Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Jolie Box Toukokuu 2019

Kaupallinen yhteistyö: Jolie Box
*Sisältää mainoslinkkejä

Aika käydä toukokuun viimeinen kauneusboksi läpi ja se onkin *Jolie Box! Jolie Box on ilahduttanut nyt itseäni kolmen kuukauden ajan ja voin kyllä sanoa, että olen ollut täysin tyytyväinen. Jolie Boxin ideana on tutustuttaa sen tilaajat luonnonkosmetiikan ihmeelliseen maailmaan ja olenkin päässyt ihastelemaan mitä mielenkiintoisempia tuotteita Jolie Boxin avulla. Luonnonkosmetiikka on edelleen itselleni aika tuntematon aihe alue kosmetiikan saralla, mutta suuri kiitos Jolielle, että pääsin heidän avullaan tutustumaan lisää luonnonkosmetiikan tuotteisiin. Toukokuun Jolie Boxin teemassa näkyy vihreä väri joka tarkoittaakin uudistumista, luovuutta, toivoa, harmoniaa ja tasapainoa.

Jolie Box toukokuu

Uoga Uoga Make It Happen Shower Gel

Toukokuun vihreässä Jolie Boxissa katseeni kiinnitti ensimmäisenä *Uoga Uoga Make It Happen Suihkugeeli. Tämä jotain smoothieta muistuttava suihkugeeli tuoksuu ihanan raikkaalta sen sisältämän mintun ja limen ansiosta. Tuoksua voisi kuvailla mojiton tapaiseksi ja se jos joku tuoksu tuo itselleni mieleen kesän! Ihanan raikkaan tuoksun lisäksi suihkugeeli sisältää oliiviöljyä ja aloe veraa jotka yhdessä kosteuttavat, mutta myös rauhoittavat ihoa. En malta odottaa, että pääsen käyttämään tätä suihkugeeliä lämpiminä kesä iltoina!

jolie box toukokuu

Patyka Detox Charcoal Mask

Toinen tuote joka oli todella mielenkiintoinen toukokuun Jolie Boxissa oli *Patykan Detox Charcoal kasvonaamio. Pääsin tutustumaan Patyka merkkiin maaliskuun Jolie Boxin avulla ja silloin saapunut Patykan kasvovoide on ollut itselläni todella kovassa käytössä. Nyt kuitenkin boksista saapui puhdistava kasvonaamio joka sisältää hiiltä, vihreää savea ja sinkkiä. Tämä Patykan savipohjainen naamio oli todella mukavan ja virkistävän tuntuinen kasvoilla. Se kuivuu kasvoille, mutta irtoaa hyvin eikä iho tunnu kiristelevältä naamion käytön jälkeen. Olen kyllä Jolien avulla ihastunut Patykan tuotteisiin!

Jolie box
jolie box

100% Pure Brights Eyes Hydrogel Mask

Toukokuun Jolie Boxista paljastui myös silmänympärysiholle tarkoitetut hydrogeelinaamiot. *100% Pure Brights Eyes Hydrogel naamio on kofeiinipitoinen silmänympärysnaamio joka poistaa turvotusta sy-iholta. Tämän lisäksi naamio kosteuttaa, kirkastaa ja virkistää sy-ihoa. Kiinnostavaa on myö se, että geeli on 95% aloe veraa ja 5% kasviperäistä selluloosaa. Itse rakastan erilaisia sy- naamioita ja yhtiä suosikkejani ovat nimenomaan nämä tälläiset geelinaamiot jotka vain asetellaan kohdilleen ja annetaan vaikuttaa. Silmänympärysiho tuntui kosteutetulta sekä turvotus oli todella vähentynyt näiden käytön jälkeen. Tämä yksi paketti sisältää runsaasti seerumia joten näitä voi käyttää parikin kertaa.

Jolie box

Kure Bazaar Kynsilakka

Jolie boxista löytyi myös *Kure Bazaarin armeijan vihreä kynsilakka jonka sävy on mielestäni ihan todella upea. Kure Bazaar on merkkinä itselleni ihan täysin tuntematon, mutta uusia kynsilakkoja on kiva aina kokeilla. Näin kesän tullen olen itsekkin aina innostunut lakkailemaan kynsiä ja varsinkin varpaankynsiä. Pigmentti on todella hyvä tässä kynsilakassa ja yhdellä kerroksella saa jo melko peittävän lopputuloksen. Toinen kerros kuitenkin tekee lopputuloksesta tasasen ja paljon intensiivisemmän sävyn.

jolie

Absolution La Creme De Sante Kasvovoide

Viimeisimpänä boksista paljastui näytepussukka *Jolien bestseller kasvovoiteesta. Voide sisältää 20 ainesosaa jotka yhdessä palauttavat ihon tasapainon. Voide sisältää aloe veraa joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, tulsia joka auttaa iho pysymään mattapintaisena, hunajaa sekä kehäkukkaa jotka edistävät ihon paranemista. Näiden lisäksi voide sisältää monia muitakin ihoa hoitavia ainesosia.

Jolie box

Tähän toukokuun Jolie Boksiin päättyi minun kolmen kuukauden kokeilu jaksoni ja kuten yllä kerroinkin niin olen ollut bokseihin todella tyytyväinen. Jolie Box sisältää aina  4-6 laadukasta luonnonkosmetiikka tuotetta jotka sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Jolie on uudistamassa heidän konseptiaan ja jatkossa he julkaisevat neljä boksia vuodessa (kevät, kesä, syksy ja talvi). Ajatus pysyy kuitenkin samana eli boksien sisällöt tulevat aina jatkossakin tilaajille yllätyksinä. Tätä kolmen kuukauden boxia on saatavilla vielä heinäkuuhun asti tai niin kauan kuin bokseja riittää. Pääset tutustumaan Jolien toimintaan lisää täältä. 

Haluaisitko päästä tutustumaan luonnonkosmetiikkaan Jolien avulla? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

JOLIE BOX HUHTIKUU 2019

JOLIE BOX MAALISKUU 2019

LYCON – AINUTLAATUINEN TILAISUUS POISTAA IHOKARVAT KOTONA

Kaupallinen yhteistyö: Jolie Box

2 kommenttia

  1. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

    Taas niin ihania tuotteita! Ottaisin kaikki mieluusti käyttöön, no paitsi kynsilakan, koska en lakkaa kynsiäni :D. Kivan kesäinen sisältö 🙂

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Toukokuun Joliessa kyllä oli ihania tuotteita. En mäkään usein lakkaile, mutta silti sekin oli tosi mieluinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.