Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Suosikit Oletkaunis.fi verkkokaupasta

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

100% Suomalainen Oletkaunis.fi verkkokauppa on yksi suosikkini kosmetiikan verkkokaupoista. Oletkauniin valikoimassa on mm. Jeffree Star, Sigma, Real Tecniques sekä muita lukuisia brändejä joiden tuotteet ovat erityisesti mieleeni.  Siitä inspiroituneena päätin kasata kaikki suosikit oletkaunis.fi valikoimasta yhteen!

Koodilla SYKSYSADE -20% alennus Oletkaunis.fi verkkokaupasta. Koodi on voimassa viikon ajan eli ensi keskiviikkoon 30.9.2021 asti. Suosikit oletkaunis.fi

Meikkipohja:

Madara Skin Equal Meikkivoide: Ensimmäinen kokeilemani luonnonkosmetiikan meikkivoide joka jätti heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien positiiviset fiilikset. Antaa kauniin kuulaan lopputuloksen, tasottaa ihon värierot loistavasti sekä vaikuttaa kestävältä meikkivoiteelta. Pieni miinus luonnonkosmetiikkamaisesta tuoksusta.

*Madara Skin Equal Meikkivoide 38,90€

Vita Liberata Beauty Blur: Vita Liberata Beauty Blur tuotetta on kehuttu todella paljon ja vihdoin sain sen itsekin testattavaksi. Kaipasin muuttuneeseen arkeen helppoa ja nopeata tuotetta jolla saa freesattua kasvoja nopeasti ja vaivattomasti. Tuote jättää iholle voimakkaan kuullon mistä pidän erityisesti. Tasoittaa hyvin ihon värieroja kuitenkin niin, että iho näyttää siltä ettei siinä juurikaan olisi mitään tuotetta. Täydellinen nopea pikakaunistaja!

*Vita Liberata Beauty Blur 35,90€

Jeffree Star Magic Star Concealer: Jeffree Star Magic Star peiteaine on loistava silmien pohjustukseen, mutta myös erilaisten cut-crease/halo tyylisien silmämeikkien luomiseen. Todella peittävä.

*Jeffree Star Magic Star Concealer 23,90€

L.A Girl HD PRO Concealer: L.A Girl HD PRO Peiteaine tuubeista löytyy jokaiselle ihon sävylle oma peiteaineensa sekä valikoimasta löytyy myös erilaisia värinkorjaajia. Edullinen ja perus hyvä peiteaine.

*L.A Girl HD PRO Concealer 4,90€

Jeffree Star Magic Star Setting Powder: Rakastan suorastaan Jeffree Starin Magic Star irtopuuteria, sillä siinä on niin hieno ja pehmeä koostumus yhdistettynä hattaraiseen tuoksuun. Monta eri sävy vaihtoehtoa.

*Jeffree Star Magic Star Powder 23,90€

Highlighter:

theBalm Mary-Lou Manizer: Legendaarinen highlighter jossa on upea, hieman kultaiseen taittava hohde. Täydellinen sävy vaalea ihoisille highlighterina käytettäväksi. Tämä highlighter on yksi minun pitkäaikaisista suosikeistani. Toimii myös luomilla loistavasti.

*The Balm Mary-Lou Manizer 21,90€ – NYT 5,50€

Jeffree Star Cosmetics Skin Frost: Jeffree Star kulttimaiset highlighterit sopivat highlighter hifistelijöille jotka haluavat mega paljon kasvoille kuultoa!

*Jeffree Star Cosmetics Skin Frost 31,50€

Untitled

Siveltimet:

Beautyblender: Beautyblender ja etenkin orginal on myös yksi pidempi aikaisista suosikeista meikkipohjan teossa. Beautyblender on täydellisen pehmeä sieni joka kestää oikeanlaisella hoidolla pitkään.

 *Beautyblender 19,90€

Ecotools Bioblender Duo: Ecotools meikkisienet ovat loistava valinta niille jotka pitävät hieman jämäkämmistä meikkisienistä sekä edullisemmasta hinnasta kuin BB. Todella hyvä ja edullinen meikkisieni.

*Ecotools Bioblender Duo 13,90€

Sigma Beauty Basic Eyes Kit: Sigman kulttimaiset siveltimet ovat ehdottomasti myös yhtiä parhaimpia käyttämiäni siveltimiä. Basic- setti on hyvä valinta kaikille meikkaajille niin alottajista ammattilaisiin. On puhuttu, että Sigman siveltimien puuvarressa oleva pinnoite irtoaa helposti pesussa, mutta omista monta vuotta vanhoista siveltimistä ei ole irronnut pinnoitetta ollenkaan. Täysin jokaisen euron arvoinen silmämeikkisivellin setti joka sopii kaikille.

*Sigma Beauty Basic Eyes Kit 68,90€

Real Techniques Expert Face Brush: Pyöreäpäinen kasvosivellin joka muuntautuu moneksi. Toimii meikkivoiteen levittämisessä tai vaikka aurinkopuuterin ja poskipunan laitossa. Täydellinen etenkin voidemaisille tuotteille.

*Real Tecniques Expert Face Brush 11,90€

Real Techniques Setting Brush: Monikäyttöinen kasvosivellin joka toimii esimerkiksi pienien alueiden puuteroinnissa tai highlighterin levittämiseen.

*Real Tecniques Setting Brush 10,90€

Suosikit oletkaunis.fi

Luomivärit:

Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker luomiväripaletti: Värikäs ja monipuolinen Jeffreen Jawbreaker paletti on ollut viimeiset vuoden yksi käytetyimmistä luomiväripaleteistani. Rakastan paletissa olevia sävyjä jotka sointuvat lähes kaikki keskenään, mutta toimivat myös yksinäänkin loistavasti.

*Jeffree Star Jawbreaker luomiväripaletti 64,90€

Sigma Beauty Enchanted luomiväripaletti: Sigman Enchanted luomiväripaletti pitää sisällään neljätoista eri sävyistä matta, helmiäis ja metallisävyjä. Sävyt ovat pigmenttisiä ja helposti häivyttyviä. Täydellinen syys paletti jossa tulee mukana vielä laadukas Sigman sivellin!

*Sigma Beauty Enchanted luomiväripaletti 45€

L.A Girl: This is me Break Free luomiväripaletti  on violetteja sävyjä sisältävä luomiväripaletti jolla luo niin näyttävempää ilta lookkia kuin arkeenkin sopivia hempeämpiä lookkeja. L.A Girl Desert Dream luomiväripaletti sävyssä Main Stage taas pitää sisällään vihreän, sinisen ja violetin eri sävyjä joilla tekee hieman räväkämmänkin väristä meikkiä. Molemmat paletit ovat hinnaltaan edulliset, mutta todella laadukkaat joissa riittää pigmenttiä.

*L.A Girl Break Free sekä L.A Girl Dream luomiväripaletit 19,40€

Ripsivärit:

Bbia Never Die ripsiväri: Älyttömän hyvä vedenkestävä kuituripsiväri korealaisesta kosmetiikasta. Ripsiväri todella pysyy paikoillaan koko päivän, ei varise ja kerrostamalla kuitujen ansiosta ripsiin saa hieman näyttävyyttäkin.

*Bbia Never Die ripsiväri 13,99€

Suosikit oletkaunis.fi

Huulet:

Jeffree Star Velvet Trap huulipuna: Upeaan hylsyyn pakattu ihanan tuntuinen, mattapintainen Velvet Trap huulipunat ovat taattua Jeffree laatua huulituotteissa. Huulipunan pigmentti on loistava jolla saa luotua täydelliset huudet lähes yhdellä vedolla. Vaikka tuote kuivuu mataksi se ei tunnu huulilla juuri miltään.

*Jeffree Star Velvet Trap huulipuna 19,50€

BBIA Lip Oil: BBIA Lip Oil on nimensä mukaisesti huuliöljy, mutta sen koostumus on geelimäinen. Geeli tuntuu huulilla huulikiillon ja huuliöljyn sekoitukselta joka jättää ihan älyttömän kauniin kuullon huulille. Aivan ihana tuote arjessa!

*BBIA Lip Oil 11,99€

Tekoripset:

Eylure: Eyluren kaikki ripset ovat yleisesti ottaen älyttömän hyviä, sillä niissä on huomaamaton ja pehmeä ripsinauha joka asettuu kauniisti. Most Wanted sarja sisältää näyttäviä tekoripsiä näyttäviin lookkeihin. Minun suosikkejani kaikkiin lookkeihin ovat Enchanted sekä Fluttery sarjan ripset.

*Eylure tekoripset 7,90-21,90€

House Of Lashes: Laadukkaat irtoripset tulevat ehdototmasti House Of Lashes brändiltä. Näissäkin ripsissä on upeita malleja, mutta niiden ripsinauha on myös todella joustava joka asettuu ripsien päälle kauniisti ja huomaamattomasti. Yhdet suosikki ripset ovat House Of Lashesin Demure Lite- irtoripset.

*House Of Lashes tekoripset 19,90€

Untitled

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LUONNONKOSMETIIKAN PARHAAT TUOTTEET X10

5 KOSMETIIKKA SUOSIKKIA JUURI NYT

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.