Hae
Paletilla

Tarte Shape Tape Concealer

Tarte Shape Tape Concealer

Ehkä tämän hetken puhutuin peiteaine eli Tarte Shape Tape Concealer on ollut mulla nyt käytössä jo jonkin aikaa ja moni varmasti janoaa tietoa siitä, että onko se kaiken hehkutuksen arvoinen! Shape Tape peiteaine on ollut markkinoilla 2016 vuoden lopusta asti ja kyseisen peiteaineen hehkutuksesta ei ole voinut välttyä ja pakko myöntää heti alkuun, että en edes ihmettele miksi. Olen monesti sanonut, että MAC:in Pro Longwear peiteainetta ei voita mikään, mutta melkein kokeilematta Tarten peiteainetta uskalsin sanoa, että kyseinen peiteaine tulee voittamaan ikisuosikkini MAC:in peiteaineen. Pro Longwear peiteaine on edelleen mainitsemisen arvoinen, mutta kerrankin on löytynyt myös sen voittanut.

Tarte Shape Tape Concealer

Pääsin kokeilemaan Tarten Shape Tape Concealeria ollessani ystävälläni meikki mallina. Niin kuin viime Tarte postauksessa mainitsinkin, se lähti tilaukseen melkein siltä istumalta. Ensimmäisenä positiivisena asiana peiteaineessa on sen sävyvalikoima. Oikea ja mieleinen sävy löytyy varmasti jokaiselle, sillä sävyjä on peräti neljätoista erilaista! Koska en itse käytä peiteainetta juurikaan ihon yksittäisiin virheisiin vaan tummien silmänalusten peittämiseen sekä korostukseen valitsin vaaleimman sävyn Fair.

Sävy Fair on jopa vaaleaa ihoanikin hieman vaaleampi soveltuu se siihen tarkoitukseen mihin sen haluankin toimivan. Shape Tape Concealer on Tarten myydyin tuote joka lupaa mattaisen, täysin peittävän lopputuloksen. Shape Tape peiteaine lupaa pysyä virheettömänä koko päivän kerääntymättä juonteisiin tai laajentuneisiin ihohuokosiin jopa ilman kiinnitystä. Peiteaine on vegaaninen ja soveltuu myös kuiva ihoisille. Tarten peiteainetta saa tilattua Tarten omilta sivuilta.

Tarte Shape Tape Concealer

Erilainen aplikaattori

Peiteaineessa on valtava aplikaattori joka hämmästytti ensiksi, mutta on osoittautunut käytössä todella käteväksi! Aplikaattori ottaa mukanaan sopivan määrän tuotetta yhteen käyttö kertaan ja pullosta saa varmasti kaivettua viimesetkin rippeet sen loppuessa aplikaattorin avulla. Pro Longwear peiteaine on pumppu pullossa joka kiukuttelee jo tuotteen ollessa puolessa välissä ja sen avaamiseen saa käyttää voimaa ja väkivaltaa, jotta jokaisen peiteaine pisaran saa käytettyä loppuun. Joten piste taas Tarten Shape Tape peiteaineen aplikaattorille vaikka loppupeleissä se ei ole kauhean hygieeninen vaikka tuotetta käyttääkin vain itselleen.

Se miksi ihastuin Tarten Shape Tape Concealeriin oli se, että peiteaine on tarpeeksi vaaleaa ja se jättää silmänaluset todella smoothin näköiseksi. Vaikka peiteaine on todellakin full-coverage se levittyy kauniisti ja kevyen näköisesti iholle sekä todellakin pysyy virheettömänä koko päivän! Koska peiteaine on todella peittävää vaatii se myös kaverikseen peittävän meikkivoiteen. Laitoin Tarten Shape Tapen kevyemmän meikkivoiteen kaveriksi ja lopputuloks oli illalla aika raffi. Kevyt meikkivoide oli kulunut lähes kokonaan päivän aikana pois, mutta silmänaluset hohti virheettömän valkoisena peiteaineesta.

Kaunis lopputulos peittävyydestä huolimatta

Peiteaine soveltuu älyttömän hyvin niille, jotka käyttävät peittäviä meikkipohjia ja rakastavat full-coverage lopputulosta tai niille jotka haluavat peittävän peiteaineen yksittäisien ihon virheiden peittämiseen. Niille jotka tykkäävät kuulaasta ja luonnollisesta meikkipohjasta ei Shape Tape ole paras vaihtoehto. Niin kuin alussa mainitsinkin oli melkein jo kokeilemattakin selvää, että Tarten Shape Tape Concealer tulee peittokyvyllään, paremmalla sävyllä ja kestävyydellä voittamaan pitkäaikaisen peiteaine suosikkini MAC:in Pro Longwear Concealerin. Siitä huolimatta tartun Shape Tapeen aina kun haluan peittävyyttä sekä kestävyyttä, mutta arkikäytössä jolloin peittävyyttä ei juurikaan tarvita on Pro Longwear edelleen parempi.

Tarte Shape Tape Concealer
Oletko kokeillut tätä paljon kehuttua Tarten Shape Tape peiteainetta?

Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TARTE

TULIKO MEISTÄ LANCÔMEN MONSIEUR BIG MASCARAN KANSSA MATCH?

MAC PRO LONGWEAR PEITEAINE & MEIKKIVOIDE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.