Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Muoti & kauneus kulkevat käsikädessä + JUNKYARD ALEKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard
*Sisältää mainoslinkkejä

Havahdun joka vuosi sitä kuinka monta vuotta sitä on tullut jo pyörittyä sosiaalisessa mediassa. Joulukuussa tulee yksitoista vuotta siitä kun olen alkanut kirjoittelemaan blogia. Jos laskettaisiin jokainen sosiaalisessa mediassa tai blogimaailmassa vietetty vuosi olisi se vuosina varmaan enemmän kuin yksitoista. Kun kaksi vuotta sitten päätin palata takaisin blogimaailmaan pienen tauon jälkeen oli selvää, että blogi tulisi painottumaan kauneuteen sekä kosmetiikkaan. Nyt kuitenkin aika ajoittain mietin, että olisi kiva laajentaa blogia kauneus aiheiden ulkopuolelle. Tämä siitä syystä, että kun työskentelee kosmetiikan parissa ja vielä vapaa-ajallaan kirjoittelee siitä niin joskus ne ideat vaan on yksinkertaisesti loppu. Postauksen lopusta löytyy Junkyard alekoodi.

Junkyard alekoodi

Vaatteet ja pukeutuminen on ollut samanlailla yksi mun kiinnostuksen kohteista kuten kosmetiikka ja kauneuskin.  Ei ole vain tuntunut luontevalta tuoda asiaa esillä sillä en olisi kaksi vuotta sitten viihtynyt itse kameran edessä yhtä hyvin kuin nyt, ellei Inka olisi tsempannut. Yksi syy miksi haluaisin jatkossa tuoda pukeutumis juttuja blogissa esille on se, että meikkaan hyvin usein asujen mukaan. Inspiraatio meikkaamiseen voi syntyä asun perusteella tai joko toiste päin.

Junkyard alekoodi*Leopardi takki – Junkyard

MUOTI & KAUNEUS KULKEvat KÄSIKÄDESSÄ

Tiedän, että blogin lukijoista suurinosa on kiinnostunut seuraamaan juuri niitä kauneus ja kosmetiikka aiheisia postauksia eikä mitään muuta. Kauneus ja kosmetiikka aiheiset postaukset tulee olemaan blogissa näkyvillä samanlailla kuin aiemmin vaikka mukaan astuukin postauksia muista kategorioista. Muoti ja kauneus kulkee mielestäni käsikädessä ja molemmat ovat tapa ilmaista itseään. Jotkut panostaa ulkonäköön vaatteiden avulla, kun taas toiset meikin avulla. Tai sitten molemmilla tavoilla kuten itse teen. Mun tyyli on tosi vaihteleva ja siksi jatkossa olisi hauska toteuttaa postauksia esimerkiksi siitä, että miten meikata asujen mukaan. Nimittäin ei ole tiettyä tyyliä miten pukeudun vaan välillä itseeni voi iskeä todella naisellinen business tyyli, kun taas toisena päivänä tekee mieli pukeutua rock tyyliin.

Junkyard alekoodi*Teddy TAKKI – Junkyard / *T-paita – Junkyard / *Farkut – Junkyard 

Olen pikku hiljaa tuonut tänne blogiin muutakin kuin vain kauneus ja kosmetiikka aiheisia juttuja kuten avannut omaa elämääni ja sen tuomia muutoksia. Instagram on ollut pitkään jo mulla sellainen paikka mihin olen päivitellyt muutakin kuin vain kosmetiikka tai kauneus aiheisia juttuja ja se on ollut aika vapauttavaa.  Sillä uskokaa tai älkää, ei mun elämä aina pyöri pelkkien purkkien ympärillä vaikka niin voisi kuvitella! Vaikka itseäni kiinnostaa kauneus sekä muoti niin yksi suurista kiinnostuksen kohteistani on myös esimerkiksi sisustaminen sekä matkustelu. Toivon, että saan postauksia näistä uusista aiheista sekä ennen kaikkea lisää inspiraatiota kirjoittelemiseen. 

Junkyard alekoodi*Teddy TAKKI – Junkyard / *T-paita – Junkyard / *Farkut – Junkyard 

JUNKYARD ALEKOODI

KOODILLA VIIVI15

15% alennus yli 50€ tilauksiin

Koodi ei koske aletuotteita

Voimassa 30.9 saakka 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MILLAINEN ON BLOGIMAAILMA NYT VERRATTUNA YHDEKSÄN VUOTTA SITTEN?

MITÄ MINULLE KUULUU? KOHTI UNELMA TYÖTÄ JA ASUNTOA

LUONKOS ÖLJYPUHDISTUSKAKKU, SUOMALAISTA KÄSINTEHTYÄ LUONNONKOSMETIIKKAA

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard

2 kommenttia

  1. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

    Ihanaa, mielelläni lukisin myös sun asu/sisustus aiheisia postauksia. Minusta se, että blogin pääteema on esimerkiksi kauneus, ei tarkoita sitä että mistään muusta ei saisi kirjoittaa. Toisaalta se tuo nimittäin syvyyttä itse kirjoittajaan ja myös blogin sisältöön, jos aiheita on myös muista kategorioista.

    http://www.glitteriaddikti.fi

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Ihana kuulla, että kiinnostusta muihinkin postauksiin löytyy <3 Oon samaa mieltä ettei kauneus pääteema sulje mahdollisuuksia laajentaa blogin sisältöä, mutta itselleni se on tuntunut hieman vieraalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.