Hae
Paletilla

MEIKKIMUIJAN KOSMETIIKKABOKSI UNBOXING

*Sisältää mainoslinkkejä

meikkimuijan kosmetiikkaboksi

Meikkimuija aka ihana Jonna julkaisi 26.4 jo toisen kosmetiikkaboksinsa ja sain mahdollisuuden kurkistaa boksiin hieman aikaisemmin. Edellinen kosmetiikkaboksi oli menestys, sillä se myytiin loppuun alle 10 minuutissa joten uskoin tämänkin boksin olevan yhtä hyvä kuin edeltäjänsäkin! Olen Jonnasta ihan älyttömän ylpeä, sillä hän on mielettömällä duunilla on saavuttanut niin paljon kivoja juttuja! Eiköhän jo kurkata mitä meikkimuijan kosmetiikkaboksi jonka teemana on ihana kevät pitää sisällään!

*MEIKKIMUIJAN KAUNEUSBOKSI SAATU

meikkimuijan kosmetiikkaboksi

Huxley Secret Of Sahara Toner Extract it

Jonna itse paljasti instagramissaan ennen boksin julkaisua yhden boksista löytyvistä tuotteista ja se oli tämä kyseinen Huxleyn kasvovesi.  Huxleyn Secret of sahara extra it- tunnetaan todella kosteuttavana kasvovetenä joka sopii kaikille ihotyypeille. Olin itse ainakin todella innoissani, että Huxleyn kasvovesi löytyi boksista sillä olen halunnut kokeilla sitä pitkään! Nyt noin viikon kokeilujen jälkeen voin todella itsekin suositella kyseistä kasvovettä.

*Huxley Secret Of Sahara Toner Extra It 31,90 €

meikkimuijan kosmetiikkaboksi

G Beauty Lab Brow Soap

Laminoidut kulmakarvat ovat olleet nyt pinnalla joten boksista löytyi G Beauty Lab Brow Soap. Kotimainen tuote jolla saa kulmakarvat ojennukseen hetkessä tai luotua laminoidun efektin kulmakarvoihin. Mukana tulee vielä itse tuotteen lisäksi kulmakarvaharja josta ehdottomasti plussaa.

G Beauty Lab Brow Soap 19,90€

Untitled

Luxie 512 Small Contour Brush

Meikkimuijan kosmetiikkaboksi piti sisällään mitäs muutakaan kuin yhden Luxien siveltimistä! Kyseessä on contourien tekemiseen suunniteltu sivellin, mutta se soveltuu todella moneen muuhunkin tehtävään. Itsellä sivellin pääsi suoraan pienien alueiden puuterisiveltimeksi. Ensikosketus Luxien siveltimiin oli todella hyvä!

*Luxie 512 Small Countour Brush 16,90 €

Untitled

Boho Highlighter Stardust

Jonna oli löytänyt kosmetiikkaboksiinsa täydellisen highlighterin joka sopii kaikille ihon pohjasävystä riippumatta! Tuote näyttää pakkauksessa melko tummalta, mutta on ihan älyttömän kaunis myös omalla vaalealla ihollani. Bohon highlighterit ovat todella hyviä joten todella hyvä valinta boksiin!

Boho Highlighter Stardust 18,50 €

Untitled

Dashing Diva kynsitarrat

Dashing Diva kynsitarrat kirkkaan pinkissä sävyssä oli valikoitunut boksiin sen teeman mukaisesti. Keväisen sävyiset kynsitarrat saavat kynnet näyttämään hetkessä huollitelluilta. Kynsitarrat ovat helppo ja nopea laittaa ja ne pysyvät käsissä yllättävän hyvin. Huomasin kuitenkin, että niiden laitossa kannattaa todellakin olla tarkkana.

*Dashing Diva Kynsitarrat 9,90€

meikkimuijan kosmetiikkaboksi

Zuii Oganic Asteittain päivettävä päivävoide

Boksin viimeinen ja yllättävin tuote oli Zuiin asteittain päivettävä päivävoide. Tuote lupaa olla samaan aikaan todella hoitava ja päivettää ihoa kauniisti. Mielenkiintoinen tuote jota aion ehdottomasti kokeilla kun kesä tänne vaan rantautuisi!

*Zuii Organic asteittain päivettävä päivävoide 36,90€

MEIKKIMUIJA

Sellainen oli kevät teemainen meikkimuijan kauneusboksi tällä kertaa. Olin itse todella yllättynyt sisällöstä, enkä osannut yhtään aavistaa mitä Jonna tällä kertaa boksiin oli keksinyt. Tuotteet ovat mielestäni todella Jonnan tyylisiä ja sellaisia mitkä sopivat varmasti kaikille! Näistä tuotteista lähes kaikki pääsivät itselläni käyttöön ja se on merkki siitä, että boksin sisältö on todellakin onnistunut.

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

FEIKKIPISAMAT KOLMELLA TAVALLA

TESTISSÄ MAYBELLINE SKY HIGH RIPSIVÄRI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.