Hae
Paletilla

KOKEMUKSIA NOVEXPERT LUONNONKOSMETIIKKA SARJASTA

*Sisältää mainoslinkkejä

kokemuksia novexpert

Sain loppuvuodesta testattavaksi itselle täysin tuntemattoman Novexpert luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita. Kyseessä on Ranskalainen vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja jonka taustalla on joukko ihonhoitoon erikoistuneita tohtoreita ja tutkijoita. Valitsin testattavakseni Hyaluronic Acid-sarjan Novexpertiltä sillä moni teistä tietääkin, että rakastan ihonhoitotuotteita jotka sisältävät hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on kuivan sekä kosteusköyhän ihonhoidossa ihan ykkösnimi, mutta löydät myös tietoa Novexpert Magnesium- sarjan tuotteesta joka ravitsee ja rauhoittaa herkkää ihoa. Halusin jakaa kokemuksia Novexpert sarjasta juuri siksi, että se on luonnonkosmetiikka. Viha rakkaus suhteeni luonnonkosmetiikkaan on edelleen läsnä kosmetiikan käytössäni ja olen itse kiinnostunut löytämään luonnonkosmetiikasta niitä hyviäkin puolia. Novexpert on yksi luonnonkosmetiikka sarja jota voin oikeasti suositella!

*TUOTTEET SAATU

kokemuksia novexpert

Novexpert Micellar Water Hyaluronic Acid misellivesi

En ole misellivesien suurin ystävä, mutta tämä *Novexpert Micellar Water Hyaluronic Acid misellivesi loppui käytössäni ennätysajassa! Misellien tarkoitus on magneetin tavoin vetää likaa ja epäpuhtauksia puoleensa joten kyseessä on ihoa hellävaraisesti puhdistava tuote. Tuote puhdistaa iholta meikit, kuolleen ihosolukon ja muut siihen päivän aikana kertyneet liat. En kuitenkaan itse käytä misellivesiä niinkään puhdistustuotteena vaan kasvoveden tavoin. Kaksoispuhdistuksen jälkeen käyn kasvot läpi miselliveden avulla jolloin se puhdistaa mahdollisesti puhdistuksesta huolimatta jääneet epäpuhtaudet kasvoilta.  Misellivedet ovat parhaimmillaan aamulla kasvojenpuhdistuksessa jolloin misellivedellä kasvojen läpikäyminen riittää!

Novexpert Hyaluronic Acid Smoothing Mist Kosteuttava Kasvosuihke

Täydellisen sumun omaava *Novexpertin Hyaluronic Acid Smoothing mist- kasvosuihke tuo kasvoille välintöntä vesikosteutusta! Tämä kasvovesi on todella monikäyttöinen sekä se sopii ihon kosteutukseen kaikille ihotyypeille. Käytä kasvoveden tapaan puhdistuksen jälkeen, suihki päivän mittaan ihon virkistykseksi tai suihkaise meikin päälle meikinkiinnityssuihkeen tapaan. Voisin sanoa, että tämä suihke on täydellinen nyt kesä aikaan kaikille ihotyypeille, mutta kuiva ihoiset tarvitsevat hieman tuhdimpaa kosteuttajaa talvea vasten. Saatan suihkia Novexpertin kasvosuihketta päivän mittaan useasti, sillä se on niin ihanan kevyen tuntuinen kasvoilla!

kokemuksia novexpert

Novexpert The Repulp Cream Kosteuttava Kasvovoide

Yksi Novexpert hyaluronihappo sarjan helmistä on ehdottomasti tämä *The Repulp Cream kasvovoide! Tämä silkkisen pehmeä kasvovoide on suunniteltu kosteusköyhälle iholle ja se sisältääkin ihan mielettömän hyviä raaka-aineita yhdessä hyaluronihapon kanssa. Voide on samaan aikaan täyteläinen, mutta silkkisen pehmeä joka jättää ihon välittömästi kosteutetun tuntuiseksi. Levittäessä voidetta kasvoille voisi luulla sen olevan huomattavasti tuhdimpi kuin se todellisuudessa on.  Voide sopii taatusti kaikille ihotyypeille ja se on täydellinen tuote kuiva ihoisille jopa meikin alle!

kokemuksia novexpert

Novexpert Magnesium Mist

Tässä tulee maailman monikäyttöisin tuote jossa on myös samaan aikaan niin täydellinen sumu ettei sen suihkimista malttaisi lopettaa. Yksi iso syy miksi tykkään tuotteesta on se, että tuote on pakattu ponnekaasulliseen pulloon. Se tekee tuotteesta yksinkertaisesti nopean ja helppokäyttöisen. Se yhdistettynä ehkä maailman pehmeimpään sumuun on kyllä nostanut tuotteen pisteitä käytössäni. Novexpert magnesium suihke sopii käytettäväksi kasvoveden tapaan, ihon kosteutukseen ja jopa meikin päälle. Näiden lisäksi olen suihkinut sitä vartalon iholle ihan suruutta ja tuote on niin virkistävä, että pieni suihkaus tätä kasvoille laittaa päivän hyvin käyntiin! Kehuinko jo tarpeeksi? Ehkä, mut tämä tuote on kyllä todellinen yllättäjä ja katsotaa tuota hintaa! Tämä Magnesium mist, kosteusvoide sekä kasvosuihke hyaluronihappoa sisältävästä sarjasta antoi todella positiivisia kokemuksia novexpert luonnonkosmetiikka sarjasta!

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

5 KOSMETIIKKA SUOSIKKIA JUURI NYT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.