Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Bette Box Kesäkuu 2019 + ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box
*Sisältää mainoslinkkejä

Untitled

Vihdoin kesäkuun *Bette Box on täällä! Kesäkuun Bette Box tuli hieman myöhemmin kuin yleensä sillä boksissa oli ollut joitakin toimitus vaikeuksia. Toimitus vaikeuksista huolimatta kesäkuun Bette Box saapui muutamaa päivää myöhemmin kuin yleensä. Bette Boxin ruskea laatikko oli kokenut hieman päivitystä sillä kannessa oli lainaus ” Little Things Big Difference” ja laatikko oli myös sisältä vaaleanpunainen. On pitkä kuuma kesä lainaus Popedan biisistä sai itseni ainakin hieman hymyilemään boksia avatessa, sillä kyseessä on bändi jota olen kuunnellut pienestä asti ja jokaisen biisin osaan melkein ulkoa! Mä itse odotan aina näitä johonkin vuoden aikaan suunnattuja bokseja joten eiköhän kurkata mitä Bette Box kesäkuu piti sisällään! Kannattaa kurkata postauksen loppuun sillä siellä voit voittaa itsellesi jotain!

Bette Box kesäkuu

Ziaja Nourishing Foot Cream

Kesäkuun Bette Boksista löytyi tuttua Ziajaa ja tällä kertaa boksiin oli valikoitunut merkin jalkavoide. Ziajan jalkavoide sisältää oliivi- ja auringonkukkaöljyä jotka kosteuttavat ja ravitsevat jalkojen ihoa sopien myös kovettumien hoitoon ja ehkäisyyn! Ziajan jalkavoide tuli kuin tilauksesta sillä olen kauhistellut omia kuivia kantapäitäni. Järkytys on ollut suuri sillä jalkapohjani eivät ikinä ennen ole olleet näin kuivat kuin ne nyt on! Voide on ihanan täyteläisen tuntuinen ja sen sisältämän oliivi- ja auringonkukkaöljyn huomaa kyllä voidetta levittäessä. Tämä pääsee ehdottomasti heti käyttöön!

Bette Box kesäkuu

Afterspa Mini Makeup Remover

Afterspa Mini Makeup Remover on siis pehmeä liina joka lupaa poistaa jopa meikit kasvoilta ainoastaan veden avulla. Liinaan ei kuulemma tarvitse lisätä mitään ylimääräistä tuotetta vaan ja ainostaan vettä joka kuulostaa kyllä omasta mielestä mahdottomalta. Tätä täytyy kyllä päästä testaamaan! Kesää ajatellen todella mielenkiintoinen tuote varsinkin festareille tai vaikka mökille mikäli tuote oikeasti toimii pelkällä vedellä.

Bette Box kesäkuu

Lumene Luminous Shine- Huulikiilto

Kesäkuun Bette Boksista löytyi yksi meikkituote ja se oli Lumenen huulikiilto. Huulikiilto sisältää pohjoisia raaka-aineita jotka kosteuttavat huulia. Lumenen huulikiilto oli todella mieluinen sillä olen nyt käyttänyt todella paljon erilaisia huulikiiltoja huulipunien sijaan. Ehdottomasti plussaa siitä ettei väri ollut mikään räikeä vaan nude. Huulikiilto on väriltään juuri sellainen mitä yleensä käytänkin joten tämä varmasti pääsee käyttöön!

Bette Box kesäkuu

Glitternisti Fiji XL kosmeettinen glitter

Kesä ja festarit joten ei ollut yllätys, että kesäkuun Bette Boksista löytyi Glitternistin glitter! Festareille kuuluu ehdottomasti glitterit ja tämä saapui kyllä juuri oikeaan aikaan. Kesän ensimmäiset festarit taitaa startata juhannuksena joten voisin arvella, että tämä oli kaikille betteläisille mieluinen yllätys. Hologrammi hopeiset glitterit on mun heikkous ja ei voi muuta sanoa kun, että tämä on upea! Aivan varmasti pääsee johonkin meikkiin.

Bette Box kesäkuu

Vaseline Orginal huulivoide

Vaselinen huulivoide on valikoitunut kesäkuun Bette Boksiin yhdessä Glitterin kanssa. Vaseliniilla pystyy kiinnittämään glitterit ihoon helposti, mutta itse suosin enemmän liimoja niiden kiinnittämiseen. Huulirasvaa menee meillä kaikilla joten omasta mielestäni ihan kiva tuote. Nyt kesää ajatellen niin huulirasvaa, etenkin vaseliinia voi hätätilanteissa käyttää pieneillä ruhjeilla tai esimerkiks hyttysen pistoksiin.

Untitled

Bette Box kesäkuu 2019

Boksista löytyi myös njie proteiinipatukka ja hollisterin tuoksu näytteet. Kesäkuun Bette Boksin tuotteet olivat mielestäni hyvin valittuja ja juuri kesään sopivia. Omia suosikkejani oli ehdottomasti Ziajan jalkavoide joka saapui todella hyvään aikaan sekä Lumenen huulikiilto. Glitter oli todella kiva tuote kesää ajatellen sekä puhdistusliina mikäli se toimii juuri niin kuin sen pitäisikin. Kaipailen kuitenkin edelleen sellaisia täydempiä bokseja mitä viime vuonna oli. Mikäli kuitenkin haluat ilahduttaa itseäsi joka kuukausi saapuvalla kauneusboksilla, pääset *tilaamaan Bette Boksin itsellesi tästä!

Bette Box kesäkuu
Lopuksi mulla on teille vielä yllätys! Yhteistyössä Bette Boxin ja Vaikuttajamedian kanssa haluttiin arpoa teille jollekin onnekkaalle tämä kesäkuun Bette Box ja itse olen vielä laittanut samaiseen arvontaan toukokuun Bette Boxin joka jäi itselleni ylimääräiseksi. Lue alta ohjeet ja osallistu arvontaan niin voit voittaa toukokuun ja kesäkuun Bette Boxit itsellesi!

Bette Box arvonta

Osallistu Bette Box Arvontaan

 • Arvontaa on mahdollisuus osallistua kahdella arvalla! Ensimmäisen arvan saat kun kerrot kommenttiosiossa mitä aiot kesällä tehdä!
 • Toisen arvan saat seuraamalla blogia instagramissa nimellä Paletillaviivi. Tägää ystäväsi instagramissa yllä olevaan kuvaan ja olet mukana arvonnassa.
 • Arvontaan osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista. Sähköpostiosoitteese ei näy kuin minulle.
 • Puutteellisilla tiedoilla olevat arvontaan osallistumiset hylätään ja jokainen osallistuminen tarkistetaan.
 • Postitan palkinnon vain Suomeen!
 • Arvonta päättyy PERJANTAINA 14.6.2019 klo 23.59.

Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BETTE BOX TOUKOKUU 2019

BETTE BOX HUHTIKUU 2019

UUSI KOREALAINEN KOSMETIIKKA BRÄNDI EYENLIP

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box

44 kommenttia

 1. Janina kirjoitti:

  Pääasiassa töitä.. Toivottavasti hyvät kelit niin pääsee rannalle!

 2. Heinik kirjoitti:

  Kesän vapaa-ajan käytän nauttien helteistä mahdollisimman paljon ja viettäen aikaa ulkosalla 🙂

 3. Vesseli kirjoitti:

  Nyt ei hyvältä vaikuta.. Olen ollut nyt monta päivää lähes vuodepotilaana.. jotain on mennyt nivusessa rikki, huomenna taas uusi kuvaus. Taitaa olla koko kesä pilalla, kun en pysty kävelemään. Haaveissa kyllä nyt ainakin Powerpark lasten kanssa:). Se on mentävä vaikka paareilla kannettas ;D. Muuta en osaa nyt edes uskalla haaveilla, riippuu mitä löytyy :/.

 4. Miia kirjoitti:

  Kesä menee töissä. ??‍♀️

 5. Sanna kirjoitti:

  Piipahdan Kuopion viinijuhlilla, muuten kesä menee töissä.

 6. Mia kirjoitti:

  Nauttia keleistä vauvan kanssa 🙂

 7. Kirsimarja kirjoitti:

  Töissä menee kesä, loma vasta syyskuussa

 8. Tiia kirjoitti:

  Kesä menee lomaillessa ja tutustuessa pian syntyvään uuteen perheenjäseneen. ❤️ Aurinkoista kesää myös sinne!

 9. Kirsi kirjoitti:

  Kesällä aion lähteä Itä-Suomeen roadtripille 🙂 Olen mukana arvonnassa yhdellä arvalla!

 10. Nelliina kirjoitti:

  Kesällä aion käydä ekaa kertaa Hangossa ja toivottavasti samalla Bengtskärin majakalla. Mukaan kivaan arvontaan 🙂 ja rentouttavaa kesää sulle!

 11. Päivi kirjoitti:

  Pidetään hauskaa lasten kanssa. Uimista, jäätelöä, pihapelejä, …

 12. Sanna kirjoitti:

  Kesä menee töitä tehdessä

 13. Kukka kirjoitti:

  Mun kesän suunnitelmat on suunnittelemattomuus: Luultavasti vain ”olen”, enkä tee mitään ☺

 14. Salena kirjoitti:

  Juhannukselta alkaa 6 vk kesäloma ja se pitää sisällään muutamat festarit,paljon löhöilyä ja aurinkoa ! 🙂

 15. Roosa Leino kirjoitti:

  Syödä hyvin ja käydä muumi maailmassa ekaa kertaa lapsen kanssa 🙂

 16. Stella kirjoitti:

  Reissata 5 viikkoa ja nauttia elämästä!

 17. Laura K kirjoitti:

  Koko kesä menee töissä Afrikan mantereella ja kaihoisasti katselen ihmisten kesäkuvia Suomesta. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus tulla kotiin lomalle ja täydentämään karkki -ja kosmetiikkavarastot 🙂

 18. Elina kirjoitti:

  Aion mökkeillä, matkustaa kotimaassa, syödä liikaa jäätelöä, käydä ulkona syömässä, ulkoilla paljon, pyöräillä ennätysmäärän kesän aikana ja viettää aikaa läheisteni kanssa 🙂

 19. Sibe kirjoitti:

  Mökkeillä! Silloin kun en ole töissä.

 20. Sandi Österlund kirjoitti:

  ajattelin lukea taidehistoriaa ja sen lomassa hoitaa omaa kehoani kuorinnoilla ja naamioilla ja kerrankin kunnon itserusketuksella. Lisäksi minulla on sarjalippu lähisaareen uimaan ja retkeilemään tai vaan auringossa oleiluun ja lintusaaren touhuja seuraamaan. Enemmän sitä chillauspuolta. Aion myös syödä kevyemmällä kuin pelkällä grillauksella<3!

 21. Helena kirjoitti:

  Nautin ihka ekasta työelämän kesälomasta jonka ensimmäinen osa alkaa heinäkuun alussa ja kestää huikeet 2viikkoa! Tiedossa olis festareita, jonne glitterit ja huulikiilto sopis ja samoin koko kaksiviikkonen reissatessa suomessa olis hyvää aikaa testailla uusia tuotteita ?

 22. Tarja kirjoitti:

  Lepoa, aurinkoa ja kesäisiä iltakävelyitä. Mukana arvonnassa!

 23. Minninii kirjoitti:

  M;ennään katsomaan ja ihmettelemään Tuurin kyläkauppa ja hotelli. Sieltä matka jatkuu kainuuseen sukulaisten luo. Ja suunnitelmissa on tehdä risteilykin. Niin ja takapihalle terassi.

 24. MarjaKoo kirjoitti:

  Kahdella mukana. Ainakin viinijuhlille Kuopioon ja Mikkeliin huippulentopalloa seuraamaan. Mökillä liplattaa laineet kauniisti.

 25. Marju kirjoitti:

  Kesällä aion nauttia elämän pienistä iloista ilman suuria ennakkosuunnitelmia.

 26. Annam kirjoitti:

  Mökkeilyä!

 27. Kristina W kirjoitti:

  Kesällä ajattelin vähän reissata ja rentoutua. Juhannuksena olisi risteily, ja heinäkuussa kun olen lomalla niin menen Turkuun. Rockfestissa tuli jo käytyä, mutta jokin muu festari olisi myös kiva, esim. Sauna Open Air.

 28. Satu L. kirjoitti:

  Suuremmaksi osaksi töitä. Lomaa vai 1 vko kesäkuussa ja 1 viikko heinäkuussa. Mutta iltaisin toivon pääseväni järveen uimaan.

 29. Evelina kirjoitti:

  Kesällä aion matkustaa moikkaamaan perhettä lapsuudenkotiin ja nauttia siellä yhdessäolosta 🙂 Muuten kesä menee töissä.

 30. krisu kirjoitti:

  Töissä pääasiassa. Kohta loma pidetty. Joku festari olisimkiva.

 31. Elise H. kirjoitti:

  Enimmäkseen lomailen perheen kanssa kotona, puuhaillen esim. tavaroiden järjestelyä ja karsimista. Suunnitelmissa on myös paljon lukemista ja Netflixin katsomista. Heinäkuussa vietämme tyttären rippijuhlia. Mukana ihanassa arvonnassa! 🙂

 32. Marsukka kirjoitti:

  Olla mahdollisimman paljon ulkona! Yksi arpa!

 33. Hanna Koooo kirjoitti:

  Mukana! Aion mökkeillä ja tehdä puutarhahommia. 🙂

 34. Mariem kirjoitti:

  Ulkoilla, ostaa torilta tuoreita herkkuja, tehdä viikonloppuretkiä ?

 35. Jade kirjoitti:

  Haemme meille ensi kuussa uuden perheenjäsenen (Rescuekoiran) ja koko kesä menee varmasti sen kanssa kotiutuen ja puuhastellen. Meinaan myös viettää paljon aikaa mökillä rentoutuen <3

 36. Jenna kirjoitti:

  Enimmäkseen olen töissä. Vapaalla on tarkoitus palata takaisin luontoon ja alkaa retkeilemään taas.

 37. klaara kirjoitti:

  Kesän aion nauttia puutarhanhoidosta ja pienen lapsenlapseni seurasta. Lisäksi aion tehdä kotimaassa pari kaupunkimatkaa sekä Tammerfestit.
  Seuraan Instassa. Kahdella arvalla mukana.

 38. Satu kirjoitti:

  Nauttia ihanasta kiireettömyydestä perheen kanssa:)

 39. LAVJUUEVERYBODY! kirjoitti:

  Aion nauttia vapaasta ja olla hetken vielä nuori ?

 40. paula kirjoitti:

  kesämökkeilyä vuokramökillä, pyöräilyä, auringosta ja kesälomasta nauttimista 🙂

 41. Miuku kirjoitti:

  Kesällä aion lomailla – ensimmäinen palkallinen kesäloma 🙂

 42. jo_t kirjoitti:

  Vietän mahdollisimman paljon aikaa tehden ihania kesäjuttuja mieheni, 3-vuotiaan tyttäreni ja 7 kk ikäisen poikani kanssa. ❤

 43. susanna kirjoitti:

  Nauttia toivottavasti kauniista ilmasta lasten kanssa 🙂

 44. Johanna kirjoitti:

  Nautin itse kesästä ☀️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.