Hae
Paletilla

Bette Box Kesäkuu 2018

BetteBoxkesäkuu

Kesäkuun Bette Boxia mainoslauseessa luvattiin peräti neljä täysikokoista uutuus tuotetta, ihana after sun tuote sekä monikäyttöinen hiustuote. Samaisessa mainoksessa sanottiin boksin sisältävän jonkinlaisen trooppisen kauneustuotteen uudelta yhteistyökumppanilta joka taisi olla Kocostar, Lumenen uutuus meikkituotetta sekä muita kosmetiikan uutuuksia ja bestsellereiltä. Otin kyseisestä mainoksesta näyttökuvan pelkästä mielenkiinnosta, sillä muutamien edellisien boksien sisältö on vaikuttanut vajaalta mainokseen verrattuna. Tällä kertaa kyllä yllätykseksi boksi oli painava, sisälsi oikeasti neljä täysikokoista tuotetta ja oli sisältökin vaikutti mielenkiintoselta.

BetteBoxKesäkuu6

XZ Omena hiushuuhde 4,20€/150ml

XZ Omena hiushuuhde siloittaa hiustenpintaa, hoitaa ja tuo kaunista kiiltoa hiuksille. Nyt jotenkin hiustenhoitotuotteista uudelleen innostuneena tämä hiushuuhde kuulosta mielenkiintoselta. Huuhdetta voidaan käyttää kolmella tavalla ja se on poishuuhdeltava. Shampoon ja hoitoaineen jälkeen tehohoitona, shampoon jälkeen käytettävänä hoitoaineena tai shampoon tilalla. Tuote sisältää kotimaista omenaviinietikkaa ja on monikäyttöisyydellään melko mielenkiintoinen tapaus.

BetteBoxKesäkuu4

Rexona Orchid Fresh Suihkusaippua 1,79€/250ml

Orkidean tuoksuinen suihkusaippua Rexonalta sisältä myös trooppista hedelmää joka antaa kivan raikkauden tuotteen tuoksulle. Pienenä miinuksena, että tuote on boksin edullisin mutta isoin tuote. Siitä huolimatta suihkusaippua pääsee varmasti käyttöön ja tuoksukin oli miellyttävä vaikka hieman kukkainen olikin.

BetteBoxKesäkuu7

Biozell Professional Kuivashampoo 4,30€/100ml

Biozellin hopea kuivashampoo löytyi mun boksista ja omistan tällä hetkellä ruskeat hiukset, joten tämä oli ainoa tuote joka ei pääse mulla käyttöön. Kuitenkin tämä hienojakoinen kuivashampoo lupaa raikastaa hiuspohjaa sekä poistaa sähköisyyttä ja antaa hyvän pohjan kampauksille.

BetteBoxKesäkuu10

Dove Orginal 0% Alumiiniton Deodorantti

Doven alumiiniton deodorantti lupaa taistella hikoilua vastaan jopa koko päivän sekä sen lisäksi deodorantti sisältää kosteusvoidetta joka hoitaa kainaloiden ihoa. En itse tykkää kauheasti roll on deodoranteista, mutta tuote pääsee odottamaan pahan päivän varalle kaappiin.

BetteBoxKesäkuu2

Lumene Lähde 24h Tehokosteusvoide 19,90€/50ml

Lumenea ei oltu kesäkuun boksistakaan unohdettu ja boksista löytyikin Lähde sarjan tehokosteusvoide. Voide sisältää pohjoista lähdevettä sekä kosteuttavaa koivunmahlaa. Lumenen Lähde sarjan tuotteet ovat positiivisesti yllättäneet muutenkin tehokkuudellaan joten lähden testailemaan innolla myös Lumene Lähde kosteusvoidetta.

BetteBoxKesäkuu1

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-meikkivoide 21,90€/30ml

Toisena Lumenen tuotteena boksista löytyi kevyesti peittävä CC-voide. CC-voiteen kapseloidut väripigmentit lupaavat mukautua jokaisen omalle iholle sopivaksi jonka ansiosta tuote luo kasvoille luonnollisen virheettömän lopputuloksen. Kyseessä on pieni 5ml näyte kyseisestä CC-voiteesta jota lähden innolla testailemaan sillä olen kaivannut tässä helteiden aikaan kevyttä meikkivoidetta joka vain tasottaisia ihon sävyä.

BetteBoxKesäkuu9

Vichy Slow Åge Täyteläinen Päivävoide SPF 30 33,50€/50ml

Olettaisin tämän Vichyn tuotteet olevan nyt kohdennettu alle 30-vuotiaille sillä viime kuussa yli 30-vuotiaat saivan myös Vichyn voiteen. Tämä ihoa vahvistava ja kosteuttava täyteläinen päivävoide sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää 30 aurinkosuojakertoimen joka on ehdottomasti plussaa.

BetteBoxKesäkuu8

Garnier Ambre Solaire After Sun Kangasnaamio 3,90€/kpl

Ihastuin Garnierin kangasnaamioihin ja olin innoissani tästäkin kangasnaamiosta. Naamio lupaa kosteuttaa auringon säteille altistunutta ihoa taikapähkinän ja hyaluronihapon avulla. Näiden ainesosien avulla kangasnaamio kosteuttaa, raikastaa ja rauhoittaa ihoa.

BetteBoxKesäkuu5

Kocostar Tropical Eye Patch Coconut 4,90€/kpl

Kaikki erilaiset naamiot ovat hurjan mielenkiintoisia joten nämä Kocostarin silmänympärysnaamiot kuuluvat myös siihen kastiin. Naamio auttaa vähentämään ja häivyttämään silmänympärysihon turvotusta sekä pieniä juonteita. Naamion sisältämä kookosuute kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti silmänympärysalueen ihoa.

BetteBoxKesäkuu3

Näiden tuotteiden lisäksi boksi sisältä Lorealin Smooth Sugars heleyttävän kasvokuorinnan sekä Lumenen Instat Glow UV primerin ja Beauty Seerumin. Lorealin kasvoille suunnattua sokerikuorintaa testailen mielelläni sekä Lumenen Instat Glow UV meikinpohjustajaa, mutta Beauty Seerumia jo kerran kokeilleena voin sanoa, että en kokeile toista kertaa. Kesäkuun Bette Boksi oli todellakin onnistunut ja jokainen boksin tuote oli jollain tavalla mieluinen.

Mitä ajatuksia Kesäkuun Bette Box herätti?

10 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Mä tykkäsin tästä boksista tosi paljon 🙂 Ensin ajattelin, että taas on tungettu boksi täyteen kaikkea tylsää ja edullista, mutta eihän tää sisältö ole kyllä tylsää nähnytkään! Perustuotteita kyllä paljon, mutta myös tosi mielenkiintoisia joukossa 🙂

  2. Purkkisirkus kirjoitti:

    Siis eikös tuo Vichy-voide ole ihan sama kuin viime boksin voide. Ainut vaan, että vanhoille tuli yövoide ja nuorille nyt päivävoide! Heh.. Luulin, että nuoret saisivat jonkun eri linjan voiteen. No pääasia, että tuli se nuorten tuote 🙂

  3. Niina kirjoitti:

    Tässä boksissa oli paljon sellaisia tarpeellisia tuotteita 🙂 Ei siis yhtään huono boksi! Tuo hiushuuhde ois kiva joskus ottaa testiin, tykkään tuollaisista tuotteista, joita voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Nätit kuvat oot ottanut :)<3

  4. Mariam B kirjoitti:

    Oon nähnyt muuallakin kehuja tästä tänkuun boxista ja ei ihme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *