotteet myös myydään eikä niitä laiteta ensimmäisenä hävikkiin.

Oletko kokeillut Luonkos öljypuhdistuskakkua? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

SENJA COSMETICS – SUOMALAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA

NÄIN KOSTEUTAT VARTALON IHOA ILMAN RASVAISTA TUNNETTA

TEHOKAS KASVOJEN PUHDISTUS ILMAN KAKSOISPUHDISTUSTA

4 kommenttia

 1. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Nämä öljynpuhdistuskakut on kyllä huikeita! Tykkään tuoksusta ja kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä on tosi tyylikkäitä ja kiva antaa vaikkapa lahjaksikin. Ja mitä olen lukenut käyttökokemuksia näistä niin ihmiset kertovat vain ja ainoastaan hyviä kokemuksia 🙂

  http://www.glitteriaddikti.fi

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Sanoppa muuta! Mä ainakin komppaan niitä hyviä kokemuksia tuotteesta 🙂

 2. Kosmetiikkakatri kirjoitti:

  Koska tämäkin on yllättävän arvokas, niin ostaisin tosi mieluusti just ton kakkoslaadun aluksi testiin ja jos se olisi hyvä niin ostaisin ehkä seuraavalla kerralla sen normaalinkin 🙂 Mukavaa siis että halvempi testatakkin!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tuote on kyllä arvokas, mutta se sisältää puhtaita raaka-aineita sekä on käsintehty 🙂 Tuote on ollut mulla nyt yli kuukauden päivittäisessä käytössä ja on kyllä kulunut, mutta uskoisin sen kestävän ainakin vielä toisen kuukauden. Kakkoslaatujen myynti on juuri tästä syystä mielestäni todella hyvä veto, että niillä voi testata tuotetta vähän edullisemmin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.