Hae
Paletilla

Meikki-inspiraatio – Kesän juhliin sopiva meikki

valmistujaismeikki1

Toukokuun loppu tarkoittaa vaan sitä, että koulujen loppu on lähellä ja kesäjuhlat alkavat. Sain inspiraation luoda silmämeikin valmistujaisjuhliin niin, että meikki sopii myös kesällä juhlaan kuin juhlaan. Silmämeikki on toteutettu Bronx Colorsin luomiväripaletilla sävyssä Fidji, sillä merkki on helposti ja edullisesti saatavilla tällä hetkellä sokoksissa ja emotioneissa. Paletti sisältää 12 luomiväriä joiden sävyt ovat neutraaleja ja kaikille sopivia ja sen hinta on noin 18€ luokkaa. Bronx Colorsin Fidji luomiväri on Nyxin Warm neutrals paletin kanssa hyvin saman kaltainen, mutta sisältää vain kylmiä luomivärisävyjä.

valmistujaismeikki

Halusin luoda silmämeikin joka sopii kesän jokaiseen juhlaan ihan minkä asun kanssa vain. Siksi luomille päätyi rusehtavia sävyjä sekä ripaus violettia sekä persikkaa. Pohjalle käytin paletin ihon väristä vaaleaa mattaista sävyä, jonka laitoin koko liikkuvalle luomelle sekä kulmaluulle. Vaalealla luomivärillä pohjustamisen jälkeen otin paletetista kylmän vaaleaa violettistä sävyä ja laitoin sitä luomivakoon sekä alaluomelle. Sävy toimii meikin häivytys sävyjänä. Tämän jälkeen nappasin paletista mattaista ruskeaa sävyä jonka laitoin edellisen sävyn päälle luomivakoon, alaluomelle sekä ulkonurkkaan. Tummensin ruskeaa sävyä paletin helmiäisellä, hieman tummemmalla ruskealla sävyllä luomivaosta sekä ulkonurkasta. Liikkuvalle luomelle päätyi paletin hieman persikkaisen ruskea helmiäissävy ja sen kaveriksi sisänurkkaan paletin vaalea helmiäinen sävy.

valmistujaismeikki

Kesän juhliin sopivan meikki lookin tottakai viimeistelee rajaukset sekä irtoripset. Meikki on kuitenkin niin yksinkertainen, että jo rajaukset sekä ripsiväri tekisivät lopputuloksesta viimeistellyn näköisen, eikä irtoripset tässä tapauksessa olisi pakolliset. Tämä meikki lookki on helppo ja nopea toteuttaa ja toimii varmasti juhlassa sekä arjessa yhtä hyvin.

Meikkipohja:

*Bronx Colors HD TV Foundation

Mac Pro Longwear Concealer

Makeup Revolution Ghost Finish Luxury Baking Powder

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

The Body Shop All-in-One Cheek Colour 04

Kulmakarvat:

Anastasia Dipbrow Pomade

Nyx Tinted Brows

Silmämeikki:

*Bronx Colors Eyeshadow Palette Fidji

The Body Shop Skinny Thin Felt Eyeliner

Lancome Monsieur Big Mascara

*  Merkityt tuotteet ovat saatuja.

Kesän juhliin sopiva meikki on helppo ja nopea toteuttaa ja se toimii juhlaan kuin juhlaan asusta riippumatta!

6 kommenttia

  1. Lillil kirjoitti:

    Kaunis meikki 🙂

  2. Linda kirjoitti:

    Oi miten kaunis meikki! Tavallaan tosi simppeli, mutta silti näyttävä 🙂 ♥

  3. Charming Nails kirjoitti:

    Todella kaunis meikki, sopii hyvin kokonaisuuteen kun sulla on niin ihanat hiukset <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *