Hae
Paletilla

Meikki-inspiraatio – Hopea halo silmämeikki pikkujoulukauteen

Pitkästä aikaa taas meikki-inspiraatiota! Erilaisia meikkejä tulee tehtyä usein, mutta ne päätyvät liian harvoin tänne blogin puolelle. Tarvisi varmaan alkaa julkaisemaan meikki postauksia joka viikko, kun muuten näitä tulee julkaistua kerran kuussa jos sillonkaan. Kertokaa ihmeessä mikäli teitä kiinnostaisi lukea meikki postauksia enemmänkin?

Halo silmämeikki

Tykkään tehdä todella paljon erilaisia Halo- tyylisiä silmämeikkejä ja tällä kertaa teinkin hieman neutraalimman värisen. Monet Halo- tyyliset silmämeikit ovat todella värikkäitä, mutta sellaisen pystyy tekemään neutraaleilla luomiväreilläkin. Nyt pikkujoulu aikaan neutraali halo silmämeikki pienellä hopealla twistillä on varma valinta juhliin! Kun hopean päälle lisää vaikka glitteriä niin silmämeikistä tulee vieläkin juhlavampi sekä näyttävämpi.

Halo silmämeikki

Silmämeikissä on käytetty The Balmin Meet Matte Shmaker luomiväripalettia  sekä Nyxin hopeaa yksittäistä Prismatic luomiväriä. Kulmissa on yleensä nähty Anastasian dipbrow pomade, mutta olen tykästynyt käyttämään nykyään Bronxin kulmaväriä ja Maybellinen Micro Brow Penciliä ja lopuksia värillistä kulmageeliä. Kulmista tulee luonnollisemmat käyttäen edellä mainittuja tuotteita, kun taas dipbrow pomadella niistä tulee huomattavasti piirretymmän näköiset. Näyttävät rajaukset ja irtoripset viimeistelevät lookin.

Halo silmämeikki

Meikkipohja on hyvin arkinen, mutta huulilta löytyy Maybellinen Super Stay Matte Ink sävyssä 05 joka on nestemäisistä huulipunista yksi suosikkini! Nyt kun tosiaan pikkujoulukausi on ajankohtainen niin pienillä lisäyksillä tästäkin hopean hohtoisesta silmämeikistä saa huomattavasti juhlavamman!

Joko siellä on vietetty pikkujouluja? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Meikki-inspiraatio – Pisamat meikkaamalla

Meikki-inspiraatio – Nyx In Your Element ’Fire’

Meikki-inspiraatio – Pride

2 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Ehdottomasti enemmän meikkipostauksia, jos vaan tykkäät niitä tehdä! Sun meikit on niin upeita, että mielelläänhän näitä kattelee ja näistä saa kivasti inspiraatiota omiinkin meikkailuihin<3 Halomeikit lukeutuu munkin suosikkeihin, harmi vaan ettei niitä jaksa/ehdi arkiaamuisin tehdä kun herään töihin jo viiden jälkeen 😀 Tää sun meikki on niiin kaunis! Osaat ihan hullun hyvin käyttää värejä ja vaikka tää ei siis sinänsä mikään värikäs meikki olekaan niin tuntuu, että kaikki sävyt ja värit on kuitenkin mietitty tosi huolella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.