Hae
Paletilla

Bette Box Maaliskuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box maaliskuu

Bette box maaliskuu

Joka kuukausi saapuva *Bette Boksi on jälleen kerran täällä! Maaliskuun Bette Boksi sisältää hiuksille ja kasvoille tuotteita joilla voi valmistella itseään pikku hiljalleen tulevaa kevättä varten. En innostunut siitä, että boksi sisälsi jälleen kerran hiustenhoitotuotteita sillä edellinen Helmikuun Bette Boksi oli suunnattu ainostaan hiuksille. Maaliskuun Bette kuitenkin sisälsi paljon erilaisia tuotteita ja lopuksi boksin pohjalta löytyi myös mukava yllätys! Joten mitä tuotteita maaliskuun Bette sitten sisälsikään?

Bette Box maaliskuu

Ziaja Natural Olive Micellar Water

Ensimmäisenä maaliskuun Bette Boksista paljastui Ziajan oliivi misellivesi ja Ziajan tuotteita on aina kiva saada! Ziajan tuotteet ovat mielestäni super hyviä ja kaikki kokeilemani tuotteet ovat olleet mieluisia. Ziajan oliivi misellivesi kuitenkin puhdistaa ihon sekä meikit hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tätä lähden kyllä innoissani testailemaan! Ziajaa myy sokos ja esimerkiksi Stoorla.fi 

Bette Box maaliskuu

SkinMood Make-Up Blender

Maaliskuun Bette Boksista löytyi myös meikkisieni. Vannon Beautyblenderin nimeen, mutta silti nämä ovat aina tarpeellisia välineitä meikkaajille. Välillä oma Beautyblenderi pääsee niin huonoon kuntoon, että on ihan hyvä olla varalla näitä edullisempia meikkisieniä. Saatavilla ruohonjuuresta sekä Life- myymälöistä.

Bette Box maaliskuu

Dermosil Brightening Correcting Stick

Dermosilin kirkastava peitekynä oli kohdennettu pitkäaikaistilaajille ja sen sanotaan sopivan käytettäväksi highlighterin tapaan tai esimerkiksi kulmaluulle tuomaan kirkkautta. Tämä kynä on kuitenkin täysin matta joten highlighterin tapaan tätä en käyttäisi. Sävynsä ansiosta tämä toimisi esimerkiksi valokynän tapaan silmien alle. Saatavilla Dermosil.fi

Bette Box maaliskuu

Garnier Natural Bronzer Self Tan Wipe

Garnierin itseruskettava liina lupaa nopean rusketuksen esimerkiksi juhliin. Se levitetään kuivalle iholle, välttäen kuitenkin kulmakarvoja ja hiusrajaa. Hauskan oloinen tuote ja itselläni itseasiassa on jo samanlaisia tuotteita kaapissa odottamassa kesää. Yhden liinan hinta on 2,30€ mikä on aika kova hinta siihen nähden, että jotkut merkit myyvät näitä esimerkiksi 25kpl paketeissa. Saatavilla kuitenkin esimerkiksi K-Citymarketeista.

Bette Box maaliskuu

Himalaya Herbals Sparkly White Herbal Toothpaste

Pitkään aikaan ei Bettestä ollutkaan saapunut hammastahnaa, mutta sellainen löytyi kuitenkin tästä maaliskuun betestä. Himalaya Herbals yrttihammastahna poistaa pinnallisia tahroja ja lupaa tehdä hampaista valkoisemmat jopa kahdessa viikossa. Yrttihammastahna kuulostaa melko mielenkiintoiselta tuotteelta, mutta varta vasten tätä en käyttöön ottaisi. Hammastahnoja on kuitenkin hyvä olla kaapissa jemmassa sillä joskus käy niin, että hammastahna pääsee loppumaan kesken.

Bette Box maaliskuu

Noughty To Rescue Moisture Boost Shampoo

Bettestä löytyi myös 97% luonnollisia ainesosia sisältävä shampoo. Noughty on melko uusi hiustenhoitobrändi sekä kaiken lisäksi vegaaninen sellainen. Noughtyn tuotteet ovat itselleni ennestään tuttuja ja sarjan shampoista en ole oikein pitänyt. Tuote pesee hiukset hyvin, mutta ne tuntuvat rasvoittuvan helpommin kuin tavallisen shampoon kanssa. En ole kuitenkaan kokeillut kysesitä To Rescue- shampoota joten toivotaan ettei tämä tee samanlailla. To Rescue- shampoo on juuri tarkoitettu kuiville, vaurioituneille ja pörröisille hiuksille. Sen sisältämä auringonkukansiemen- ja manteliuutteiden avulla se lupaa tehdä hiuksista pehmeät sekä kiiltävät. Noughtyn tuotteita saa esimerkiksi Kicksistä. 

Bette Box maaliskuu

Lopuksi Bette Boksin pohjalta löytyi ihana yllätys nimittäin Bette-kangaskassi! Taisin sillä hetkellä ihastua Betten kangaskassiin enemmän kuin sen sisältämiin tuotteisiin. Kannan nykyään lähes päivittäin kangaskassia mukanani joten uuden sellaisen löytyminen boksista oli mielestäni ihana yllätys. Vaikka kangaskassi taisi olla omasta mielestäni maaliskuun boksin paras juttu niin myös oli kiva saada aina ilahduttavaa Ziajaa. Maaliskuun Bette Boksi oli myös loppuen lopuksi ihan onnistunut ja sisälsi paljon erilaisia tuotteita. Pääset tilaamaan uutuuksia ja meikkejä sisältävän huhtikuun Bette Boksin itsellesi *tästä.

Mikä oli suosikki tuotteesi maaliskuun Bette Boksista?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

GlossyBox Helmikuu 2019

Bette Box Helmikuu 2019

Bette Box Tammikuu 2019 

8 kommenttia

 1. Ansku kirjoitti:

  Mun suosikki oli myös tuo kangaskassi! Minusta se on aivan ihana ja tulee käyttöön. Samoin Ziaja on yksiä mun lemppari merkiestä, joten kasvovesi oli kiva saada jemmaan kun nyt on samanlainen jo ennestään käytössä. Minulla oli tuon Dermosil kynän tilalla Cutrinin hoitoaine, joka vaikutti ihan kivalta. Kokonaisuutena ihan jees boksi 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiva kuulla, että joku muukin tykästyi kangaskassiin! Ziajan tuotteet on kyllä ihan super hyviä ja ovat aine tervetulleita bokseissa <3

 2. Fanny/ Bette Box kirjoitti:

  Kiva lukea, että tykkäsit Maaliskuun sisällöstä ? Ja ihana että kangaskassi sai noin hyvän vastaanoton, dotamme innolla että pääsemme bongamaan teitä upeitä Betteläisiä kaupungilla! ✨

 3. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Mulla oli tosi pitkälti samanlaisia ajatuksia tästä boksista 🙂 Kangaskassi oli tosi kiva, samoin Ziaja! Noughtyn jotain shampoota oon itekin joskus testannut enkä siitä oikein pitänyt. Boksista tullutta en oo vielä koittanut, kun noita shampoita on tällä hetkellä ihan riittävästi jo avattuna.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiva kuulla! Meillä näyttää olevan usein samoja fiiliksiä näistä beteistä 😀 Toivon, että tää Noughty ois parempi kuin ne edelliset mitä olen teistaillut 🙂

 4. Ulla-Mari Kinnunen kirjoitti:

  Kivoja yllätyksiä jälleen. Shampoo ja kasvovesi nyt parhaat. Uudenlaista meikkisientä pääsen nyt kokeilemaan. Poskipuna ois kiva saada. Olen vakiotilaaja.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Maaliskuun boksi oli kyllä tosi kiva 🙂 Merkin shampoot eivät ole olleet omia lemppareita, mutta toivotaan, että tämä olisi parempi. Kasvovesi sekä kangaskassi oli omia suosikkeja <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.