Hae
Paletilla

Asiakaspalvelijan joulu suunnitelmat – Hyvää Joulua!

hyvää joulua

Ensinnäkin ihanaa Joulua kaikille! Jouluaatto on viimeiset pari vuotta merkinnyt itselleni päivää jolloin kiireisin aika vuodesta on taputeltu töiden osalta. Tykkään toisaalta viettää joulun ajan töissä sillä siellä jos jossain hommaa riittää! Mä en itse ole kauhean joulu ihminen, mutta muutaman sesongin työskennelleenä voin kertoa, että sitä jouluaattoa odottaa aika innoissaan! Oon itse viimeset pari päivää puhunut asiakkaille ihan puuta heinää sillä pää alkaa olemaan niin pehmeänä töistä, että sitä ei saa enää mitään järkevää suustaan ulos!

hyvää joulua

Jouluaaton jälkeiset pari vapaa päivää ajattelin viettää suunnilleen vain kasvonaamiot kasvoilla kuten instagram stoorissa totesin! Siihen komboon kun vetää vielä villasukat syvälle jalkaan ja nostaa jalat pöydälle niin muutaman vapaa päivän jälkeen on valmis palaamaan töihin! Vaikka ihanalta toi äskeinen lause kuulostaakin niin 25. päivä suuntaan Inkalle synttäri kahville jonka ohessa sitten suunnitellaan blogi juttuja uutta vuotta ajatellen! Nyt on kuitenkin aika suunnata riisipuurolle ja rentoutua viettämään joulua läheisten kanssa!

Hyvää joulua!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TÄRKEIMMÄT SIVELTIMET SILMÄMEIKIN TEKOON

PUNERTAVA JUHLAMEIKKI BRONX COLORSIN ITSE KOOTTAVILLA LUOMIVÄRIPALETEILLA

KOUKUTTAVA K-BEAUTY – SHEET MASK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *